- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #1.561
ayyy kıslarrr çok korkuyorummm çok karışığım sanki hastalanacakmışım gibi
çıldırıcam kimse yok yanımda
dua edin ya hastalanmim yaaa
ayyy kıslarrr çok korkuyorummm çok karışığım sanki hastalanacakmışım gibi
merhabaa canım.ya niye bu kadar stres yapıyorsun böyle olmaz amalmaz:hem kendine yazık hemde karnındaki bebeğine.bugün kaçıncı güünün canım
p.tesi transfer oldu 4 tane
kaliteleri de süper dedi doktor bilmiyom ya Rabbimden hayırlısı
maşallah canım.herşey yolunda bak ne güzel.rabbim sağlıkla hayırlısıyla kararınca evlatlar nasip etsin.ama çok normal böyle telaşlı evhamlı olman.insan bu dönemde hep evde olunca kendini dinleyecek çok zamanı oluyor.herşeyden bir anlam çıkarmaya çalışıyor.canım sen hangi merkezde tedavini olmuştun
:sm_confused::sm_confused:
Allah razı olsun biraz daha iiyim çok sağolun
cuma günü test günüm bi gelse hayırlısıyla zormuş beklemek gerçekten tedavi sırasında gidip geliyosun koşturma oluyo bu kadar anlamıyosun ama şimdi tam tersi düşün düşünnn
bi de ilk micro denemem cahilim yani ne olcak nasıl olcak derken baktım beklemedeyim
ben erdem hastanesinde tedavi oldum elllerinden geldiklerini yaptıklarını düşünüyorum hastaneyle ilgili sorunum yok da ben de var bi problem
:sm_confused::sm_confused::sm_confused:
günaydın kızlar günaydın nevracım
seraxi bebekteyiz nasılsınız günleri saymak zor dimi bilirim inşallah halayı çekeceğiz beraber yorulmayın dikkat edin bize güzel sonuçlar verin inşallah
kızlar ben de dün gittim kontrole doktorum yumurtaların gelişmesi güzel dedi tekrar salı gidicem perşembede yumoşlarım toplanacak
inşallah hepsi kaliteli olurda döllenirler de transferimde güzel olur
transferimin gününü bilmiyorum
banada dua edin kızlar
inşallah hepimiz güzel sonuçlarımızı alırız inşallah
merhaba silam az kalmış güzel sonucuna ulaşmaya
rahim kalınlığı çok önemliymiş seninki de sanırım iyi
bu 6. denemen olduğu için yaşın genç ama 3 tane konulması lazım diğe düşünüyorum
ama yine de hangisi hayırlıysa o olsun diyorum sağlıklıca olsunlarda 2 tane konulsun dimi
inşallah herşey yolunda gider
dualarımız seninle olsun
ben de tedavideyim dünkü kontrolümde iğnelerimin 5. günü yumurtalarım sağda 14mm solda 13 mm olmuşlar ama sayısını bilmiyorum
benim 2. denemem 35 yaşındayım inşallah yeterli sayıda döllenirlerse 3 tane konulur sanıyorum perşembe toplanacak yumurtalarım
inşallah hepimiz için herşey yolunda gider debebeklerimize kavuşuruz
========ekim'de tüp bebek tedavisi görecekler=======
1 ) sudenaz222--------2. Deneme---------umut tüp bebek merkezi
2 ) huriya-----------------2. Deneme-----------alman hastanesi
3 ) ozlecem-------------2. Deneme-----------irenbe tüp bebek merkezi
4 ) balance88-----------3. Deneme----------çevre tüp bebek merkezi
5 ) daglarr----------------3. Deneme----------maya tüp bebek merkezi
6 ) bebekteyiz----------1. Deneme----------erdem hastanesi -------------- trasfer tarihi 12/10/2009 (100)
7 ) lansor17--------------3. Deneme----------zeynep kamil tüp bebek merkezi
8 ) eylul08----------------2. Deneme----------özel karadeniz tüp bebek merkezi
9 ) cigdem32-----------1. Deneme----------?????????????????
