- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #1.381
slm hanımlar yazdıklarınızın hepsini okudum
neler olmuş neler Allah razı olsun nasıl dualar edilmiş canlarım benim
dua okumayı aklına getiren arkadaşma!!!! (kendini bilir ) eşlik eden arkadaşlarıma etmek isteyip edemeyenlere kısaca herkese ve herkese çok tşk ederim Allah ım hepinizden razı olsun ne muradınız varsa tez zamanda nasip etsin sağlıklı hayırlı olsunlar inşaalllahhhh
evet canlarımmmm tam 4 tane bebişim transfer oldu4 tane dondurduk
nasip olursa 23 ü test günüm sürekli yattım yeni yeni ayaklandım artık çok şükür iiyimm
pozitif sonuçları alınca daha ii olucam inşaallahhh
sizlerin bebeklerini duydukça daha da mutlu olcammm
yazılanları okuyunca çok duygulandım valla giderken ağladım gelirkenn
sizleriiii çok seviyorummmmm
inşallah allahım sen kucaklarımızı bebişlerle doldur cnm ya 4 üde tutarsa huahahahahgizem im döllenmiş yumurtaları transferden önce ekranda gösterdiler
çiçek gibi açmıştı bebişlerim
inş tutuncaklar annelerine dualarımı etmiş teyzeleri nasıl sevindim anlatamamŞeniz
argünaydın arkadaslar elinde menegon kalmıs olan varmı acaba ihtiyacım varda yardımcı olurmusunuz lütfen ben günde 1 kutu kullanıyorum dozum çok yüksek yani yetmiyor ilaçlar zaten 4. deneme kendim karsılıyorum herseyi.
marhaba sonucunuz inşallah pozitif olur hayırlısıyla bebişler gelir :)bi arkadaş menegon u somuştu bende menegon kullandım sorusu varsa alabilirimm
merhaba arkadasım 4. denemem gürgan klinikteyim. aranızda ilacı artan varmıdır acaba acil menegona ihtiyacım var hergün 1 kutu bitiriyorum.sorunum rezervlerde azalma.
marhaba sonucunuz inşallah pozitif olur hayırlısıyla bebişler gelir :)
ben hipluyum menegon kullanıyorum ilk 5 gün 5 toz 3 su olarak başladık doz bana çok fazlaymış gibi geldi siz nasıl kullandınız kaç gün sürdü yumurta büyümesi toplamaya kadar şimdiden tşk. ederim
arkadaşlar scjtuba transfere gidiyor salatı tefriciyesine yardım etmek isteyenler okuyabilicekleri adedi yazarsa sevinirim teşekkür ederim allah razı olsun
gizem im döllenmiş yumurtaları transferden önce ekranda gösterdiler
çiçek gibi açmıştı bebişlerim
inş tutuncaklar annelerine dualarımı etmiş teyzeleri nasıl sevindim anlatamamŞeniz
Bitanem Tuba için sabah eeeerkenden 25 tane okudum,öğle arasında 15 daha okurum,bilgin olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?