Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

ben tedaviye başlamadımya ilaç konusunda çok çok bilgisizim aslında onları sizden öğreniyorum tmm cnm teşekkür ederim progesteron hormon fazlasıda fazla kadın olmamızı sağlıyo sanırım kocaman memişler ve ateşli kadın huhauhauhauhuhua :))))))))
:dance::roflol:

valla ancak öyle olur bi arkadaş sehbanın enarlarını çocuk bezi bağlamıştı aklıma geldi :)))
kısss ben çatır çatır doğuaramam bi tane bile olsa mecbur sezeryan kalpden dolayıı yanii

aynen öyle datluuummmmsengözlerimebaksanab :kedi:

evet açıklıyorum beni annen tuttu
valla bilmem canım annene sor bakalım annemin soyadı meşhur kızlık soyadı sözen belki bilir şifa mah oturuyooooo

heee şifa mah bize uzak anamın soyadı özdurmuş kızlık yane.. belkim bi yerden ucunda akrabalık vardır ama biz nerden bilelim dimi. neyse tmm ben seni akrabam olarak kabul ediyorum hihihiihi

aynen öyle datluuummmmsengözlerimebaksanab :kedi:

ay ben burda kahkaha attım size sölemezsem çatlarım hani bu jel ateş yapıyomuş memişleri büyütüyomuşya
karısı ilgisiz olan erkeklere buradan duyurulur bu jelden alın gece uyurken karınızı üzerine komple sıkın ertesi akşam karınız evrim geçirmiş olarak yanınıza gelecektir ateşli ve koca memişlerle huhauhauahauha

:sm_cool::roflol::roflol::roflol:

maşaallah kısımm senin bilgin olmadığın konu mu var
akşam eşime diyorum ki aaa bak nasıl psikolojik bişey hiç aklımıza yaramazlık gelmiyooo
cvp aynen şuuu hıııı tabi senin aklına gelmezz:roflol::roflol::roflol:

hulya59 sen ne alemdesin neler yapıyosun canım?

İyiyim canım.Hastaneden telefon bekliyordum sabahtan.Aramayınca öğlen eve gidince ben aradım.Benim de transferim yarın hayırlısıyla.Gerçi embriyolog arkadaş yarın sabah tekrar arıycaz ama büyük ihtimal yarın 5.gün zaten transferim olacak.Sizler de gelecek ay bizim gibi heyecan yapıcaksınız.Biz siz moral vericez tabi.İnşallah da hamile olarak.

valla ancak öyle olur bi arkadaş sehbanın enarlarını çocuk bezi bağlamıştı aklıma geldi :)))
kısss ben çatır çatır doğuaramam bi tane bile olsa mecbur sezeryan kalpden dolayıı yanii

çatır çatır olmazsa çutur çutur olur cnm benim farkedermi 4 tane yaa
eşin kapıda bekliyo 1. hemşire kucağındaki bebeği eşine veriyo
sonra 2. hemşire buda sizin diyo
3. hemşire buda sizin
4. hemşire buda sizin diyo

sen çıktığında bütün hemşireler eşinin başında onu ayıltmaya çalışıyolar
zavallı adam şoke olmuş bunee bizim hatun nasıl böle doğuruyo durdurun onu yeterrrrrr
:)))))))))))))))99

evet arkadaşlar günün haberini açıklıyorum yarın hulya nın trasferi varmış dualarınızı bekliyorum şekerler gün içinde tekrar hatırlatma yapacağım
bu arada bütün günü laklakla geçiriyoruz şekerler hihihiih

amin cnm benim inşallah hayırlısıyla olumlu sonuçlar listesi olucak bizim liste kendini nasıl hissediyosun bak bebekteyizde sonuç bekleyenlerden doğumunuzda aynı güne gelir bu gidişle inşallah :CüvCüv:

evt canım biliyorum okuyunca bende aynı şeyi düşündümmm.listenin hepsi hamiş olsunnn.hepsi çifter çifter olsun

süppperrrr cnm dualarımız seninle allaha emanet ol şeker

bende öyle diyorum ben doğurmam doğurmam doğurdum mu totan hallederim

eylülcüm dualarımızz seninle rabbim hepimize nsip edicekkk inşallah
yanındayız sağlıklı git sağlıklı ve bebiişlerinle dön

huriya işte bir anne daha geldi şekerim naptın sen ya nerdesin hadi anlat bakalım

hadiii bakalım hayırlısı olsun
sloganı patlatim alsınlar yumoşları versinler bebişleriii
hadi inş
benimde valla 8. günümm bekliyorummm cuma testtttt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…