Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

eeee bebekteyiz şu anda hamilesin yani sen
anlat bakalım nasıl hissediyosun tadını çıkar bu durumun ve onlara güç ver cnm ben buna inanıyorum konuş bebişlerle anam 4üz doğurursan gebzenin nüfusu baya bi artacak huhahahha

kıslarrr ben yokken kaynana sohbeti de olmuşş
bir de düşünün sorunun oğlunda değil de gelinin de olan kaynanaları yani benim gibi hiççç çekilmiyo
ama bir yerden duymuştum cvp vermek istemediğiniz soru olursa tartışma olmadan cvp verme şekli
diyelim ki gizem im kaynanası ne oldu tedavi başlıcak mısın dediği zaman ona gayet güler yüzlü bir şekilde neden merak ettiğinizi anlamadım dendiği zaman hep oturumuş hemde sorun olmazmış delikafadulden

AYYYYY canım hamileyim dime yaaa
valla ne hissediceğimi şaşırdımmm
sabah eşim karnımı severken uyandımm çok karışığım arkadaşımm
ALLAH ımın iniyle tutuncak bebişlerim kızlı erkekli toplu halledicem bu doğurm aişin 2 sene sonrada dondurulmuşları yaparım eder sana 8 eee yeter sanırımmmm:roflol:

he benimkine öle cvp verirsen aynen şunu der cnm..
ne demek neden torun istiyoruz harelde de ondan terbiyesiz bide anlamazlıktan geliyo ömür boyu bölemi geziceksiniz eli kolu boş vsvs..ohooooo yaniii

kaç tane okunuyo peki bir kişiye onu anlamadım ben

cnm kaç tane okumak istersen o günkü durumuna bağlı yani belli bi sayı yok o an burda kaç kişiysek isteyen istediği kadar okuyo toplayıp yazıyorum ben sonra

hay allah iyiliğini versin emi inşallah cnm inşallahhhhh
eşinde maşallah yani demekki çok istiyo rabbim umutlarımızı boşa çıkarmasın inşallah
bu arada sana ve trasferi yapılmışlara bazı yasaklarım olucak mümkün olduğunca cep telle konuşmayıp sabit hatları tercih ediyosunuz sonra böle bütün gün pc ve tv karşısında olmuyosunuz sıcak duş almaktan kaçınıyosunuz ve maydonoz asla yemiyosunuz çekirdek badem gidi tohum çerezlerden de uzak duruyosunuz mümkün olduğunca meyve ve normal düzeyde sebze yiyosunuz tamam mı ev süpürmek ve cam silmekte kesinlikle yasak zaten bunları yapmak için salak olmak lazım o kadar çabadan sonra dimi kuzucumm hadi bakalım şimdi test sonucu belli olana kadar nette az takıl ara ara bize havadisleri yaz yeter :CüvCüv:

isim falan söylüyormuyuz bide böyle bi liste varsa beinde yazarmısın canım sanırım ekimin son haftası transferim olacak.

========ekim'de tüp bebek tedavisi görecekler=======

1 ) sudenaz222--------2. Deneme---------umut tüp bebek merkezi

2 ) huriya-----------------2. Deneme-----------alman hastanesi

3 ) ozlecem-------------2. Deneme-----------irenbe tüp bebek merkezi

4 ) balance88-----------3. Deneme----------çevre tüp bebek merkezi

5 ) daglarr----------------3. Deneme----------maya tüp bebek merkezi

6 ) bebekteyiz----------1. Deneme----------erdem hastanesi -------------- trasfer tarihi 12/10/2009 (100)

7 ) lansor17--------------3. Deneme----------zeynep kamil tüp bebek merkezi

8 ) eylul08----------------2. Deneme----------özel karadeniz tüp bebek merkezi

9 ) cigdem32-----------1. Deneme----------?????????????????

