Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

CANIMMM
VALLA ııYıKı VARSINIZ YOKSA BEN ŞıMDı SALYA SÜMÜK OLMUŞTUM ÖĞĞĞĞ ıĞRENÇ YA
DÜNDEN BERı ADET OLCAKMIŞIM GıBı HıSSEDıYOM EŞıM DE DıYO TAKMA AFANA DAHA ORDA 4 TANE ASLAN YATIYO:):)
DONDURDUK YA 4 TANE HEE Canım dondurma işlemi bazı merkezlerde ücretli bazı merkezler de fiyata dahil öğrenirsin yaptrırken canım ben 500 ödedim bir sene daha saklamak istersem 200 daha ödicem yani dondurmak 500 bir sene sonra saklamak 200

ohhh ohhh herkes yine geldiiii sitede sorunmu varki yaa bi anda hepiniz yok oldunuz
kızlar az öncede yazdım ama şimi bazı arkadaşlarımızın trasferinde haberimiz olmadı dua okuyamadık eğer yardımcı olursanız bi an önce listede yanına dua nosu olmayan arkadaşlarımız ve bebişleri içinde dua edelim olurmu yardımlarınızı bekliyorum tşk

bebekteyiz sağol şekerim ben öle meraklıyım işte çatlamıyım diye sorup öğreniyorum aklıma ne gelirse merci şeker anne

Boşver arkadaşım o ukala hemşireleri ya.Kendilerini birşey zannediyorlar.O iğneyi çok iyi biliyorum.Benim de ilk denememde o iğneden vermişlerdi.Yağlı kıvamlı bir iğne.Çok zor biliyorum çok acıtıyor.Tanıdık bir hemşire iğne yerlerin çok morarmış iğne yerlerine lasonil merhem al eczaneden çok iyi geliyor demişti.Ben de almıştım.Sabah akşam sürüyordu eşim iğne yerlerine hem morluğunu alıyor hem sertliğe iyi geliyordu.Acısını da alıyordu.Onunla çok rahat etmiştim.Sen de eczaneden hemen bir lasonil al ve sür iğne yerlerine.Hemşireyi de hiç kafana takma.Sen şimdi hormonlardan biraz hassas ve duygusalsın canım.

bebekteyiz arkadaşım okuyabildiğin kadar güzelim fark etmez çok yorma kendinide

tuba süpersin valla cnm yaa
yarın trasferi olucak bi arkadaş vardı şimdi çıkaramadım kimdi
yarında desteklerinizi bekliyorum canlar
ben bu ara çok yoğun çalışıyorum ama elimden geldiğince okuyorum tabi
allah kabul etsin cnm allah cümlemizi tez vakitte muradına erdirsin

Gizem arkadaşım ben de okumak isterdim ama şu an işyerindeyim.Ve ezberden de bilmiyorum zaten.Evde namaz hocası diye bir kitabım var ama orada yazıyordur herhalde.

Gizem arkadaşım ben de okumak isterdim ama şu an işyerindeyim.Ve ezberden de bilmiyorum zaten.Evde namaz hocası diye bir kitabım var ama orada yazıyordur herhalde.

cnm google salat-ı tefriciye yaz çıkıyo bende ordan okuyorum ezberleyemedim hala :)))

huriya arkadaşımız senin trasfer gününde okuyamadığımız duamızı bugün arkadaşların desteğiyle okuduk
senin ve bebiş(ler)in için

scjtuba 50
gizem 50
allah okuyandanda okuyamayandanda razı olsun arkadaşlar

allahım sana sığındık sana güvendik yarabbi.bizleri huzurundan boş çevirme allahım.merhametini bizlerden esirgeme.hiç kuşkusuz sen bağışlayan ve esirgeyensin.bizleri evlat hasretiyle sınama yarabbi.dualarımız kabul et.yüreklerimizi ferahlat.kucaklarımıza yavrularımızı almayı nasip et allahım. amin

arkadaşlar bu arada listemizi 170.sayfada sürekli olarak güncelliyorum bilginiz olsun

bebekteyiz sağol arkadaşım yazdım sana 30 sağol allah razı olsun cümlenizden

lansor şeker arkadaşım seninde trasfer gününde okuyamamıştık duamızı bugün arkadaşlarla birlikte okuduk allah kabul etsin

hulya 20
bebekteyiz 30
gizem 50

kimin okuduğunun bi önemi yok aslında ama ben yinede yazmak istiyorum herzaman rabbim okuyandanda okumayandanda razı olsun dualarımızı senin ve bebişlerin için allah kabul etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…