- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #1.841
beeeeeeeeen
evet şeker... bi sefer micro tutmadı iki olcak bu...nevra cnm senindemi ikinci denemen?
evet şeker... bi sefer micro tutmadı iki olcak bu...
çok sağol cnm allah kabul etsin yazarım ben sende de 50 tane ozaman hemencecikArkadaşlar herkese günaydı.Gizem ben de transferi olan arkadaş için şimdilik 25 tane okudum.Kısmetse 25 daha okuycam canım bilgin olsun.
kısss gizemim nasılsın hiç keyfin yok gibi bugün iyi misin bacım sesin çıkmıyo pek?
canım tahmin ettim zaten bu kısss ses verirdi dedim inşallah hemencecik toparlarsın canım işlerini ..çok sağol cnm allah kabul etsin yazarım ben sende de 50 tane ozaman hemencecik
valla nevra pek bi keyifsizim bugün işlerim çok karıştı hesaplarda açık çıkıyı aysonu geliyo ve ben hala işlerle uğraşmıyorum sıkıntı bastı ondan böle sessizim
eylülcüğümlede konuşamadan gitti sabah onada çok üzüldüm hayırlısıyla mutlu haberlerini alırız inşallah
senden ne var ne yok
valla nevra pek bi keyifsizim bugün işlerim çok karıştı hesaplarda açık çıkıyı aysonu geliyo ve ben hala işlerle uğraşmıyorum sıkıntı bastı ondan böle sessizim
talyacım kısmet canım denemeye devam...kaydirigubbakcemile5
canım tahmin ettim zaten bu kısss ses verirdi dedim inşallah hemencecik toparlarsın canım işlerini ..
evet ya eylülün mesajını da ben gördüğümde geç olmuştu.
ben napiim sabahtan salat-ı tefriciyelerimi okudum hayırlısı ile.. diyet topiclerine listemi verdim şimdi de sizlerle yazışıyom...
bugün akşam kociş geç gelcek ev bana kaldı onun için rahat rahat yayılım misafir vs gelirse güniçi onu bilemem tabiii.
Gizem, cnm, uzuldum ya. Nolursun takma kafana fazla. Allah yardimcin olsun..
canım arada liste yapıyosun ya yazmışsın diye birdaha yazıyorum....anifora hariç ben eylüle 30 isimsiz de 33 okudum canım not tutuyosan haberin ola ...çalış güzelim....öptük seni...
merhaba kızlar 9 ekim reglimin 21.ci günüde lukrine başladım reglim 28 günde bir oluyor hiç bir zaman adres değişikliği yapmaz ama nedense hala regl olmadım ilaçtan mı acaba baya gerginim. oldum diye wc gidiyorum bir bakıyorum bişey yok olsamda bir an önce tedaviye devam etsek sinir oldum ya olmasa bugün doktorumu arayam değil mi
hepimizden razı olsun canım benim...not tutuyom tabikide tutmamı elimde kağıt kalem vallahide billahide hemencecik yazıyorum eylül için 30 isimsiz 33 harikasın cnm benim çok çok sağol allah kabul etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?