10 ) Serraxi---------------1. Deneme----------memorial hastanesi

11 ) hulya59--------------2. Deneme----------beylikdüzü medicana hastanesi

12 ) eftenpuftenkonular----3. Deneme-----izmir kent hastanesi

13 ) sena81---------------3. Deneme---------kavaklıdere tüp bebek merkezi

14 ) scjtuba---------------2. Deneme---------gen-art tüp bebek merkezi----- transfer tarihi 15/10/2009 (240)

15 ) serappty-------------3. Deneme---------centrum clinig

16 ) ~silam~--------------6. Deneme---------yurtdışı

17 ) berfin81---------------2. Deneme--------ankara araştırma hastanesi

18 ) Windy-----------------?????????--------anatolia tüp bebek merkezi

19 ) Meldir -----------------1.deneme ------- genart tüp bebek merkezi

20 ) a.acele-----------------3.deneme--------antalya tüp bebek merkezi

21 ) cannur82 -------------1.deneme -------medikal park

22 ) ceynur -----------------1.deneme -------memorıel hast

23 ) minenl------------------?????????-------yurtdışı------------------------------------Hamileimiz

24 ) esr0411---------------?????????---------?????------------- transfer tarihi 13/10/2009

25 ) nmh -------------------4.deneme -------- gürgan klinik

=========kasım da tüp bebek tedavisi görecekler========

1 ) nrcnözbk-----------5. Deneme-------------ist. Fertijin tüp bebek merkezi

2 ) nevra73-------------2. Deneme-------------anadolu sağlık merkezi

3 ) gizem_im----------1. Deneme------------anadolu sağlık merkezi

4 ) mlkpinar------------3. Deneme-------------memorial hastanesi

5 ) senay79------------3. Deneme---------------izmir kent hastanesi

6 ) nevin71---------------2. Deneme-------------bahçeci kliniği (150)

seni listeye eklemiştim zaten cnm yumurtaların toplandıktan sonra trasfer günün belli olduğunda yanına yazarız olurmu

kendini sıcak tut bide grip falan olma üşütme hapşurma öksürme ıkınma sıkma kendini

tamam gizemim yazarım toplamada tesekkür ederim menegonu ben burda olmasam bile bakarsan sevinirim. isim söylemeden direk 20 okuyormuyum napıyorum?

tamam gizemim yazarım toplamada tesekkür ederim menegonu ben burda olmasam bile bakarsan sevinirim. isim söylemeden direk 20 okuyormuyum napıyorum?

yok isim söleme oku 20 tane ben sonunda sayıları toplayıp duasını yapıyorum menegon içinde merak etme her gelene soracağım sen başka yerlerde araştırma yap bence şuan burda kimse yok zaten

NEVRACIM VE MELDıRCıM HOŞGELDıNıZkısçeler acayip yoğunum delirmek üzereyim
bide yazıcım bozuldu üstüne elim kolum bağlandı yani sinirim hop hop havada
bebekteyiz yazmış iyimiş yolladım onu git yat dedim radyasyona maruz kalmasın fazla diye

bu arada arkadaşlar çok acil menegon arayan bi arkaaşımız var aklınızda bulunsun elinde olan varsa rica ediyor

selam kızlarrrr ben geldiiim
amma yazmışsınız bi geçmişi okuyayım kim ne yaptı ne etti hemen gelcem geri..

kızlar merhaba bende menegon arayacağım sanırım yakın zamanda çok canım sıkkın normalde biz ilacımızı parasız alabiliyoruz hipo tanımından dolayı ama tüp bebekte hem doz hemde yüzde ödemek zorundaymışız 9 kutu mümkün değil bana yetmez çok canım sıkkın ................

birde ben çalışıyorum ve özel şirketteyim ama işim çok rahat bütün gün telefon ve pc başı iş yüküm yok denecek kadar az transferden sonra 3-4 gün içinde işe başlarım diye düşünüyordum rapor mu almalıyım sizce ?

ya cnm ben hiç bişi anlamadım bu ilaç piyasada sınırlı sayıdamı yoksa fiyatımı çok yüksek bana bi anlatırmısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…