10 ) Serraxi---------------1. Deneme----------memorial hastanesi
11 ) hulya59--------------2. Deneme----------beylikdüzü medicana hastanesi
12 ) eftenpuftenkonular----3. Deneme-----izmir kent hastanesi
13 ) sena81---------------3. Deneme---------kavaklıdere tüp bebek merkezi
14 ) scjtuba---------------2. Deneme---------gen-art tüp bebek merkezi----- transfer tarihi 15/10/2009 (240)
15 ) serappty-------------3. Deneme---------centrum clinig
16 ) ~silam~--------------6. Deneme---------yurtdışı
17 ) berfin81---------------2. Deneme--------ankara araştırma hastanesi
18 ) Windy-----------------?????????--------anatolia tüp bebek merkezi
19 ) Meldir -----------------1.deneme ------- genart tüp bebek merkezi
20 ) a.acele-----------------3.deneme--------antalya tüp bebek merkezi
21 ) cannur82 -------------1.deneme -------medikal park
22 ) ceynur -----------------1.deneme -------memorıel hast
23 ) minenl------------------?????????-------yurtdışı------------------------------------ hamişimiz
24 ) esr0411---------------?????????---------?????------------- transfer tarihi 13/10/2009
25 ) nmh -------------------4.deneme -------- gürgan klinik
26 ) sedef59 --------------????????----------medicana
=========kasım da tüp bebek tedavisi görecekler========
1 ) nrcnözbk-----------5. Deneme-------------ist. Fertijin tüp bebek merkezi
2 ) nevra73-------------2. Deneme-------------anadolu sağlık merkezi
3 ) gizem_im----------1. Deneme------------anadolu sağlık merkezi
4 ) mlkpinar------------3. Deneme-------------memorial hastanesi
5 ) senay79------------3. Deneme---------------izmir kent hastanesi
6 ) nevin71---------------2. Deneme-------------bahçeci kliniği (150)
canım benim transferimde perşembe günü ayın 15 inde oldu hayırlısıyla:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
arkadaşlar benim transferim de perşembe günü yani 15 ekimde oldu bekliyorum şimdi heycanla hayırlısı tutar inşallah hepimizin bebişi....
canlar selam,günaydın kızlar günaydın nevracım
seraxi bebekteyiz nasılsınız günleri saymak zor dimi bilirim inşallah halayı çekeceğiz beraber yorulmayın dikkat edin bize güzel sonuçlar verin inşallah
kızlar ben de dün gittim kontrole doktorum yumurtaların gelişmesi güzel dedi tekrar salı gidicem perşembede yumoşlarım toplanacak
inşallah hepsi kaliteli olurda döllenirler de transferimde güzel olur
transferimin gününü bilmiyorum
banada dua edin kızlar
inşallah hepimiz güzel sonuçlarımızı alırız inşallah
canıım evet o ağrılar hep oluyo ha oldum ha olacam diye bekliyo insan ama onlara takılma sakın hiçbişeyin belirtisi değil o... senin tek yapacağın sakin sakin beklemek ki en zoru da bu... kendini ltf. oyalayacak bişi bul...ayyy kıslarrr çok korkuyorummm çok karışığım sanki hastalanacakmışım gibi
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:ooo hepimiz sırayla haberleri vericez
inş hepimizin ki güzel haberler olur
bu topik dolar kızlı erkekli bebişlerle:bbo:
canım hayırlısı olsun inşallah dinlenmene bak güzel haberlerini bekliyoruz allah senden de razı olsunarkadaşlar herkese sonsuz teşekkürler.gizem nevin eylül dualaınız için allah raz olsun.ewdeyim dinleniyorum.3 embriyo transfer edildi.umarım hayırlısı olur.bu aşamayıda geçtim.çok mutluyum.darısı herkese.....
canım arkadaşım kendine dikkat et hafta sonu iyi geçti bombo gibi olmasada iyiyim :)))gizem im beni dün öyle bir yolladın ki giremedim daha siteye:))))
sitede sorun vardı sanırım yakalayamadım sizi canın sıkkınmış bişey olmadı umarım inş ii bir hafta sonu geçirirsinn de bomba gibi dönersinn
hoşgeldin senide ekleyeceğim listemize hayırlısı olsun inşallahinşallah bebeğine kavuşursun bende bu ay aşlıyorum tüp bebek tedavisine hepinizden dualarınızı bekliyorum
ah cnm benim burnumda tütüyo tarbzon aslında tüm karadeniz hayranıyım ben oraların aşığıyım keşke hepinizin yanında olabilsem arkadaşlarım ama hayaliyle yetinelim barigizemim canım benim ben geçmişi bi okuyup geliyim dedim sitede problem oldu anca geldim ama yoksun tabi sen
gel yeterki götürmezmiyim seni ben trabzonda gezeriz köfte yeriz ki süper oluyor sonra uçağa bindirir gönderirim kocana
hayal edelim bizde napalım arkadaşım
ben yarın gidiyorum bakalım yumoşlarım kaç tane olmuş ne kadar büyümüş
inşallah çok güzel gelişiyorlardırda sonra bebek olarak geleceklerdir bana
saı günü tekrar gidicem ondan sonra 10 gün gelemem
banada dua edin olurmu
inşallah iyice dinlenirsin enerji depolarını doldurursun
öpüyorum seni
cnm hayırlısı olsun imşallah bence de 2 tane yetrli ama en güzelini doktorun söler zaten tutucak olduktan sonra 1 tanede transfer edilse rabbim yazdıysa olur cnm stres yapmaSelam kizlar ... Ben geldimm .. opuyorumnanaktan
Bu gün doktordaydik ..
