- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #1.861
canım dün o komuttu baya verdim ama artık komutta dinlemiyor :)))
ah şu meleğime kavuşuyum da bu streslerden kurtuluyum, rabbim isteyen herkese en kısa zamanda annelik duygusunu tattırsın benle beraber aminnnnnnnnnn
günaydınlar
kıslarr bi bakim kaçırdıklarıma neler olmuş ben yokken gliyorum gizem im bu arada 30 okudum akşam bilginize cicim
esr0411 arkadaşım hoşgeldin
senin trasferinde haberimiz yoktu okuyamadık ama listemdesiz sanada dilimiz döndüğünce gücümüz yettiğince okuyacağız güzelim allah bebeğini kucağına almayı nasip etsin sağlıklı uzun bir ömür birlikte olun inşallah
olsun canım hberiniz olsaydı okuyacağınızı biliyorum çok saol.bende bugün okurum.sayısını yazarım akşama.benimde cumartesi günü sonucum belli olucak.az kaldıııı.inş hamişimdir.allahım herkese versin herkese...
ayyy canıım benim hadi inşallah ...dularımız seninle...valla ben hep aklıma geldikçe bizim topicteki herkesin işini rast getir Allahım diyorum ...:Saruboceq:olsun canım hberiniz olsaydı okuyacağınızı biliyorum çok saol.bende bugün okurum.sayısını yazarım akşama.benimde cumartesi günü sonucum belli olucak.az kaldıııı.inş hamişimdir.allahım herkese versin herkese...
olsun canım hberiniz olsaydı okuyacağınızı biliyorum çok saol.bende bugün okurum.sayısını yazarım akşama.benimde cumartesi günü sonucum belli olucak.az kaldıııı.inş hamişimdir.allahım herkese versin herkese...
okiş cnm senden 30 u eylülcüğüme yazacağım allah kabul etsin
Kıs bebekteyİz aferİn sana helal olsun
burdan herkese de umut olsun senİn bu davranıŞın
rabbİm kolaylık versİn cnm
bebekteyiz canımmm nasılsın? kız ben kalp hastalığını bilmiyodum üzüldüm ama inşallah Allah hiç yoluna çıkartmayacak bunu buna inanıyorum...geliyo inşallah bi tane belki de 2 tane bundan inşallah...
sağol arkadşımmm
ayyy belki de 3 4 olur benim 4 transferim var
bende bilmiyorum meraktan çatlıyorum tuttumu tuttuysa kaç tane hepsi tutarsa alıyolar mı valla zor ya hakkımızda hayırlısı:1hug::1hug:
valla olur mu olur o zaman cümbüş olur ha....:teytey::teytey:bebekteyiz canımmm nasılsın? kız ben kalp hastalığını bilmiyodum üzüldüm ama inşallah Allah hiç yoluna çıkartmayacak bunu buna inanıyorum...geliyo inşallah bi tane belki de 2 tane bundan inşallah...
sağol arkadşımmm
bende bilmiyorum meraktan çatlıyorum tuttumu tuttuysa kaç tane hepsi tutarsa alıyolar mı valla zor ya hakkımızda hayırlısı:1hug::1hug:
dualarımız sizinle annişlerrrr :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
bebekteyiz canımmm nasılsın? kız ben kalp hastalığını bilmiyodum üzüldüm ama inşallah Allah hiç yoluna çıkartmayacak bunu buna inanıyorum...geliyo inşallah bi tane belki de 2 tane bundan inşallah...
sağol arkadşımmm
ANAMMM YA 4 Ü DE TUTTUYSA
ANACIM Bİ BİLGİM YOK ALIYOLARMI AMA ANNE HAYATI TEHLİKEYE GİRECEKSE ALSINLAR BENCE YANİM
zemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus
lülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülü
laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
kıss ben harbi çatlağım birazzz
bu beklemek varyaaaa
bide kızlar bu tesbihlerdeki sırrıda farketmek lazım en - nuuuur el-vahhaaap derken neremiz çalışi neremizden çıkıyo nefes sadece göğüs kısmımızdan yani olaya bakarmısınız bu sözcukler nefes nasıl çalıştıri ama o bölgemizi sır dolu yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?