- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #1.941
hayırlısı hadi canım :Saruboceq:herkase hayırlı günler diliyorum arkadaşlar.........nasılsınız.......ben hast.kanımıverdim,muayenemi oldum geldim.bakalım daha aramadılar hastaneden iğnenin dozunu bildirmek için.hayırlısıyla şu iğnelerim bitsede yumurta toplama işlemi bitse artık göbeğimde yer kalmayacak ya.EYLÜL 08 canım dualarım seninle rabbim inşallah emeklerinin karşılığını verecek,hayırlı haberlerle dön evine inşallah.rabbim diğer tedavide olan kader arkadaşlarımda sabır ve dayanma gücü versin önce,sonrada sağlıklı hayırlı evlatlar versin.opuyorumnanaktan
canım bugün nasılsın? beklerken birşeylerle meşgul ol daha vakit var çünkü ...herkese slmmmm
mutlu günlerrrrr beklemek zor ewet benimde 5.günüm transfer günüyle birlikte şu an hiçç belirtim yokkk olmasını da beklemiyorum zaten daha erkennn
heyyyyyyyyyt çekilin milli takım geliyoooooooooooooo :teytey::teytey::teytey:Oooooo maŞaallah herkes burda
yaaa burda dÖrdÜzzzzlÜ kadın var hİÇÇÇ tıklamıyosunuz yavvv
beŞ kİŞİ yaŞıyorum burda herhalll
inşallah hayırlısı canım benim... zor olmaz mı beklemek... sakin olmaya çalış...bide kitap filan oku ne bilim dedikodu programı izle..kafanı dağıtır..:kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıtalya çok heyecanlıyım...gün geçmiyoo.3 tane transfer edildi.keşke 3 üde tutsa:)
hadi hayırlısı ile dualarımız senle canım...:Saruboceq:İyiyim canım.Hastaneden telefon bekliyordum sabahtan.Aramayınca öğlen eve gidince ben aradım.Benim de transferim yarın hayırlısıyla.Gerçi embriyolog arkadaş yarın sabah tekrar arıycaz ama büyük ihtimal yarın 5.gün zaten transferim olacak.Sizler de gelecek ay bizim gibi heyecan yapıcaksınız.Biz siz moral vericez tabi.İnşallah da hamile olarak.
:1shok::1shok::1shok:çatır çatır olmazsa çutur çutur olur cnm benim farkedermi 4 tane yaa
eşin kapıda bekliyo 1. hemşire kucağındaki bebeği eşine veriyo
sonra 2. hemşire buda sizin diyo
3. hemşire buda sizin
4. hemşire buda sizin diyo
sen çıktığında bütün hemşireler eşinin başında onu ayıltmaya çalışıyolar
zavallı adam şoke olmuş bunee bizim hatun nasıl böle doğuruyo durdurun onu yeterrrrrr
:)))))))))))))))99
hadiii bakalım hayırlısı olsun
sloganı patlatim alsınlar yumoşları versinler bebişleriii
hadi inş
benimde valla 8. günümm bekliyorummm cuma testtttt
gelicek cuma hem de çok çabuk....ve hayırlısı ile gelicek.ve en önemlisi POZİTİF OLUCAKKKK
bebekteyiz arkadaşım senin de mi 5.gün transferin olmuştu?
nevra
milli taım he alemsin vallaturkbayragi
:roflol:
tabi şekerim 3 seferde bi takım (1 de yedek oyuncu bilem varvereliniortak)
bak ben hastane olsam bu sloganı kullanırım valla
geeeeeeel bacı geeelllllllllll ver yumoşları al bebeişleri
3 transferde milli takımı tamamla bacııııııııııııııııııııııııııı :roflol::roflol:
gizem şekerim ben 50 tane okudum allah kabul etsin herkesin duasını
tubacım senden 50
nevracım 33 de senden esranın duasına yazdım bilginiz olsun
eylülcüğüm için
nevra 30
bebekteyiz 50 ama henüz desteklerinizi bekliyorum
bir kaç gün sonra yapacağım tahmini olarak trasfer gününe denk getirmeye çalışacağım
allah razı olsun şeker ler
yarın da hulya nın trasferi var desteklerinizi beklerim canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?