Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

ya kızlar kaç gündür sorucam hep unutuyorum bu embriyo ondurma varya
artanları donduruyolar hani ya onun için ayrı bi ücret alıyolarmı

cnm mrb yaa,çok geçmiş olsun.
aslında bu çevredeki insanlar yıpratıyo hep bizleri.oysa bi çoğumuz eşlerimizle hayatımıza ne güzel mutlu mesut devam ederken hep abuk sabuk insanların soruları,dokundurmalrı yüzünden yıpranıyoruz. ama rabbim bizim sabrımızı da onlarn saygısızlığını da görüyor.bu sadece bizim sınavımız değil.onların da sınavı...rabbim orada onun sana nasıl yanaşacağını denedi belki de..ohhhh inşallah geçememiştir sınavını o cadı:)))
sen bu günlerin tadını çıkar,şımart kendini...
sevgiler canım...

canım ben embriyo dondurdum.10 taneydi. 5 5 iki ayrı dondurulmuştu.biz senelik 200 euro ödemiştik,o zaman hastanemin devletle anlaşması vardı.100 eurosunu devlet ödemişti.

teşkür kızlar merak ettim ya biliyosunuz ben başlamadım tedaviye ama her evresini bilimki bi yerlerde yanılıp yalnış bişi yapmayayım dimi

teşekkürler canım.haklısın.yuce rabbimiz görüyo herşeyi..

kızlar ya sudenaz nerede.tedaviye başaldımı,hangi hastanede olacaktı tedavisi onun

aa kızlar size ne anlatayım dün eşimle arabada gidiyoruz eşim çok içine kapanık ne hissettiğini bana belli etmez normalde
dedimki ya ilk seferde tutmazsa döndü bana doğru tutmazsa tutmaz napalım durmak yok yola devam dedi
beni aldı bi gülme kendimi bi an kk da gibi hissettim biz burda birbirimize diyoruzya aman sabır durmak yok diye bi komiğime gittiki bastım kahkahayı tabi adam bilmiyoki neye güldüğümü ne oluyo delirdin galiba ne gülüyosun dedi dedim tşk edrim çok moral verdin ona gülüyorum :)))))))))))))))))))

oooo nevra wvowww kızım ben anca sakinleştirdim seraxiyi aman ha yavaş
valla ağlamaya başlar karışmam zaten yeni hamile bütün hormonları havada :)))
aman boşverin yaa gülün gülün bakayımmmm
valla çok kızdım şimdi sakileştim...
evet canım biz 900 gibi verdik herhalde tam hatırlamıyorum ama toptan ödeme yapmıştı eşim bende hiç ilgilenecek halde değildim.asm yi ara sor söylerler..
sizleri çokk öpüyorum.şimdi ben dinlenyim.raporluyum.çarşamba başlıycam.sonra yine burda olurumm.
tamam canım dinlen... bebeğine iyi bak annesi....

seraxi yallah cnm doğru yatağa hadi bakıyım aaa
bak şimdiden internet kurdu yapacak çocukları yaaa
radyasyonun karşısında sana yeter bugünlük bu kadar
biraz meyve ye yat güsel aanneeeeeeee

kızlar ya sudenaz nerede.tedaviye başaldımı,hangi hastanede olacaktı tedavisi onun

sude umut tüp bebekte en son geçen hafta salı galiba istanbula geldi ben size araada yazarım bi yerlerden dedi akrabasında kalıcak sanırım öle yani henüz haber yok

========ekim'de tüp bebek tedavisi görecekler=======

1 ) sudenaz222--------2. Deneme---------umut tüp bebek merkezi

2 ) huriya-----------------2. Deneme-----------alman hastanesi----transfer tarihi 15/10/2009 (100)

3 ) ozlecem-------------2. Deneme-----------irenbe tüp bebek merkezi

4 ) balance88-----------3. Deneme----------çevre tüp bebek merkezi

5 ) daglarr----------------3. Deneme----------maya tüp bebek merkezi

6 ) bebekteyiz-------1. Deneme-------erdem hastanesi --- trasfer tarihi 12/10/2009 (100)

7 ) lansor17---------3. Deneme--------z.kamil tüp bebek merkezi----transfer tarihi 15/10/2009 (100)

8 ) eylul08----------------2. Deneme----------özel karadeniz tüp bebek merkezi

9 ) cigdem32-----------1. Deneme----------?????????????????

10 ) Serraxi---------------1. Deneme----------memorial hastanesi----transfer tarihi 16/10/2009 (170)

11 ) hulya59--------------2. Deneme----------beylikdüzü medicana hastanesi

12 ) eftenpuftenkonular----3. Deneme-----izmir kent hastanesi

13 ) sena81---------------3. Deneme---------kavaklıdere tüp bebek merkezi

14 ) scjtuba---------------2. Deneme---------gen-art tüp bebek merkezi----- transfer tarihi 15/10/2009 (240)

15 ) serappty-------------3. Deneme---------centrum clinig

16 ) ~silam~--------------6. Deneme---------yurtdışı

17 ) berfin81---------------2. Deneme--------ankara araştırma hastanesi

18 ) Windy-----------------?????????--------anatolia tüp bebek merkezi

19 ) Meldir -----------------1.deneme ------- genart tüp bebek merkezi

20 ) a.acele-----------------3.deneme--------antalya tüp bebek merkezi

21 ) cannur82 -------------1.deneme -------medikal park

22 ) ceynur -----------------1.deneme -------memorıel hast

23 ) minenl------------------?????????-------yurtdışı-------------- Hamilemiz

24 ) esr0411---------------?????????---------?????------------- transfer tarihi 13/10/2009

25 ) nmh -------------------4.deneme -------- gürgan klinik

26 ) sedef59 --------------????????----------medicana

27 ) anifora --------------1.deneme ---------ege üniv.

28 ) artvinli9876 --------2.deneme--------memorıel hast.

=========kasım da tüp bebek tedavisi görecekler========

1 ) nrcnözbk-----------5. Deneme-------------ist. Fertijin tüp bebek merkezi

2 ) nevra73-------------2. Deneme-------------anadolu sağlık merkezi

3 ) gizem_im----------1. Deneme------------anadolu sağlık merkezi

4 ) mlkpinar------------3. Deneme-------------memorial hastanesi

5 ) senay79------------3. Deneme---------------izmir kent hastanesi

6 ) nevin71---------------2. Deneme-------------bahçeci kliniği (150)

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar biraz salat-ı tefriciye açığımız var okumak isteyen arkadaşlar varsa desteklerinizi bekliyorum
isteyen istediği kadar okuyup sayıyı bildirsin lütfen olurmu teşekkür ederim hepinize allah razı olsun

nrcözbk arkadaşım hiç de öyle birşey yok canım.Hem senin genetik problem eşinde olduğu için senin şansın daha fazla.Yeter ki pgt'den sağlıklı embriyoların çıksın.Daha önceki denemelerinde nasıl oldu bilmiyorum ama yumurta sayın fazla olursa şansın da daha fazla olur.Eğer translokasyon sen de olsaydı o zaman tutnmada problem olabilir di.Şimdi anladınmı canım.Sen moralini bozma sakın.Zaten bilen de konuşuyor bizim memleketimizde bilmeyen de.Onun için söylenileneri pek ciddiye almamak lazım canım.

güzel arkadaşım ne kaldı şunun şurasında pozitif sonuç almaya inşallah sen gönlünü ferah tut rahat ol cnm benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…