Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

valla bacım vur oklavayı benim başıma ama ben hala ennur derken nefes alıp veremiyorum sadece nefes veriyorum bendemi bi sorun var

canımcım nefes sadece göğüs blgemizden çıkıyo oramız en nuur derken göğüs bölgemiz çalışıyo mesela er rezzak derken mide rahatlıyo mideye şifa bu tesbihde ama bunları dilinle değil bedeninle söliceksin derin nefes alır gibi hissediceksin arkadaşım bilmem anlatabildimmi yani şiir okur gibi değilde böle nasıl anlatim dilinle söleyip vücudunda hissedecen işte aslında çok basit balım benim

kızlarr slm ben geldim nasıl yorgunluk ve halsizlik var anlatamam dünkü ilaçtan sonra baya bir sıkıntım olmaya başladı resmen içmiş gibi oldum :) tansiyonum oynadı sanırım tuzsuzda yiyorum elimden geldiğince bu arada tuzsuz demişken daha önce hiç bir dr. bu konuda uyarmadı beni ilaçların suyu tutma özelliği var o yüzden tuzu keselim dedi :sm_confused: bende çok şaşırdım demkki bundan önceki 4 aşılamada kalan 25 kilo bundan yadigar dedim kötükedihüso şimdi iyiyim kasık ağrısı dışında

herkase hayırlı günler diliyorum arkadaşlar.........nasılsınız.......ben hast.kanımıverdim,muayenemi oldum geldim.bakalım daha aramadılar hastaneden iğnenin dozunu bildirmek için.hayırlısıyla şu iğnelerim bitsede yumurta toplama işlemi bitse artık göbeğimde yer kalmayacak ya.EYLÜL 08 canım dualarım seninle rabbim inşallah emeklerinin karşılığını verecek,hayırlı haberlerle dön evine inşallah.rabbim diğer tedavide olan kader arkadaşlarımda sabır ve dayanma gücü versin önce,sonrada sağlıklı hayırlı evlatlar versin.opuyorumnanaktan

kızlar bende yumurta büyütüyorum şu anda ama benden hiç kan alınmadı e2 falan bakmıyor dr.um herşey yolunda diyor :uhm: sizce bakılması gerekli mi anlayamadım.

sesli değil yani anam başında desene sessiz içinden söle diye bende bakıyomki nefes neremden çıkıcak töbe töbee :)))))))))

meldir canım sen hangi hastanede tedavi oluyordun.canım her hastanenin ve dr.tedavi şekli çok farklı oluyor.dr.elbet vardır bir bildiği değilmi canım.bu arada senin tedavi şeklinide beyendim yani ne güzel kan almak yokmuş.ben hergün merkeze gidip kan veriyorum iki kolumda mosmor oldu artık

========ekim'de tüp bebek tedavisi görecekler=======

1 ) sudenaz222--------2. Deneme---------umut tüp bebek merkezi

2 ) huriya-----------------2. Deneme-----------alman hastanesi----transfer tarihi 15/10/2009 (100)

3 ) ozlecem-------------2. Deneme-----------irenbe tüp bebek merkezi

4 ) balance88-----------3. Deneme----------çevre tüp bebek merkezi

5 ) daglarr----------------3. Deneme----------maya tüp bebek merkezi

6 ) bebekteyiz-------1. Deneme-------erdem hastanesi --- trasfer tarihi 12/10/2009 (100)

7 ) lansor17---------3. Deneme--------z.kamil tüp bebek merkezi----transfer tarihi 15/10/2009 (100)

8 ) eylul08----------------2. Deneme----------özel karadeniz tüp bebek merkezi

9 ) cigdem32-----------1. Deneme----------?????????????????

10 ) Serraxi---------------1. Deneme----------memorial hastanesi----transfer tarihi 16/10/2009 (170)

11 ) hulya59--------------2. Deneme----------beylikdüzü medicana hastanesi

12 ) eftenpuftenkonular----3. Deneme-----izmir kent hastanesi

13 ) sena81---------------3. Deneme---------kavaklıdere tüp bebek merkezi

14 ) scjtuba---------------2. Deneme---------gen-art tüp bebek merkezi----- transfer tarihi 15/10/2009 (240)

15 ) serappty-------------3. Deneme---------centrum clinig

16 ) berfin81---------------2. Deneme--------ankara araştırma hastanesi

17 ) Windy-----------------?????????--------anatolia tüp bebek merkezi

18 ) Meldir -----------------1.deneme ------- genart tüp bebek merkezi

19 ) a.acele-----------------3.deneme--------antalya tüp bebek merkezi

20 ) cannur82 -------------1.deneme -------medikal park

21 ) ceynur -----------------1.deneme -------memorıel hast

22 ) minenl------------------?????????-------yurtdışı-------------- Hamilemiz

23 ) esr0411---------------?????????---------?????------------- transfer tarihi 13/10/2009

24 ) nmh -------------------4.deneme -------- gürgan klinik

25 ) sedef59 --------------????????----------medicana

26 ) anifora --------------1.deneme ---------ege üniv.----------trasfer tarihi 20/10/2009 (180)

27 ) artvinli9876 --------2.deneme--------memorıel hast

28 )

=========kasım da tüp bebek tedavisi görecekler========

1 ) nrcnözbk-----------5. Deneme-------------ist. Fertijin tüp bebek merkezi

2 ) nevra73-------------2. Deneme-------------anadolu sağlık merkezi

3 ) gizem_im----------1. Deneme------------anadolu sağlık merkezi

4 ) mlkpinar------------3. Deneme-------------memorial hastanesi

5 ) senay79------------3. Deneme---------------izmir kent hastanesi

6 ) nevin71---------------2. Deneme-------------bahçeci kliniği (150)

7 ) ~silam~--------------6. Deneme---------almanya

8 ) talya83 --------------2.Deneme----------hollanda

Son düzenleyen: Moderatör:

kızlar bende yumurta büyütüyorum şu anda ama benden hiç kan alınmadı e2 falan bakmıyor dr.um herşey yolunda diyor :uhm: sizce bakılması gerekli mi anlayamadım.

CNM ALLAH YARDIMCIN OLSUN HAMİLELİKTE ALBİM DİYE Bİ HASTALIK OLABİLİYO YANİ VUCUT SU TUTUYO EN İYİSİNİ DR UN BİLİR TABİKİ BENCE GEREKLİ BİŞİ
arada kan testi yaptırmak iyi aslında belki daha vakti gelmemiştir dr un gerekli görmediğine göre vardır bi bildiği ama sen hatırlat bence dr a

lansor ve tuba nasıl gidiyor şekerler nasılsınız bakalım trasferden sonra

İyidir tatlım ya çok sıkıldım 6 gündür evdeyim dışarı çıkmak istiyorum. Birileriyle konuşmak dertleşmek istiyorum. Allahım hayırlısıyla şu 6 gün bi geçseydi mutlu haberi bi alsaydım nasıl iyi hissedeceğim kendimi hiç sorma gitsin.

Meldirciğim genart benden de kan almadı bu sefer ama ben geçen sefer yaklaşık 12 tüp kan vermiştim tabi üzerinden 1 yıl geçti ama ben onu baz aldıkları için almadıklarını düşünmüştüm. Kollarım tamamen morarmıştı benimde açıkçası bu sefer işime geldi hiç sormadım bile. Senin de geçmiş dönem kan sonuçların varsa belki onlara bakmış gerek duymamışlardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…