G
gizem_im
Ziyaretçi
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #1.921
canım transferden sonra crinone denen bir jel kullanıyoruz bazıları iğnesini oluyor hani...işte o jel progesteron içeriyor ve bu gögüs şişmesi ve ateş basması gibi belirtiler onun sayesinde oluyor birazda.ne de olsa hormon yüklüyorlar olacak o kadar yani tatlım...
anam sen onları nasıl doğurcan len çatır çatır
ohhh eve bi gelcen panayır yeri gibi
evde bi odanın duvarlarını sünger kapla sal odaya dördünüde heheheh boş oda dönsün dursunlar yoksa 4 tane nasıl baş edilir yawww alkisalkisalkis
ben tedaviye başlamadımya ilaç konusunda çok çok bilgisizim aslında onları sizden öğreniyorum tmm cnm teşekkür ederim progesteron hormon fazlasıda fazla kadın olmamızı sağlıyo sanırım kocaman memişler ve ateşli kadın huhauhauhauhuhua :))))))))
:dance::roflol:
evet açıklıyorum beni annen tuttu
valla bilmem canım annene sor bakalım annemin soyadı meşhur kızlık soyadı sözen belki bilir şifa mah oturuyooooo
aynen öyle datluuummmmsengözlerimebaksanab :kedi:
ben tedaviye başlamadımya ilaç konusunda çok çok bilgisizim aslında onları sizden öğreniyorum tmm cnm teşekkür ederim progesteron hormon fazlasıda fazla kadın olmamızı sağlıyo sanırım kocaman memişler ve ateşli kadın huhauhauhauhuhua :))))))))
:dance::roflol:
canim kendini nasil hissediyorsun? kactane transfer edildi sana? insallah hayirli haberler alirsin cumartesi.
hulya59 sen ne alemdesin neler yapıyosun canım?
valla ancak öyle olur bi arkadaş sehbanın enarlarını çocuk bezi bağlamıştı aklıma geldi :)))
kısss ben çatır çatır doğuaramam bi tane bile olsa mecbur sezeryan kalpden dolayıı yanii
ayyy canıım benim hadi inşallah ...dularımız seninle...valla ben hep aklıma geldikçe bizim topicteki herkesin işini rast getir Allahım diyorum ...:Saruboceq:
kalplerimiz hep bir.kaydirigubbakcemile5
amin cnm benim inşallah hayırlısıyla olumlu sonuçlar listesi olucak bizim liste kendini nasıl hissediyosun bak bebekteyizde sonuç bekleyenlerden doğumunuzda aynı güne gelir bu gidişle inşallah :CüvCüv:
İyiyim canım.Hastaneden telefon bekliyordum sabahtan.Aramayınca öğlen eve gidince ben aradım.Benim de transferim yarın hayırlısıyla.Gerçi embriyolog arkadaş yarın sabah tekrar arıycaz ama büyük ihtimal yarın 5.gün zaten transferim olacak.Sizler de gelecek ay bizim gibi heyecan yapıcaksınız.Biz siz moral vericez tabi.İnşallah da hamile olarak.
çatır çatır olmazsa çutur çutur olur cnm benim farkedermi 4 tane yaa
eşin kapıda bekliyo 1. hemşire kucağındaki bebeği eşine veriyo
sonra 2. hemşire buda sizin diyo
3. hemşire buda sizin
4. hemşire buda sizin diyo
sen çıktığında bütün hemşireler eşinin başında onu ayıltmaya çalışıyolar
zavallı adam şoke olmuş bunee bizim hatun nasıl böle doğuruyo durdurun onu yeterrrrrr
:)))))))))))))))99
esraa benimde cuma günü test günüm inş hamişizdirrrr
merhaba kızlar hepiniz inşallah çoooook iyisinizdir
gizem nevin nevra hülya lansor bebekteyiz serraxi scjtuba artvinli huriya mineni sudenaz silam sevgi kulübü ay daha gelmedi aklıma diğer tüm arkadaşlarım ben yarın sabah yola çıkyorum perşembe yumurtalarım toplanacak 2-3 gün sonrada transferim olur
sizden haber alamam bu arada inşallah transferi olanlar olacaklar hepinizin pozitif sonuçlarını alırım
sizlerle yazışırken geçti bunca zaman sıkılmadım beklerken kimseyle paylaşmadığım şeyleri paylaştım sizlerle çok sağolun paylaşımlarınız için
inşallah benim için de herşey yolunda gider de güzel haberlerle geri dönerim
hepiniz hoşçakalın
lütfen benim içinde dua edin olur mu gönlüm hep sizinle
şimdiden teşekkürler
İyiyim canım.Hastaneden telefon bekliyordum sabahtan.Aramayınca öğlen eve gidince ben aradım.Benim de transferim yarın hayırlısıyla.Gerçi embriyolog arkadaş yarın sabah tekrar arıycaz ama büyük ihtimal yarın 5.gün zaten transferim olacak.Sizler de gelecek ay bizim gibi heyecan yapıcaksınız.Biz siz moral vericez tabi.İnşallah da hamile olarak.
inşallh bebekteyiz inş.allahım emeklerimizi boşa çıkartmasınn.ilk mutlu hbr senden alalım hayırlısıyla.gün geçmiyo değilmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?