- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #1.901
SIKILMAK YOK CNM KENDİNE OYALANCAK BİŞİLER BULMAN LAZIM ŞEKER ANNEİyidir tatlım ya çok sıkıldım 6 gündür evdeyim dışarı çıkmak istiyorum. Birileriyle konuşmak dertleşmek istiyorum. Allahım hayırlısıyla şu 6 gün bi geçseydi mutlu haberi bi alsaydım nasıl iyi hissedeceğim kendimi hiç sorma gitsin.
tek cevabı var bu sorunun tatlım.... meraktan çatlayarakkkkkkkkkkkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
canım bugün 5. günüm sonuca kaç gün kaldı dersen bende bu konuda kararsızım canım.benim transfer 6.gün transferi olduğu için sanırım 10. gün test yapacağım.gögüslerimin şişmesi kaşınması ve acıması dışında hiçbir belirtim yok canım.ya sen ne durumdasın????Lansor senin kaç gün kaldı sonuca...Bi değişiklik varmı kendinde
arkadaşlar böyle yapmayın benimde az kaldı :) beklemek çookkk zorrr biliyorum ama dayanmak zorundayız ve güzel sonuçları almak için sabredin bakalım moralinizi yüksek tutun valla gizem oklavayla gelir ona göre
canım bugün 5. günüm sonuca kaç gün kaldı dersen bende bu konuda kararsızım canım.benim transfer 6.gün transferi olduğu için sanırım 10. gün test yapacağım.gögüslerimin şişmesi kaşınması ve acıması dışında hiçbir belirtim yok canım.ya sen ne durumdasın????
Canım benimde gögüslerim şiş damarlarım çok belirgin sabahları çok acıyo dokunamıyorum Sağ kasığım çok ağrıyo bazen sağ bacağım çok kasılıyo geçen sefer ilk 3 gün ağrım oldu sonra kesilmişti psikolojik mi bilemiyorum artık bide kalp atışlarım çok hızlı böyle dışardan hissedebiliyorum sanki içimde bir kelebek çırpınıyormuş gibi bakalım hayırlısı herkesin ki farklı farklı işte
herkese slmmmm
mutlu günlerrrrr beklemek zor ewet benimde 5.günüm transfer günüyle birlikte şu an hiçç belirtim yokkk olmasını da beklemiyorum zaten daha erkennn
lansor su gelir güldür güldür gelde yar beni güldür oh oh yandannnn
bacım sendeki belirti normalll gebelik belirtisiii oh anammm inşallahhhhh ohohohoho
ama yanılıyosamda sonradan kızma bana haa yani bak böle dedim diye sonra kendimi kötü hissederim heee
Oooooo maŞaallah herkes burda
yaaa burda dÖrdÜzzzzlÜ kadın var hİÇÇÇ tıklamıyosunuz yavvv
beŞ kİŞİ yaŞıyorum burda herhalll
GİZEM İM annemin darıca bayramoğlunda akrabaları var sakın ekreba olmayalım
ulen benim annemde bayramoğlunda oturuyo kıs seni gebertirim kimsin sen huhahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?