Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

Arkadaşlar herkese günaydı.Gizem ben de transferi olan arkadaş için şimdilik 25 tane okudum.Kısmetse 25 daha okuycam canım bilgin olsun.
çok sağol cnm allah kabul etsin yazarım ben sende de 50 tane ozaman hemencecik

kısss gizemim nasılsın hiç keyfin yok gibi bugün iyi misin bacım sesin çıkmıyo pek?

valla nevra pek bi keyifsizim bugün işlerim çok karıştı hesaplarda açık çıkıyı aysonu geliyo ve ben hala işlerle uğraşmıyorum sıkıntı bastı ondan böle sessizim

eylülcüğümlede konuşamadan gitti sabah onada çok üzüldüm hayırlısıyla mutlu haberlerini alırız inşallah
senden ne var ne yok

========ekim'de tüp bebek tedavisi görecekler=======

1 ) sudenaz222--------2. Deneme---------umut tüp bebek merkezi

2 ) huriya-----------------2. Deneme-----------alman hastanesi----transfer tarihi 15/10/2009 (100)

3 ) ozlecem-------------2. Deneme-----------irenbe tüp bebek merkezi

4 ) balance88-----------3. Deneme----------çevre tüp bebek merkezi

5 ) daglarr----------------3. Deneme----------maya tüp bebek merkezi

6 ) bebekteyiz-------1. Deneme-------erdem hastanesi --- trasfer tarihi 12/10/2009 (100)

7 ) lansor17---------3. Deneme--------z.kamil tüp bebek merkezi----transfer tarihi 15/10/2009 (100)

8 ) eylul08----------------2. Deneme----------özel karadeniz tüp bebek merkezi

9 ) cigdem32-----------1. Deneme----------?????????????????

10 ) Serraxi---------------1. Deneme----------memorial hastanesi----transfer tarihi 16/10/2009 (170)

11 ) hulya59--------------2. Deneme----------beylikdüzü medicana hastanesi

12 ) eftenpuftenkonular----3. Deneme-----izmir kent hastanesi

13 ) sena81---------------3. Deneme---------kavaklıdere tüp bebek merkezi

14 ) scjtuba---------------2. Deneme---------gen-art tüp bebek merkezi----- transfer tarihi 15/10/2009 (240)

15 ) serappty-------------3. Deneme---------centrum clinig

16 ) berfin81---------------2. Deneme--------ankara araştırma hastanesi

17 ) Windy-----------------?????????--------anatolia tüp bebek merkezi

18 ) Meldir -----------------1.deneme ------- genart tüp bebek merkezi

19 ) a.acele-----------------3.deneme--------antalya tüp bebek merkezi

20 ) cannur82 -------------1.deneme -------medikal park

21 ) ceynur -----------------1.deneme -------memorıel hast

22 ) minenl------------------?????????-------yurtdışı-------------- Hamilemiz

23 ) esr0411---------------?????????---------?????------------- transfer tarihi 13/10/2009

24 ) nmh -------------------4.deneme -------- gürgan klinik

25 ) sedef59 --------------????????----------medicana

26 ) anifora --------------1.deneme ---------ege üniv.----------trasfer tarihi 20/10/2009 (180)

27 ) artvinli9876 --------2.deneme--------memorıel hast

28 )

=========kasım da tüp bebek tedavisi görecekler========

1 ) nrcnözbk-----------5. Deneme-------------ist. Fertijin tüp bebek merkezi

2 ) nevra73-------------2. Deneme-------------anadolu sağlık merkezi

3 ) gizem_im----------1. Deneme------------anadolu sağlık merkezi

4 ) mlkpinar------------3. Deneme-------------memorial hastanesi

5 ) senay79------------3. Deneme---------------izmir kent hastanesi

6 ) nevin71---------------2. Deneme-------------bahçeci kliniği (150)

7 ) ~silam~--------------6. Deneme---------yurtdışı

8 ) talya ------------------2.Deneme----------

--------------------------------------------------------------------------------

güzel arkadaşım anifora sen şuanda trasferdesin muhtemelen
bizler dualarımızı eksik etmedik allah katında kabul etsin inşallah

nevra 25
talya 25
gizem 30
sevgi kulubu 50
hulya 50

allah okuyanana okuyamayananda razı olsun

allahım okumuş olduğumuz duaları anifora lakablı arkadaşımız ve nasip edersen bebek (ler) ği için okuduk sen kabul et.
bizleri merhametinden yoksun bırakma.ellerimizi açtık huzuruna geldik bizleri huzurunda umutsuz çaresiz geri çevirme yarabbi.
rabbim kalplerimize huzur gönüllerimize sevgi kucaklarımıza peygamber efendimizin ümmetinden olucak yavrular nasip et allahım.sana sığındık sana güvendik yarabbi.hiç şüphe yokki sen bağışlayan ve esirgeyensin.bizleri evlat hasretiyle terbiye etme allahım. amin

