- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #1.881
kızlar en- nuuur deyin bakim nerenizden çıkıyo nefes hissedin leeeennnklava:
valla bacım vur oklavayı benim başıma ama ben hala ennur derken nefes alıp veremiyorum sadece nefes veriyorum bendemi bi sorun var
merhaba kızlar hepiniz inşallah çoooook iyisinizdir
gizem nevin nevra hülya lansor bebekteyiz serraxi scjtuba artvinli huriya mineni sudenaz silam sevgi kulübü ay daha gelmedi aklıma diğer tüm arkadaşlarım ben yarın sabah yola çıkyorum perşembe yumurtalarım toplanacak 2-3 gün sonrada transferim olur
sizden haber alamam bu arada inşallah transferi olanlar olacaklar hepinizin pozitif sonuçlarını alırım
sizlerle yazışırken geçti bunca zaman sıkılmadım beklerken kimseyle paylaşmadığım şeyleri paylaştım sizlerle çok sağolun paylaşımlarınız için
inşallah benim için de herşey yolunda gider de güzel haberlerle geri dönerim
hepiniz hoşçakalın
lütfen benim içinde dua edin olur mu gönlüm hep sizinle
şimdiden teşekkürler
canımcım nefes sadece göğüs blgemizden çıkıyo oramız en nuur derken göğüs bölgemiz çalışıyo mesela er rezzak derken mide rahatlıyo mideye şifa bu tesbihde ama bunları dilinle değil bedeninle söliceksin derin nefes alır gibi hissediceksin arkadaşım bilmem anlatabildimmi yani şiir okur gibi değilde böle nasıl anlatim dilinle söleyip vücudunda hissedecen işte aslında çok basit balım benim
kızlarr slm ben geldim nasıl yorgunluk ve halsizlik var anlatamam dünkü ilaçtan sonra baya bir sıkıntım olmaya başladı resmen içmiş gibi oldum :) tansiyonum oynadı sanırım tuzsuzda yiyorum elimden geldiğince bu arada tuzsuz demişken daha önce hiç bir dr. bu konuda uyarmadı beni ilaçların suyu tutma özelliği var o yüzden tuzu keselim dedi :sm_confused: bende çok şaşırdım demkki bundan önceki 4 aşılamada kalan 25 kilo bundan yadigar dedim kötükedihüso şimdi iyiyim kasık ağrısı dışında
kızlar bende yumurta büyütüyorum şu anda ama benden hiç kan alınmadı e2 falan bakmıyor dr.um herşey yolunda diyor :uhm: sizce bakılması gerekli mi anlayamadım.
lansor ve tuba nasıl gidiyor şekerler nasılsınız bakalım trasferden sonra
lansor ve tuba nasıl gidiyor şekerler nasılsınız bakalım trasferden sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?