Yumoslarim büyümüslerr .. 16-17-18 mm. olmuslarr .. Endometrium 8 mm.
Pazartesiye F. ponksiyonum var ..
Rabbim insallah herseyin iyi bir sekilde sonuclanmasini saglarr .. :Saruboceq:
Yarin aksama catliyoruzz hep birlikte ... kaydirigubbakcemile3
Hem ben , hem yumoslarim ..
Neden derseniz karnim felaket derecede sis ha patladim ha patlayacagim .. akannehir :CüvCüv:
Bu arada aklima takilan bir kac soru var ? :uhm:
Sizce rahim kalinligi transferde ne kadar olmalii ?
8mm uygun mu ? Pazartesiye kadar gelisir mi acaba ?
Bir baska sorun da ?
Sizce kac tane ebriyo transfer edilmesini istemeliyim ?
Yasim 27 ve doktorumuz 2 ebriyonun yeterli olacagini söylesi ..
Bir önceki tedavimde (bu 6. mikro ) ücüzlerime hamile kaldim ve düsük yaptim ..
Bu nedenle doktor 3 ebriyo konulmasini önermiyor ama karar sizin dedii ??
Esim de 2 tanenin yeterli olcagini söylüyoo ?
Sansimi düsürmüs olmaz miyim ?
Siz olsaniz ne yapardiniz ?
Yardiminiza ihtiyacim var ..
Tabiki Dualariniza da ... a.s. :enbuyukkk:
amin cnm inşallah 2010 anneleri yani tüpraşları olacağız :))) inlenmene bak tadını çıkar dualarımız seninleCanlarım merhabalar daha yeni fırsat bulabildim sizlere birşeyler yazmak için çok çok çok özür dilerim. Bebişlerimi aldım geldim dün tam üç tane bakalım bundan sonra sıra beklemeye geldi inşallah hayırlı haberi de alırsam içim daha da rahat olacak. 4 gün hiç kalakmadan yatacaksın dedi o yüzden yazışmalarınızı takip edemiyorum ama ben transferdeyken dualarını eksik etmeyen bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. İnşallah 2010 hepimizin yılı olur hepimiz anne oluruz herşey için desteğiniz için çok teşekkürler hepinizi öpüyorumm
kız ne halayı delürme hamileler otursun izlesin ben çekerim halayı heheh :)))kızlar selam nasılsınız demeye geldim? transferi olan arkıdaşlarrr kendinizi yormuyonuz dimi? bak kızarım haaa...ayakları da üşütmeyin sakın... kabız da olmayın sıvı tüketin... bunlar benim yaşadıklarımdı da ondan yazdım...
en önemlisi de pozitif bekleyin...inşallah hayırlıısı ile halay çekcezzz burada...
bebekteyiz gülüm seni döverim bak panik olmuşun sen yaa cnm bnm dikkat et kendini yorma yat bol bol hasta olacakmışsın gibi oluyomuş öle ilk zamanlar sıkıntı yok inşallah korkma güzelimayyy kıslarrr çok korkuyorummm çok karışığım sanki hastalanacakmışım gibi
hayırlı olsun cnm kendine dikkat et gelişmelerden bizi haberdar et inşallah sonuçlar süppperrr olucakarkadaşlar benim transferim de perşembe günü yani 15 ekimde oldu bekliyorum şimdi heycanla hayırlısı tutar inşallah hepimizin bebişi....
inşallahhhhh aminnnn transfer gündaşım benim:Saruboceq::Saruboceq:
günaydın kızlar herkese iyi haftalar diliyorum uğurlu transferler olsun inşallah benimde yumurtalarım toplanacak yarın sabah kontrolüm var bakalım gelişmeler nasıl ? dr.um muhtemelen cumaya toplarız dedi çok heyecanlıyımmmmmm kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?