Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

inşallah canım hepimizin hakkında hayırlısı olsun ben şunu sormak istiyorum benim ilk denemem toplamaya transfere giderken neler götürmeliyim yanımda özel merkezde yaptırıyorum ama hasta bezinden falan bahseden arkadaşlar olmuş bana fikir verirseniz sevinirim. birde yumurta toplamadan sonra izin alayım mı sizce çok zor oluyor mu ağrı falan çok oluyor mu?

arkadaşlar benim transferim de perşembe günü yani 15 ekimde oldu bekliyorum şimdi heycanla hayırlısı tutar inşallah hepimizin bebişi....

huriyacım merhaba
transferin olmuş hayırlı olsun inşallah yumoşların tutunuyordur da bebek var haberlerini alırız bu ay inşallah hepimiz için çok güzel olacak tabi sonraki aylar da güzel geçsin
kendine çok dikkat et tamam mı

canım, toplama anestezi altında olacağından aç gitmelisin, oje,makyaj,parfüm olmasın üstünde.muhtemelen sana bunları hatırlatırlar yada yazılı veririler,ben yanıma ne olur ne olmaz diye bi ped almıştım sonrası için ama gerek kalmadı yine de istersen bi tane al..
hasta bezi filan hiç duymadım canım özel merkez ise zaten çok sıkıntı olacağını sanmam nerdeydi tedavin?
canım zorluğu olmuyo sen uyurken onlar işlemi hallediyo ama sonrasında adet sancısı tarzı bi ağrı olabiliyo şiddetli olursa ağrı kesici vs. veriyolar ama gözün korkmasın sakın dayanamayacağımız kadar bi ağrı olmuyo ...
ama vucüt biraz yorgun hissedebilir en azından ben öyle olmuştum ben çalışmadığımdan direk eve gelip yatmıştım...
ben olsam kesin izin alırdım daha rahat edersin..sıkıntın olabilir çünkü sonrasında...yorgunluk,ağrı gibi..
merhaba
9 yıllık evliyim . aşılama yaptırdım olmadı bende kasım ayında tüp bebek yaptıracağım ilaçların kullanımı ve aşamaları ne oluyor bana yazarmısınız
hoşgeldin murceylan,
burada hepimiz dertleşip rahatlamaya çalışıyoruz bilgilerimizi paylaşıyoruz.
sen nerede tedavi oluyosun ve sorununuz ne?kısa mı uzun mu olacak protokol?
öncelikle tedavin ve kararın hayırlı olsun canım.tüp bebekte iki protokol var .biri uzun protokol bunu ben bilmiyorum bilen varsa yazsın..
kısada ise adetin 2 veya 3 günü kontrole gidiyosun dr.ilaçlarını veriyo bunlardan biri hergün göbekten olacağın yumurta geliştirici ilaç.yaklaşık 10-13 gün vuruluyosun yumurta gelişimine göre bu arada gün aşırı kontrole çağırıyo dr. gelişime bakıyo gerekirse ilaç dozunu ayarlıyo. yumurtalar gerekli olgunluğa erişince belli bi saatte vurulman için verilen çatlatma iğnesini oluyosun ertesi gün verilen saatte aç larak hastanedesin eşinle. anestezi altında yumurtaların toplanıyo bu arada eşin sperm veriyo..sonrasında onlar labaratuarda ikisini birleştirip embriyo oluşumunu bekliyo artık kaç yumurta toplantı ve ne kadar emb.oldu ise sana bi iki gün içinde bilgi veriyolar ..toplamad sonrası 2 ila 6.gün arası seni transfere çağırıyolar.bunda aç olmana gerek yok.sadece idrara sıkışık olacaksın.ultrason eşliğinde kaç tane ise embriyoları yerleştiriyolar... bundan sonra bekleme süresi yaklaşık 12 gün sonra herhalde kanda gebelik testi yaptırıyosun ve inşallah POZİTİF..
umarım karışık yazmamışımdır canım benim yaşadıklarım bunlardı

