Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

anifora cnm bizimde sorun aynen sizinkinden sayıda çok az kalitesi düşük ve şekil bozukluğu var bizede direk tüp bebek dediler kesinliklede haklılar hayırlısıyla muradımıza ericez hepimiz

inşallah canım aminn. maalesef erkek inferlitesinin ilaçla tedavisi yada kesin çözümü yok dio dr.lar allah bekleyen herkezin yüzünü güldürsün.

artvinli cnm hayırlı uğurlu olsun güzelim allah yardımcın olsun listeme ekliyorum seni gelişmelerini bilir bize

inşallah canım aminn. maalesef erkek inferlitesinin ilaçla tedavisi yada kesin çözümü yok dio dr.lar allah bekleyen herkezin yüzünü güldürsün.

evet cnm şimdilik yok allah yardımcımız olsun inşallah yakın zamanda herşeyin kolay yoldan bi çaresini bulurlar
keşke hastalıklara çözüm aramak yerine hastalığın nedenlerini araştırıp ortadan kaldırmayı deneseler.... hayırlısı rabbimden artık

slm arkadaşlar
bu sabah çok moralim bozuldu.progesteron iğneleri yaptırmak için gittiğm sağlık ocağındaki hemşire çok fenaydı.iğnemi yaptı.ben de canım çok yandığı için sonrasında off demişim farkında bile değilim.zaten morardı hep iğne yerlerim.bana demez mi annelik daha zor onu hiç yzmazs8n çocuk için değil mi bu iğneler.bu kadarcık iğnede canın yanıyo senden anne olmaz annelik yapamazsın diye.nası kötü oldum gözyaşlarıma hakim olamadım.siz ne diyosunuz ya dedim.bu sözleri nasıl söylersiniz.size bi saygısızlığım olmadı bişi demedim bu nası söz.ben öğretmenim 45 tane öğrencim var. annelik nedir sizden daha iyi bilirim.ama nasıl ağlıyorum.hala çok kötüyüm ya bu zor süreçten geçen birine senden annelik olmaz denir mi

Canım ya.gerçekten çok zor günler geçiriyoruz.iğneler büütün dengemizi bozuyor.birde böyle dengesiz insanlar çıkınca karşımıza inan ben daha çok deliriyorum.ya benimde iğnlerimi yaptırdığım poliklinikte dün başka hemşire vardı.erken gitmişim 10 dk.var oturdum bekliyorum.hadi yapalım dedi daha 10 dk var dedim.aman 10 dk. ne önemi var bu kadar takıntılı olamyın.delirdim resmen ya ben kayfimdenmi dk.hesabı yapıyorum.malesef canım karşılaşıyoruz böyle saygısız insanlarla.

ya seraxi cnm benim halt etmiş o zekasız. herkes kolay yoldan zevkine hamile kalırken biz anne olabilmek için mücadele edip nelere katlanıyoruz sen hiç takma kafana şekerim allah cezasını verir o deli kadının. sen gel arkadaşına bak ben sana kıyamam cnm arkadaşım ben seni güldürürüm madem 45 öğrencin var sen 45 kere annesin cnm benim...hiççççç takılma öle densizlere güzel arkadaşım
öğretmenim canım benim canım benim
aaaaaaaa öğrencilerini bi düşün seni nasıl seviyolardır dimii

üzülmek sıkılmak yoookkkk kim ne derse desin bizene yaa
it ürür kervan yürür onlar orda afkursun otursun siz içinizden geldiği gibi davranın ve kendi dediğinizi yapın ağğızlarının payınıda verin

ay bulansın cnm darısı başımıza valla ben 24 saat bulanmaya kusmaya razıyım yeterki tutsun rabbim nasip etsin inşallah hayırlısıyla al kucağına işte de kenini çok yorma cnm

canım benim sen hiç üzülme o salak hemşire olmuş ama insan olamamış dengesiz ayy nası bir zihniyettir hiç hasta psikolojisi öğrenmemiş demek ki sen takma onları sen melek gibi bir anne olacaksın inşallah

ay sudenaz napıyo acaba istanbula gelmişti ama hiç haber alamadık başladımı acaba tedaviye ((

canıım hiiç ağlama ne olur...kötü insan çok dünyada... ben olsam vallahi şikayet etmiştim amiri filan yok mu bunun ya??? biz zaten ne sıkıntılar çekiyoruz hormon ilaçları vs.zıplayıp duruyo sinirler... senden mi öğrencem geriz...alı deseydin keşke..
canım bence sen uğraşamıyosan bile eşine söyle uğraşsın kimsenin böyle bişi demeye seni üzmeye hakkı yok. hiçbişi yapamıyosanız adını alın sağlık bakanlığına şikayet edin internetten filan... valla acayip sinirlendim ha...

belediyenin özel sağlık ocağı canım.değmez bunlarla uğraşmaya sonra özür diledi ama iş işten geçmişti....

sende haklısın canım...Allahından bulsun ne diim ya.. kusura bakma seni kızdırdıysam yaaa.....
ne olur takılma o zaman...Allah gördü bildi onun vicdan azabı ona yeter...
güzel şeyler konuşalım ...sen kaçıncı gündesin canım ?

oooo nevra wvowww kızım ben anca sakinleştirdim seraxiyi aman ha yavaş
valla ağlamaya başlar karışmam zaten yeni hamile bütün hormonları havada :)))
aman boşverin yaa gülün gülün bakayımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…