- 25 Nisan 2007
- 173
- 1
- 96
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #1.661
anifora cnm bizimde sorun aynen sizinkinden sayıda çok az kalitesi düşük ve şekil bozukluğu var bizede direk tüp bebek dediler kesinliklede haklılar hayırlısıyla muradımıza ericez hepimiz
inşallah canım aminn. maalesef erkek inferlitesinin ilaçla tedavisi yada kesin çözümü yok dio dr.lar allah bekleyen herkezin yüzünü güldürsün.
slm arkadaşlar
bu sabah çok moralim bozuldu.progesteron iğneleri yaptırmak için gittiğm sağlık ocağındaki hemşire çok fenaydı.iğnemi yaptı.ben de canım çok yandığı için sonrasında off demişim farkında bile değilim.zaten morardı hep iğne yerlerim.bana demez mi annelik daha zor onu hiç yzmazs8n çocuk için değil mi bu iğneler.bu kadarcık iğnede canın yanıyo senden anne olmaz annelik yapamazsın diye.nası kötü oldum gözyaşlarıma hakim olamadım.siz ne diyosunuz ya dedim.bu sözleri nasıl söylersiniz.size bi saygısızlığım olmadı bişi demedim bu nası söz.ben öğretmenim 45 tane öğrencim var. annelik nedir sizden daha iyi bilirim.ama nasıl ağlıyorum.hala çok kötüyüm ya bu zor süreçten geçen birine senden annelik olmaz denir mi
minenl bizim ilk göz ağrımız hoşgeldinn nasıl bakalım yeğenimiz
üzülmek sıkılmak yoookkkk kim ne derse desin bizene yaa
it ürür kervan yürür onlar orda afkursun otursun siz içinizden geldiği gibi davranın ve kendi dediğinizi yapın ağğızlarının payınıda verin[/QU
saadece allah a havale ediyorum bu insanları.ama neden gözyaşlarım hala akıyo anlamıyorummmm
üzülmek sıkılmak yoookkkk kim ne derse desin bizene yaa
it ürür kervan yürür onlar orda afkursun otursun siz içinizden geldiği gibi davranın ve kendi dediğinizi yapın ağğızlarının payınıda verin[/QU
saadece allah a havale ediyorum bu insanları.ama neden gözyaşlarım hala akıyo anlamıyorummmm
aaaaaaaaaaa geliyo ama şimdi kafanaklava:
güzelim yapma böle ama yaa
slm arkadaşlar
bu sabah çok moralim bozuldu.progesteron iğneleri yaptırmak için gittiğm sağlık ocağındaki hemşire çok fenaydı.iğnemi yaptı.ben de canım çok yandığı için sonrasında off demişim farkında bile değilim.zaten morardı hep iğne yerlerim.bana demez mi annelik daha zor onu hiç yzmazs8n çocuk için değil mi bu iğneler.bu kadarcık iğnede canın yanıyo senden anne olmaz annelik yapamazsın diye.nası kötü oldum gözyaşlarıma hakim olamadım.siz ne diyosunuz ya dedim.bu sözleri nasıl söylersiniz.size bi saygısızlığım olmadı bişi demedim bu nası söz.ben öğretmenim 45 tane öğrencim var. annelik nedir sizden daha iyi bilirim.ama nasıl ağlıyorum.hala çok kötüyüm ya bu zor süreçten geçen birine senden annelik olmaz denir mi
canıım hiiç ağlama ne olur...kötü insan çok dünyada... ben olsam vallahi şikayet etmiştim amiri filan yok mu bunun ya??? biz zaten ne sıkıntılar çekiyoruz hormon ilaçları vs.zıplayıp duruyo sinirler... senden mi öğrencem geriz...alı deseydin keşke..
canım bence sen uğraşamıyosan bile eşine söyle uğraşsın kimsenin böyle bişi demeye seni üzmeye hakkı yok. hiçbişi yapamıyosanız adını alın sağlık bakanlığına şikayet edin internetten filan... valla acayip sinirlendim ha...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?