--------------------------------------------------------------------------------
Düzenleyen: gizem_im Düzenleme Tarihi : Bugün Düzenleme Saati 16.

talyacım kısmet canım denemeye devam...kaydirigubbakcemile5
canım tahmin ettim zaten bu kısss ses verirdi dedim inşallah hemencecik toparlarsın canım işlerini ..
evet ya eylülün mesajını da ben gördüğümde geç olmuştu.
ben napiim sabahtan salat-ı tefriciyelerimi okudum hayırlısı ile.. diyet topiclerine listemi verdim şimdi de sizlerle yazışıyom...
bugün akşam kociş geç gelcek ev bana kaldı onun için rahat rahat yayılım misafir vs gelirse güniçi onu bilemem tabiii.

esr0411 arkadaşım hoşgeldin
senin trasferinde haberimiz yoktu okuyamadık ama listemdesiz sanada dilimiz döndüğünce gücümüz yettiğince okuyacağız güzelim allah bebeğini kucağına almayı nasip etsin sağlıklı uzun bir ömür birlikte olun inşallah

kızlar siz takılın ben az çalışayım
bu arada yarın trasferi olan varmıııı
yok sanırım perşembe cuma var trasferler hatırladığım kadarıyla
fazladan tefriciye okumak isteyen olursa memnun olurum şekerler anifora için okunanları ekledim
şimdi açıklarımızı tamamlayalım kabul buyurursanız
teşekkür ederim canlar allah hepinizden razı olsun

oh ohhh evin tadını çıkar tabi misafir gelmesse :)))
diyete devam sakın bozma oklavayı yersin
ya nevracım asm de görüşebilirmiyiz acaba yaww
çok merak ettim seni
bi tarif etsene kendini boy pos falan

canım arada liste yapıyosun ya yazmışsın diye birdaha yazıyorum....anifora hariç ben eylüle 30 isimsiz de 33 okudum canım not tutuyosan haberin ola ...çalış güzelim....öptük seni...

merhaba kızlar 9 ekim reglimin 21.ci günüde lukrine başladım reglim 28 günde bir oluyor hiç bir zaman adres değişikliği yapmaz ama nedense hala regl olmadım ilaçtan mı acaba baya gerginim. oldum diye wc gidiyorum bir bakıyorum bişey yok olsamda bir an önce tedaviye devam etsek sinir oldum ya olmasa bugün doktorumu arayam değil mi

canım arada liste yapıyosun ya yazmışsın diye birdaha yazıyorum....anifora hariç ben eylüle 30 isimsiz de 33 okudum canım not tutuyosan haberin ola ...çalış güzelim....öptük seni...

not tutuyom tabikide tutmamı elimde kağıt kalem vallahide billahide hemencecik yazıyorum eylül için 30 isimsiz 33 harikasın cnm benim çok çok sağol allah kabul etsin

güzelim dr u ara tabikide bilgisi olsun. ama streste yapıyosun tabi sen şimdi beynine komut ver deki ben hasta olucam olucam bugün olucam :)) valla bak çok işe yarıyo

not tutuyom tabikide tutmamı elimde kağıt kalem vallahide billahide hemencecik yazıyorum eylül için 30 isimsiz 33 harikasın cnm benim çok çok sağol allah kabul etsin
hepimizden razı olsun canım benim...
evettt tabikide görüşebiliriz canım niye olmasın??
şişkoyum opuyorumnanaktan
detaylı eşgalimi veririm ben sana görüşmeye yakın meraklanma kaydirigubbakcemile5

canım dün o komuttu baya verdim ama artık komutta dinlemiyor :)))
ah şu meleğime kavuşuyum da bu streslerden kurtuluyum, rabbim isteyen herkese en kısa zamanda annelik duygusunu tattırsın benle beraber aminnnnnnnnnn

günaydınlar
kıslarr bi bakim kaçırdıklarıma neler olmuş ben yokken gliyorum gizem im bu arada 30 okudum akşam bilginize cicim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…