ooo süpersin nevra bravo sana gurur duyuyorum seninle tam gaz ileri bacım yeme sakın diyeti

merhaba
9 yıllık evliyim . aşılama yaptırdım olmadı bende kasım ayında tüp bebek yaptıracağım ilaçların kullanımı ve aşamaları ne oluyor bana yazarmısınız

cnm hastanın durumuna göre ilaç ve dozu değişiyor yani kesin bişi yok şimdiden hayırlı olsun hangi hastane ve kaçıncı deneme senide kasım listemize ekleyelim

merhaba canım inşallah hayırlısıyla olur transferin
ben hasta bezi götürmüştüm ama bazı merkezler veriyorlarmış bize vermemişlerdi götür istersen su olsun yanıda aslında meyve suyun olsun özellikle kaysı suyu kabız olunuyor çünkü hastanede ne lazım diğe söylüyorlar aslında
yumurta toplandığı gün izinli olsan iyi olur bazılarında biraz ağrı olabiliyor benim ağrım az olmuştu ama ertesi günde dnlenmek iyi oluyor
merak etme çok ağrı olmuyor bende 2. tedavimdeyim perşembe toplanacak yumoşlar
inşallah hepimiz için herşey çok güzel olacak

günaydın kızlar gizemcim nevracım günaydın
nasılsınız gizemim özledim seni kız haftasonu
iyisindir umarım

kıs çadılar beni öle bi gaza getirdinizki valla sizin aşamaları okurken benimde hemen başlayasım geldi tedaviye.ya valla belkide başlarım bayramdan sonra hımmm

günaydın kızlar gizemcim nevracım günaydın
nasılsınız gizemim özledim seni kız haftasonu
iyisindir umarım

canımvalla bende özledim hafta sonu çok çok yoğundu dur bak anlatayım
cumartesi mevlüt vardı 4 e kadar ordaydım .ordan çıktım annemlerin mahallede gün vardı oraya yetiştim sonra 6 da annemlere gittim ordan çıktım 8 de kına gecesi vardı oraya gittim 10 gibide ordan çıktım evime gittim öle yani pazar günüde kuaföre gittim malum sakal bıyık traşı heheheheh :))))))
akşam üstüde kardeşim bize geldi derslerine yardım ettim çok iyi geçti yanii ama bu sabah çok yorgunum :)))

eylülcüğüm valla bende özledim...
iyiyiz ben bu ara kilo vermeye çalışıyom beklemedeyim ya bu ay bari eriyim biraz...sınır tanımaz olmuşum da...opuyorumnanaktan
gizemim valla bak adamı ööle özendiririm güzel anlatırım yani...
hülya59 canııım hoşgeldinn nasılsın?ne aşamadasın?

ha bu arada bu kadar gezmişken boşuna gezmedim cuma günü getirttiğim iç çamaşırlarının hepsini sattımmmm kozmetiktende sipariş topladım baya bişiler yaptım yanii

merhaba

müceylan merhaba
tüp bebekte yaşına problemine göre tedavi değişebiliyor
ilaçların dozuda hangilerini kullanacağında muayene olduğunda belli oluyor
sen hayırlısıyla bir başla şimdiden kafana çok takma tamam mı
bu sitede ara ara karşılaşırsın neler yapılıyor diğe
inşallah kavuşursun bebeğine

========ekim'de tüp bebek tedavisi görecekler=======

1 ) sudenaz222--------2. Deneme---------umut tüp bebek merkezi

2 ) huriya-----------------2. Deneme-----------alman hastanesi----transfer tarihi 15/10/2009

3 ) ozlecem-------------2. Deneme-----------irenbe tüp bebek merkezi

4 ) balance88-----------3. Deneme----------çevre tüp bebek merkezi

5 ) daglarr----------------3. Deneme----------maya tüp bebek merkezi

6 ) bebekteyiz-------1. Deneme-------erdem hastanesi --- trasfer tarihi 12/10/2009 (100)

7 ) lansor17---------3. Deneme--------z.kamil tüp bebek merkezi----transfer tarihi 15/10/2009

8 ) eylul08----------------2. Deneme----------özel karadeniz tüp bebek merkezi

9 ) cigdem32-----------1. Deneme----------?????????????????

