Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

olsun canım hberiniz olsaydı okuyacağınızı biliyorum çok saol.bende bugün okurum.sayısını yazarım akşama.benimde cumartesi günü sonucum belli olucak.az kaldıııı.inş hamişimdir.allahım herkese versin herkese...

berfin kamut işe yaramadıysa
bence dr u ara söle vakit geçmesin benimde geçen ay öle oldu yıllardır şaşmayan düzen tüp bebek olucak diye duyunca 4 gün gecikti test yaptım negatif çıktığını duyunca regl oldum heheh onu bekliyomuş yanii

canim kendini nasil hissediyorsun? kactane transfer edildi sana? insallah hayirli haberler alirsin cumartesi.

ayyy canıım benim hadi inşallah ...dularımız seninle...valla ben hep aklıma geldikçe bizim topicteki herkesin işini rast getir Allahım diyorum ...:Saruboceq:
kalplerimiz hep bir.kaydirigubbakcemile5

amin cnm benim inşallah hayırlısıyla olumlu sonuçlar listesi olucak bizim liste kendini nasıl hissediyosun bak bebekteyizde sonuç bekleyenlerden doğumunuzda aynı güne gelir bu gidişle inşallah :CüvCüv:

silam kuzu
seni tebrik etmek istiyorum
inancından dolayı takdirin Allah tan olduğunu söylemenden dolayı tedavinin kesilmesi ne kadar zor olsada buna rağmen o güzel yüreğine inancına hayırlısını istedim demek ki böyleymiş demen süperrr
Rabbim tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inş
Rabbim senden razı olsun arkdaşaım

benim kalp hastalığımı anlatmamdaki sebep aaa evet ya bak her şerde bi hayr varmış bunu ben yaşadım demek içindi yoksa çok şükür iiyim ben bilmeden aşılamalarım tutsaydı nasıl olrdum bilmiyoum demek içinde evet öğrendim sabah akşam içmek zorunda olduğum ilaçlarım var bikaç seneye kadar ameliyat zorunlu ama çocuk da yaparımmm ameliyat da olurumm mmmmm heeeeeeeeeeeeee heeeeeeeeeeee Allah ıma şükürler olsunnn hayatımdan memnunum

Kıs bebekteyız aferın sana helal olsun
burdan herkese de umut olsun senın bu davranıŞın
rabbım kolaylık versın cnm

Kıs bebekteyİz aferİn sana helal olsun
burdan herkese de umut olsun senİn bu davranıŞın
rabbİm kolaylık versİn cnm

zemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus
lülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülü
laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

kıss ben harbi çatlağım birazzz
bu beklemek varyaaaa

ay yemeği yedim ağırlık çöktü valla bi uykum geldiki olduğum yere gıdılıcam uykum varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
of ya ben neden bu kadar uykucuyum kiii

hep böle pozitif kal emi çatlak karııı kaydirigubbakcemile3

bak sana şifa tesbihleri yollim iş yaparkan bile söle farketmez

Kalp rahatsızlıkları için: En-Nur

Kalp Damarları için: El-Vahhab

Bedenen güçlü olmak için: El- Kaviy

Sevmek ve sevilmek, yuvalarda muhabbeti arttırmak için: El- Vedud

ayy bana gülmeyin bacılar hoca kesildi başımıza delüü garuuu demeyin -tatlicadiarzu-

bide kızlar bu tesbihlerdeki sırrıda farketmek lazım en - nuuuur el-vahhaaap derken neremiz çalışi neremizden çıkıyo nefes sadece göğüs kısmımızdan yani olaya bakarmısınız bu sözcukler nefes nasıl çalıştıri ama o bölgemizi sır dolu yaa

ya varya ben koptum he ne demek neremziden çıkıyo nefes sırnaşık şey
ben yine hiç bişi anlamadım bacım :1shok:

ayy canım gerçekten ilginçmiş ya... sen paylaş bilgilerini arkadaşım ben mesela bu konuları pek bilmem faydalı oluyo yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…