Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

ayyy kıslarrr çok korkuyorummm çok karışığım sanki hastalanacakmışım gibi
çıldırıcam kimse yok yanımda
dua edin ya hastalanmim yaaa

merhabaa canım.ya niye bu kadar stres yapıyorsun böyle olmaz ama lmaz:hem kendine yazık hemde karnındaki bebeğine.bugün kaçıncı güünün canım

p.tesi transfer oldu 4 tane
kaliteleri de süper dedi doktor bilmiyom ya Rabbimden hayırlısı

maşallah canım.herşey yolunda bak ne güzel.rabbim sağlıkla hayırlısıyla kararınca evlatlar nasip etsin.ama çok normal böyle telaşlı evhamlı olman.insan bu dönemde hep evde olunca kendini dinleyecek çok zamanı oluyor.herşeyden bir anlam çıkarmaya çalışıyor.canım sen hangi merkezde tedavini olmuştun

:sm_confused::sm_confused:
Allah razı olsun biraz daha iiyim çok sağolun
cuma günü test günüm bi gelse hayırlısıyla zormuş beklemek gerçekten tedavi sırasında gidip geliyosun koşturma oluyo bu kadar anlamıyosun ama şimdi tam tersi düşün düşünnn
bi de ilk micro denemem cahilim yani ne olcak nasıl olcak derken baktım beklemedeyim
ben erdem hastanesinde tedavi oldum elllerinden geldiklerini yaptıklarını düşünüyorum hastaneyle ilgili sorunum yok da ben de var bi problem
:sm_confused::sm_confused::sm_confused:

sakın moraal bozmak olumsuz düşünmekk yokk.olucak olmalı.daha test gününe çok var olumsuz duygulara yer yokkkkk .

eylülcüm tabiki döllenicekler tabiki de kaliteli olucak embriyoların.dualarımız seninle.işallah bir kaç hafta sonra hamileliğimiz hakkında konuşacağız:)

Eylulcum cnm cok tesekkür ederim.. Esimle en son olarak 3 ebriyo da karar kildik .. kaydirigubbakcemile3
Rabbim hayirlisini versin ins.
Sana da tedavinde basarilar diliyorum ..
Insallah senin de yumoslarin yeterli gelisir .. Güzellikle döllenir ve güzel ebriyocuklarimiz olurr ..
Rabbim dualarimizi kabul eylesin .. Emeklerimizin karsiligini en güzel sekilde versin .. :Saruboceq:

canım benim transferimde perşembe günü ayın 15 inde oldu hayırlısıyla:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

ooo hepimiz sırayla haberleri vericez
inş hepimizin ki güzel haberler olur
bu topik dolar kızlı erkekli bebişlerle:bbo:

canlar selam,
nasılsınız bakalım ben bugün ara ara girebilcem nete...girdikçe yazarı sizlere
nasıl geçti haftasonunuz kızlar ?
eylülcüm bak en güzel adım adım yaklaşıyosun tedavine işte.... herşey çok güzel olacak sakın panik yapma canım...

canıım evet o ağrılar hep oluyo ha oldum ha olacam diye bekliyo insan ama onlara takılma sakın hiçbişeyin belirtisi değil o... senin tek yapacağın sakin sakin beklemek ki en zoru da bu... kendini ltf. oyalayacak bişi bul...
anniş olunca vakit kalmayacak hiçbişeye bu vakti bile arayacağız dimi????kaydirigubbakcemile5

ooo hepimiz sırayla haberleri vericez
inş hepimizin ki güzel haberler olur
bu topik dolar kızlı erkekli bebişlerle:bbo:
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
aminnnn

canım hayırlısı olsun inşallah dinlenmene bak güzel haberlerini bekliyoruz allah senden de razı olsun
canım arkadaşım kendine dikkat et hafta sonu iyi geçti bombo gibi olmasada iyiyim :)))
inşallah bebeğine kavuşursun bende bu ay aşlıyorum tüp bebek tedavisine hepinizden dualarınızı bekliyorum
hoşgeldin senide ekleyeceğim listemize hayırlısı olsun inşallah
ah cnm benim burnumda tütüyo tarbzon aslında tüm karadeniz hayranıyım ben oraların aşığıyım keşke hepinizin yanında olabilsem arkadaşlarım ama hayaliyle yetinelim bari
cnm hayırlısı olsun imşallah bence de 2 tane yetrli ama en güzelini doktorun söler zaten tutucak olduktan sonra 1 tanede transfer edilse rabbim yazdıysa olur cnm stres yapma
amin cnm inşallah 2010 anneleri yani tüpraşları olacağız :))) inlenmene bak tadını çıkar dualarımız seninle
kız ne halayı delürme hamileler otursun izlesin ben çekerim halayı heheh :)))
bebekteyiz gülüm seni döverim bak panik olmuşun sen yaa cnm bnm dikkat et kendini yorma yat bol bol hasta olacakmışsın gibi oluyomuş öle ilk zamanlar sıkıntı yok inşallah korkma güzelim
arkadaşlar benim transferim de perşembe günü yani 15 ekimde oldu bekliyorum şimdi heycanla hayırlısı tutar inşallah hepimizin bebişi....
hayırlı olsun cnm kendine dikkat et gelişmelerden bizi haberdar et inşallah sonuçlar süppperrr olucak
inşallahhhhh aminnnn transfer gündaşım benim:Saruboceq::Saruboceq:

