- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #1.541
bebekteyiz merhaba canım bugün senin 5. gün kaldı şurda 6 gün sonunda bebek haberini alıcaz inşallah
zor geçiyordur eminim iğneler ilaçlar yapıyor bu şikayetleri inşallah kabız olmazssın
kendine dikkat et tamam mı
bende yarın ikinci kontrolüme gidiyorum bakalım yumurtalarımın gelişimi nasıl kasıklarımda hafif sancılar var büyüyorlar galiba büyüsünlerde annelerinin kucağına dolsunlar inşallah
eylülll al beni yanına bacım acil tatile ihtiyacm var bugün bir yıllık kadar yoruldum
evet 6 gün kaldı ama sanki zaman geçtikçe heyecan artıyooo
inş kabız olmam dediğin gibi ama çok gaz var ya davul gibiyim vallaa
sen de mesmeleyi çektin hadi bakalım inş hayırlı sonuçlar gelir dolar kucakların inş inş inşaallahhhh:CüvCüv::CüvCüv:
ayy canım bana da bu doza yakın uygulanmıştı tam hatırlıyamıyorum ama...şimdi sakiniz nevracım hastane işi belli olmuyorki her an herşey olabiliyor yani napalım işimiz ve yapıcaz
bugün 3. puregonumu yaptım karnım iyice şişmeye başladı cumartesi kontrole gidicem günlük 300 ünite yapılıyorum hekeste farklıdır tabide 35 yaşındayım acaba yetiyormudur
tabi doktor biliyordur dimi bakalım artık gidince artıracak mı yoksa aynı mı devam edseceğiz
canım ben olmuştum ilk denemede...güçlü bi ilaçarkadaşlar progestan iğnesi olan varmı yumurta toplamadan sonra
inşallahhhhhhhhhhhheylül ve nevra çok teşekkür ederim.burdan iyi haberlerimizi paylaşmak okadar çok istiyorumkii.
canım hadi Allah sana da kolaylık versinarkadaşlar bugün iğnelere başlıyorum.bu sefer daha öncekilerden farklı iğneler.bundan önceki denemelerimde normal iğneydi.şimdikiler ise tozlu ve iki çeşit iğne.gonal-f den 450 doz, merional olandan 150 doz .böyle kullanan arkadaşlar varmı.bana dua edin lütfen
inşallah tutacak canım kalbini ferah tut ne olur...:lepi:duygularımmı...okadar karışıkki anlatamam.tutarsa naparım..tutmazsa naparım...hiç bilmiyorum.kendimi dinliyorum belirtim varmı die.kendimi oyalamaya çalışıyorum.herkes gibi bende tutmasını istiyorum.allahım herkese yaşatsın bu duyguyu.
ayy canım gizemim ne oldun sen?nevin çok gerginim yaa ağlamak istiyorum hee(((((((
eve gitsemde bi rahatlasam
yarın annemlerin mahallede mavlüt varmış oraya gidicem hem ziyaret hem ticaret biraz satış yapayım bari havam değişsin
bu gün yeni siparişlerim geliyo iç çamaşırı onları satayım hihihih
canım hadi hayırlı olsun...sorunsuz geçir inşallah :CüvCüv:arkadaşlar herkese sonsuz teşekkürler.gizem nevin eylül dualaınız için allah raz olsun.ewdeyim dinleniyorum.3 embriyo transfer edildi.umarım hayırlısı olur.bu aşamayıda geçtim.çok mutluyum.darısı herkese.....
canıım nasılsın?evet 6 gün kaldı ama sanki zaman geçtikçe heyecan artıyooo
inş kabız olmam dediğin gibi ama çok gaz var ya davul gibiyim vallaa
sen de mesmeleyi çektin hadi bakalım inş hayırlı sonuçlar gelir dolar kucakların inş inş inşaallahhhh:CüvCüv::CüvCüv:
Selam kizlar ... Ben geldimm .. opuyorumnanaktan
Bu gün doktordaydik ..
Yumoslarim büyümüslerr .. 16-17-18 mm. olmuslarr .. Endometrium 8 mm.
Pazartesiye F. ponksiyonum var ..
Rabbim insallah herseyin iyi bir sekilde sonuclanmasini saglarr .. :Saruboceq:
Yarin aksama catliyoruzz hep birlikte ... kaydirigubbakcemile3
Hem ben , hem yumoslarim ..
