G
gizem_im
Ziyaretçi
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #1.421
eeee bebekteyiz şu anda hamilesin yani sen
anlat bakalım nasıl hissediyosun tadını çıkar bu durumun ve onlara güç ver cnm ben buna inanıyorum konuş bebişlerle anam 4üz doğurursan gebzenin nüfusu baya bi artacak huhahahha
he benimkine öle cvp verirsen aynen şunu der cnm..kıslarrr ben yokken kaynana sohbeti de olmuşş
bir de düşünün sorunun oğlunda değil de gelinin de olan kaynanaları yani benim gibi hiççç çekilmiyo
ama bir yerden duymuştum cvp vermek istemediğiniz soru olursa tartışma olmadan cvp verme şekli
diyelim ki gizem im kaynanası ne oldu tedavi başlıcak mısın dediği zaman ona gayet güler yüzlü bir şekilde neden merak ettiğinizi anlamadım dendiği zaman hep oturumuş hemde sorun olmazmış delikafadulden
kaç tane okunuyo peki bir kişiye onu anlamadım ben
AYYYYY canım hamileyim dime yaaa
valla ne hissediceğimi şaşırdımmm
sabah eşim karnımı severken uyandımm çok karışığım arkadaşımm
ALLAH ımın iniyle tutuncak bebişlerim kızlı erkekli toplu halledicem bu doğurm aişin 2 sene sonrada dondurulmuşları yaparım eder sana 8 eee yeter sanırımmmm:roflol:
ben 20 tane okuyum şimdilik o zaman olurmu.
haklısın canım ben yatim biraz daha öpüyorum sizi görüşürüzzz
tamam gizemim yazarım toplamada tesekkür ederim menegonu ben burda olmasam bile bakarsan sevinirim. isim söylemeden direk 20 okuyormuyum napıyorum?
kızlar merhaba bende menegon arayacağım sanırım yakın zamandaçok canım sıkkın normalde biz ilacımızı parasız alabiliyoruz hipo tanımından dolayı ama tüp bebekte hem doz hemde yüzde ödemek zorundaymışız 9 kutu mümkün değil bana yetmez çok canım sıkkın ................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?