lansor şekerim allah tamamına erdirsin hakkımızda hayırlısını yazsın dualarımız sizlerle

günaydın kızlar herkese iyi haftalar diliyorum uğurlu transferler olsun inşallah benimde yumurtalarım toplanacak yarın sabah kontrolüm var bakalım gelişmeler nasıl ? dr.um muhtemelen cumaya toplarız dedi çok heyecanlıyımmmmmm kaydirigubbakcemile2

========ekim'de tüp bebek tedavisi görecekler=======

1 ) sudenaz222--------2. Deneme---------umut tüp bebek merkezi

2 ) huriya-----------------2. Deneme-----------alman hastanesi----transfer tarihi 15/10/2009

3 ) ozlecem-------------2. Deneme-----------irenbe tüp bebek merkezi

4 ) balance88-----------3. Deneme----------çevre tüp bebek merkezi

5 ) daglarr----------------3. Deneme----------maya tüp bebek merkezi

6 ) bebekteyiz-------1. Deneme-------erdem hastanesi --- trasfer tarihi 12/10/2009 (100)

7 ) lansor17---------3. Deneme--------z.kamil tüp bebek merkezi----transfer tarihi 15/10/2009

8 ) eylul08----------------2. Deneme----------özel karadeniz tüp bebek merkezi

9 ) cigdem32-----------1. Deneme----------?????????????????

10 ) Serraxi---------------1. Deneme----------memorial hastanesi

11 ) hulya59--------------2. Deneme----------beylikdüzü medicana hastanesi

12 ) eftenpuftenkonular----3. Deneme-----izmir kent hastanesi

13 ) sena81---------------3. Deneme---------kavaklıdere tüp bebek merkezi

14 ) scjtuba---------------2. Deneme---------gen-art tüp bebek merkezi----- transfer tarihi 15/10/2009 (240)

15 ) serappty-------------3. Deneme---------centrum clinig

16 ) ~silam~--------------6. Deneme---------yurtdışı

17 ) berfin81---------------2. Deneme--------ankara araştırma hastanesi

18 ) Windy-----------------?????????--------anatolia tüp bebek merkezi

19 ) Meldir -----------------1.deneme ------- genart tüp bebek merkezi

20 ) a.acele-----------------3.deneme--------antalya tüp bebek merkezi

21 ) cannur82 -------------1.deneme -------medikal park

22 ) ceynur -----------------1.deneme -------memorıel hast

23 ) minenl------------------?????????-------yurtdışı-------------- Hamilemiz

24 ) esr0411---------------?????????---------?????------------- transfer tarihi 13/10/2009

25 ) nmh -------------------4.deneme -------- gürgan klinik

26 ) sedef59 --------------????????----------medicana

=========kasım da tüp bebek tedavisi görecekler========

1 ) nrcnözbk-----------5. Deneme-------------ist. Fertijin tüp bebek merkezi

2 ) nevra73-------------2. Deneme-------------anadolu sağlık merkezi

3 ) gizem_im----------1. Deneme------------anadolu sağlık merkezi

4 ) mlkpinar------------3. Deneme-------------memorial hastanesi

5 ) senay79------------3. Deneme---------------izmir kent hastanesi

6 ) nevin71---------------2. Deneme-------------bahçeci kliniği (150)

kısçeler herkese günaydınlar
hayırlı haberlerle dolsun inşallah burası
sizleri özledim

gizemimmm hoşgeldin canımmm
haftasonu nasıl geçti?
ben diyeti BOZMADIM bacımmm büyük gelişme...
valla ben halay çekelim dedim de tabii doğru hamişler çekmesin..hihoyyyt

günaydın canım... az kaldı canım...sabret..heyecanını anlıyorum...
ama bak sonuna geliyosun hayırlısı ile...hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…