Neden derseniz karnim felaket derecede sis ha patladim ha patlayacagim .. akannehir :CüvCüv:
Bu arada aklima takilan bir kac soru var ? :uhm:
Sizce rahim kalinligi transferde ne kadar olmalii ?
8mm uygun mu ? Pazartesiye kadar gelisir mi acaba ?
Bir baska sorun da ?
Sizce kac tane ebriyo transfer edilmesini istemeliyim ?
Yasim 27 ve doktorumuz 2 ebriyonun yeterli olacagini söylesi ..
Bir önceki tedavimde (bu 6. mikro ) ücüzlerime hamile kaldim ve düsük yaptim ..
Bu nedenle doktor 3 ebriyo konulmasini önermiyor ama karar sizin dedii ??
Esim de 2 tanenin yeterli olcagini söylüyoo ?
Sansimi düsürmüs olmaz miyim ?
Siz olsaniz ne yapardiniz ?
Yardiminiza ihtiyacim var ..
Tabiki Dualariniza da ... a.s. :enbuyukkk:
Canlarım merhabalar daha yeni fırsat bulabildim sizlere birşeyler yazmak için çok çok çok özür dilerim. Bebişlerimi aldım geldim dün tam üç tane bakalım bundan sonra sıra beklemeye geldi inşallah hayırlı haberi de alırsam içim daha da rahat olacak. 4 gün hiç kalakmadan yatacaksın dedi o yüzden yazışmalarınızı takip edemiyorum ama ben transferdeyken dualarını eksik etmeyen bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. İnşallah 2010 hepimizin yılı olur hepimiz anne oluruz herşey için desteğiniz için çok teşekkürler hepinizi öpüyorumm[/QUO
sende başladın demek şafak saymaya aradaşım hadi hayırlısı
inş kucağına almak nasip olur
büyüsünler içimizde annesi büyüsünlerrr
sağlıklı hayırlı evlatlar olsunlr:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
canım hadi hayırlısı benim 23 test günüm senin ne zaman şafak saymaya başladık
slm canım hadi hakkında hayırlısı olsun
benim transferim p.tesi oldu okuduysan bilirsin bana hiç sormadılar 4 tane transferim oldu 4 tane dondurduk ilk micro denemem yaşım da 26 henüz bence madem 6. denemem 3 tane transferin olmalı yine de doktorunla danışmalı gitmesi en güzeli tabi
inşş sağlıklı kucağına almak nasip olur hepimiz için arkadaşım bende çok sabırsızım
test ypıcam diyenlere bekleyin 2 gün daha falan derdim hatta şöyle bile dediğimi hatırlıyorum ben hatta 14 15. günleri yaparım diyee ooooofff nerde şimdi yapsam olurmu diyorum hakkımızda hayırlısı inş gönlümüzdekiler olur:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
merhaba silam az kalmış güzel sonucuna ulaşmayaSelam kizlar ... Ben geldimm .. opuyorumnanaktan
Bu gün doktordaydik ..
Yumoslarim büyümüslerr .. 16-17-18 mm. olmuslarr .. Endometrium 8 mm.
Pazartesiye F. ponksiyonum var ..
Rabbim insallah herseyin iyi bir sekilde sonuclanmasini saglarr .. :Saruboceq:
Yarin aksama catliyoruzz hep birlikte ... kaydirigubbakcemile3
Hem ben , hem yumoslarim ..
Neden derseniz karnim felaket derecede sis ha patladim ha patlayacagim .. akannehir :CüvCüv:
Bu arada aklima takilan bir kac soru var ? :uhm:
Sizce rahim kalinligi transferde ne kadar olmalii ?
8mm uygun mu ? Pazartesiye kadar gelisir mi acaba ?
Bir baska sorun da ?
Sizce kac tane ebriyo transfer edilmesini istemeliyim ?
Yasim 27 ve doktorumuz 2 ebriyonun yeterli olacagini söylesi ..
Bir önceki tedavimde (bu 6. mikro ) ücüzlerime hamile kaldim ve düsük yaptim ..
Bu nedenle doktor 3 ebriyo konulmasini önermiyor ama karar sizin dedii ??
Esim de 2 tanenin yeterli olcagini söylüyoo ?
Sansimi düsürmüs olmaz miyim ?
Siz olsaniz ne yapardiniz ?
Yardiminiza ihtiyacim var ..
Tabiki Dualariniza da ... a.s. :enbuyukkk:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?