10 ) Serraxi---------------1. Deneme----------memorial hastanesi

11 ) hulya59--------------2. Deneme----------beylikdüzü medicana hastanesi

12 ) eftenpuftenkonular----3. Deneme-----izmir kent hastanesi

13 ) sena81---------------3. Deneme---------kavaklıdere tüp bebek merkezi

14 ) scjtuba---------------2. Deneme---------gen-art tüp bebek merkezi----- transfer tarihi 15/10/2009 (240)

15 ) serappty-------------3. Deneme---------centrum clinig

16 ) ~silam~--------------6. Deneme---------yurtdışı

17 ) berfin81---------------2. Deneme--------ankara araştırma hastanesi

18 ) Windy-----------------?????????--------anatolia tüp bebek merkezi

19 ) Meldir -----------------1.deneme ------- genart tüp bebek merkezi

20 ) a.acele-----------------3.deneme--------antalya tüp bebek merkezi

21 ) cannur82 -------------1.deneme -------medikal park

22 ) ceynur -----------------1.deneme -------memorıel hast

23 ) minenl------------------?????????-------yurtdışı-------------- Hamilemiz

24 ) esr0411---------------?????????---------?????------------- transfer tarihi 13/10/2009

25 ) nmh -------------------4.deneme -------- gürgan klinik

26 ) sedef59 --------------????????----------medicana

=========kasım da tüp bebek tedavisi görecekler========

1 ) nrcnözbk-----------5. Deneme-------------ist. Fertijin tüp bebek merkezi

2 ) nevra73-------------2. Deneme-------------anadolu sağlık merkezi

3 ) gizem_im----------1. Deneme------------anadolu sağlık merkezi

4 ) mlkpinar------------3. Deneme-------------memorial hastanesi

5 ) senay79------------3. Deneme---------------izmir kent hastanesi

6 ) nevin71---------------2. Deneme-------------bahçeci kliniği (150)

ha bu arada bu kadar gezmişken boşuna gezmedim cuma günü getirttiğim iç çamaşırlarının hepsini sattımmmm kozmetiktende sipariş topladım baya bişiler yaptım yanii
süpersinnnn oooh biriksin paralar arkadaşıııımzemuszemus

teşekkür ederim kızlar toplama günü tam gün izinli olurum zaten transferden sonra dr.um 2 gün dedi ama okuduklarımdan çok yeterli olduğunu sanmıyorum 1 hafta rapor almak en iyisi diye düşünüyorum bu kadar uğraşmışken 3-5 gün için riske atmamak lazım sanırım.

bencede meldir canım imkanın varsa al raporunu o kadar masraf koşturma vs..

gizemcim bu ne hız enerjine hayranım
yoğun ama güzel geçirmişsin
hafta sonu bende yoğun geçirdim trabzona gittim geldim herşey güzel gidiyor yarın sabah erkenden gidiyoruz perşembe yumoşlarım toplanacak inşallah kaliteli yeterli sayıda yumoşlarım vardır inşallah güzel bir şekilde döllenirlerde transferim olur bu arada sizinle haberleşemem galiba anca gelince haber veririm
allahım inşallah hepimiz pozitif haberler veririz

evracım devam et rejime kasıma kadar inşallah istediğin kadar kilo verirsin biliyorsun o iğne ilaçları kullanınca biraz kilo aldırıyor hayırlısı olsun
bu topiğe alıştım da başka topiklerde bazen bir dolaşıyorum tekrar buraya geliyorum
bugün bende yoğun olucam 10 gün evimde olamıycam diğe işlerimi hallediyorum gelincede iş yapmıyacağım için herşeyi yerleştirip öyle gideyim diyorum
ah ah bir olsunda herşey yoluna girer dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…