G
gizem_im
Ziyaretçi
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #1.681
slm arkadaşlar
bu sabah çok moralim bozuldu.progesteron iğneleri yaptırmak için gittiğm sağlık ocağındaki hemşire çok fenaydı.iğnemi yaptı.ben de canım çok yandığı için sonrasında off demişim farkında bile değilim.zaten morardı hep iğne yerlerim.bana demez mi annelik daha zor onu hiç yzmazs8n çocuk için değil mi bu iğneler.bu kadarcık iğnede canın yanıyo senden anne olmaz annelik yapamazsın diye.nası kötü oldum gözyaşlarıma hakim olamadım.siz ne diyosunuz ya dedim.bu sözleri nasıl söylersiniz.size bi saygısızlığım olmadı bişi demedim bu nası söz.ben öğretmenim 45 tane öğrencim var. annelik nedir sizden daha iyi bilirim.ama nasıl ağlıyorum.hala çok kötüyüm ya bu zor süreçten geçen birine senden annelik olmaz denir mi
ya kızlar kaç gündür sorucam hep unutuyorum bu embriyo ondurma varya
artanları donduruyolar hani ya onun için ayrı bi ücret alıyolarmı
ya kızlar kaç gündür sorucam hep unutuyorum bu embriyo ondurma varya
cnm mrb yaa,çok geçmiş olsun.
aslında bu çevredeki insanlar yıpratıyo hep bizleri.oysa bi çoğumuz eşlerimizle hayatımıza ne güzel mutlu mesut devam ederken hep abuk sabuk insanların soruları,dokundurmalrı yüzünden yıpranıyoruz. ama rabbim bizim sabrımızı da onlarn saygısızlığını da görüyor.bu sadece bizim sınavımız değil.onların da sınavı...rabbim orada onun sana nasıl yanaşacağını denedi belki de..ohhhh inşallah geçememiştir sınavını o cadı:)))
sen bu günlerin tadını çıkar,şımart kendini...
sevgiler canım...
valla çok kızdım şimdi sakileştim...oooo nevra wvowww kızım ben anca sakinleştirdim seraxiyi aman ha yavaş
valla ağlamaya başlar karışmam zaten yeni hamile bütün hormonları havada :)))
aman boşverin yaa gülün gülün bakayımmmm
evet canım biz 900 gibi verdik herhalde tam hatırlamıyorum ama toptan ödeme yapmıştı eşim bende hiç ilgilenecek halde değildim.asm yi ara sor söylerler..ya kızlar kaç gündür sorucam hep unutuyorum bu embriyo ondurma varya
tamam canım dinlen... bebeğine iyi bak annesi....sizleri çokk öpüyorum.şimdi ben dinlenyim.raporluyum.çarşamba başlıycam.sonra yine burda olurumm.
kızlar ya sudenaz nerede.tedaviye başaldımı,hangi hastanede olacaktı tedavisi onun
gizem sen nasılsın canım iyisin umarım haftası hep gezmişsin maşallah
ya kızlar size bişey soracam şimdi okudum geçmiş konulardan biride (gerçi gizem şimdi kafama vurur ama)
yinede korktum ben , bizim sorun genetik problem eşimde traslokasyon var kadının biri kesinlikle olumlu olmuyo demiş öylemi acaba ya ama benim bir önceki denemm olumlu oldu ama kaybettim bebeğimi allahım kötü düşünmek istemiyorum nerden okudum ya doktorada soramm şimdi yurt dışında ama bana dr kadındaki biraz daha zor demişti genetik problem aman ya kafam karıştı iyice
bebekteyiz ayni seyleri bende yasamistim ve sonuc positifti
insallah tutunacak bak gor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?