- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #1.581
arkadaşlar benim transferim de perşembe günü yani 15 ekimde oldu bekliyorum şimdi heycanla hayırlısı tutar inşallah hepimizin bebişi....
canım, toplama anestezi altında olacağından aç gitmelisin, oje,makyaj,parfüm olmasın üstünde.muhtemelen sana bunları hatırlatırlar yada yazılı veririler,ben yanıma ne olur ne olmaz diye bi ped almıştım sonrası için ama gerek kalmadı yine de istersen bi tane al..inşallah canım hepimizin hakkında hayırlısı olsun ben şunu sormak istiyorum benim ilk denemem toplamaya transfere giderken neler götürmeliyim yanımda özel merkezde yaptırıyorum ama hasta bezinden falan bahseden arkadaşlar olmuş bana fikir verirseniz sevinirim. birde yumurta toplamadan sonra izin alayım mı sizce çok zor oluyor mu ağrı falan çok oluyor mu?
hoşgeldin murceylan,merhaba
9 yıllık evliyim . aşılama yaptırdım olmadı bende kasım ayında tüp bebek yaptıracağım ilaçların kullanımı ve aşamaları ne oluyor bana yazarmısınız
gizemimmm hoşgeldin canımmm
haftasonu nasıl geçti?
ben diyeti BOZMADIM bacımmm büyük gelişme...
valla ben halay çekelim dedim de tabii doğru hamişler çekmesin..hihoyyyt
günaydın canım... az kaldı canım...sabret..heyecanını anlıyorum...
ama bak sonuna geliyosun hayırlısı ile...hihoyyyt
merhaba
9 yıllık evliyim . aşılama yaptırdım olmadı bende kasım ayında tüp bebek yaptıracağım ilaçların kullanımı ve aşamaları ne oluyor bana yazarmısınız
inşallah canım hepimizin hakkında hayırlısı olsun ben şunu sormak istiyorum benim ilk denemem toplamaya transfere giderken neler götürmeliyim yanımda özel merkezde yaptırıyorum ama hasta bezinden falan bahseden arkadaşlar olmuş bana fikir verirseniz sevinirim. birde yumurta toplamadan sonra izin alayım mı sizce çok zor oluyor mu ağrı falan çok oluyor mu?
sağol arkadaşımmmm kaydirigubbakcemile5ooo süpersin nevra bravo sana gurur duyuyorum seninle tam gaz ileri bacım yeme sakın diyeti
günaydın kızlar gizemcim nevracım günaydın
nasılsınız gizemim özledim seni kız haftasonu
iyisindir umarım
merhaba
süpersinnnn oooh biriksin paralar arkadaşıııımzemuszemusha bu arada bu kadar gezmişken boşuna gezmedim cuma günü getirttiğim iç çamaşırlarının hepsini sattımmmm kozmetiktende sipariş topladım baya bişiler yaptım yanii
canımvalla bende özledim hafta sonu çok çok yoğundu dur bak anlatayım
cumartesi mevlüt vardı 4 e kadar ordaydım .ordan çıktım annemlerin mahallede gün vardı oraya yetiştim sonra 6 da annemlere gittim ordan çıktım 8 de kına gecesi vardı oraya gittim 10 gibide ordan çıktım evime gittim öle yani pazar günüde kuaföre gittim malum sakal bıyık traşı heheheheh :))))))
akşam üstüde kardeşim bize geldi derslerine yardım ettim çok iyi geçti yanii ama bu sabah çok yorgunum :)))
eylülcüğüm valla bende özledim...
iyiyiz ben bu ara kilo vermeye çalışıyom beklemedeyim ya bu ay bari eriyim biraz...sınır tanımaz olmuşum da...opuyorumnanaktan
gizemim valla bak adamı ööle özendiririm güzel anlatırım yani...
hülya59 canııım hoşgeldinn nasılsın?ne aşamadasın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?