Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

bebekteyiz cnm benim
bi tanecik yeğenlerim yuppiii
anlat bakalım ne hissediyosun
bide elinde fazladan kalmış sana lazım olmayan menegon varmı

slm hanımlar önce şunu söylim menegon kullandım ama elimde yok kalanı hastaneye iade ettim fiyattan düşüyolarmış bir de diğer iğneleri de ihtiyacı olanlara veriyolarmış bende kalan ilaçları hastaneye verdim o yüzden bilseydim senin için saklardım geç bilgimiz oldu
gizem im daha okunacak dua kaldımı ben okum yattığım yerden

canım gizemim allah razı olsun. inan çok makbule geçecek bittik artık 4. deneme insallah birileri yardım eder.

canlarım benim bütün yazdıklarınızı eve gelir gelmez okudum tekrar çok tşk ederim
ağrım sancım pek yok 4 tane transferim oldu 4 de dondurduk bende bilmiyorum ne hissediceğimi yaaa 23 ü test günümmmm

bu arada arkadaşlar bi hatırlatmada bulunmam lazım çok çok rica ediyorum
transfer günleri belli olan arkadaşlar özelliklede cuma cmartesi ve pazar günü için lütfen acil bildiriniz yarın bir organizasyon yapmam lazım dua paylaşımı yani çünki cmrtsi ve pazar yokum nette

gizem im çok heyecanlıyım yataktan kalkmıyorum desem yerii
korkuyorum bişey olur diye ama doktor 2 gün yat dedi sürekli yatma ama çok da yorulma dedi ne bilim yatıyom ben ya canım benim dua işi süper omuş allah razı olsun ne büyük sevap kazandın öncü oldunn kısss harbiden 4 tane ya tutarsaaa

canım gizemim allah razı olsun. inan çok makbule geçecek bittik artık 4. deneme insallah birileri yardım eder.

umudunu yitirme sitenin diğer paylaşım alanlarınada yaz her yere hatta bi yer aç kendine başlık at acil menegon lazım diye elbet biri çıkacaktır burda herkes çok fazla duyarlı merak etme cnm

benim rezervlerde azalma var yas 36. 4 . denemem 2. denememde tutmustu düşük oldu. bakalım insallah bu sefer yüzümüz güler.

gizem im listede transfer tarihinin yanın da bi de 100 yazıyo o ne demek canım

okuduğumuz dua sayısı cnm benim kaydirigubbakcemile3 ilk açılışı sende yaptık pek kalabalık değildik onun için ancak 100 tane okuyabildik allah kabul etsin inşallah :Saruboceq:

gizemim 2 kez yazdım belki görmüşsünüzdür sizinde aklınızda bulunursa ii olur en azından girmediğim zamanlarda belki siz bulursunuz tedavisi biten birinden. takibi zor olabilir ama yardımcı olursanız sevinirim.

benim rezervlerde azalma var yas 36. 4 . denemem 2. denememde tutmustu düşük oldu. bakalım insallah bu sefer yüzümüz güler.

hepimizin derdi aynı sebebi farklı inşaallah bu sefer sağlıkla hayırlısıyla olur
Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın en kısa zamanda kucaklarını doldursun:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

amin cnm umudunu yitirme allah yardımcın olsun elbet birgün allahın izniyle tutucak sende burdaki herkeste bebişlerine kavuşucak inşallah

bende okurdum ama adetliyim sonra okurum insallah.

bir bilene danıştık ayet yada süre olmadığı için okuduğumuz dua olduğu için adetliyken okunmasında bir sakınca yok bende adetliyken okuum hep.artık allah kabul etsin.okumak istersen yarınki transfer için oku cnm bu günü kapattık artık tuba nın trasferi şuan yapıldı muhtemelen ya aldılar odasına yada almak üzereler inşallah hayırlısı olur hepimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…