- 1 Ağustos 2018
- 2.224
- En iyi cevaplar
- 1
- 3.824
- 83
Inanin bir gram abartmiyorum.kocam oyle harika bi adam ki vicdan azabimi daha da katliyor bu durum....o buna layik degil diyorum.arkadaslarimin cocuklariyla oynarken gozlerinin ici guluyor..
[QUOTE="venus-, post: 57475321, member: bunu eşle konuşamamak..hep icine atmak..acaba benim genclikte yaptigim bir hata yuzunden mi? Sebebi benmiyim? Gecmistekine lanet okumakk.. off valla kafam zonkluyor..Doktorum biliyor,,kendisi bizzat esinle paylasma dedi bu durumu.Ameliyatla hersey ortaya cikacak.Ama benim kalbim yerinden cikti.bu vicdan azabina dayanamiyorum..
Tesekkurler beni aglattiniz..haklisiniz.Şimdi duymak istediklerini söylüyorum sana!!!
Madem vicdan azabı çekiyorsun, kocan bunu haketmiyor, hiç tedavi filan olma, direkt boşan.
Zaten doğuramadığın için kadın bile sayılmazsın, kim ne yapsın seni bu eksik halinle. Hiçbirşeyi haketmiyorsun. Bir zavallısın sadece.. Daha çok acı çek daha çok vicdan azabı duy.
Zamanında bir halt yeyip kürtaj olmuşsun, şimdi de bu haldesin. Müstahak sana!!!
Doktorum bakmak lazim dedi tupler hasar gormus olabilir dedi.. belki yani..belkide onunla ilgisi yok ama cevremde o kadar cok kurtaj olup hamile olan var ki allahim neden beni buldu diyorum.. @ademabadDoktor önceden oldugunuz kürtaj sebebi olabilir mi dedi
Tam belli değilmiş. .bunun icin mi vicdan azabi duyuyorsunuz?
Yani daha cok etkilenmenizin sebebi bu mu?
Kizlar simdiden imla hatalarim icin af diliyorum sizden,affola belki size göre ters ama iki üç kadeh şarap içtim ve duygularım depreşti..Şimdi tek ricam bana ayıp günah vs gelmeyin zira herkesin inancı kendine ve ben böyle rahatlıyorum.Baştan bilin uzun uzun ic dökeceğim.Benim tüplerim kapalı. Yani doğal yolla hic bir zaman çocuk sahibi olamayacagim.bugun arkadaslarlaydik aramizda bir hamile...allahim affet ben neden bu duyguyu tasiyamiyorum.cirkin yada guzel dogurgan her kadini deli gibi kiskaniyorum....allahim neden ben? Bu mucizeden yoksun?? Kendi ayaklari uzerinde durabilen guclu bir kadinim calisiyorum.ama hep kendimi eksik yarim hissediyorumm.nedensizce hep bunu kapatmak istercesine esimi memnun etmeye calisiyorum...? Ona karsi hep bi borçluyum hissi
.. Bana cocuk olmasin sadece sen iyi ol demesine ragmen... bu asagilik psikolojisi degil mi? Onun baba olma hakkini elinden aliyorum..boyle guzel boyle iyi bir kocanin...boyle cocuklari seven bir adama haksizlik degilmi? Ben kendimden nefret ediyorum,,kendimden kaciyorum....allahim bu vicdan azabini kimseye vermesin...yorumlarinizi merak ediyorum.
Not:Laporoskopi olacagim.Tupler acilmazsa tek care tup bebek.
Sansim cok az...
guzelim ne icdigin ne yaptigin seni ilgilendirir ama umutsiz olma kac yillik evlisiniz imaknsiz mi olmasi degilse umudunu. kayib etme imkansizsa yetimhaneden almaya nasil bakarsiniz zira ordada minacik bebekler var ve sicak yuva ariyorlar rabbim sifa gonlune gore versinKizlar simdiden imla hatalarim icin af diliyorum sizden,affola belki size göre ters ama iki üç kadeh şarap içtim ve duygularım depreşti..Şimdi tek ricam bana ayıp günah vs gelmeyin zira herkesin inancı kendine ve ben böyle rahatlıyorum.Baştan bilin uzun uzun ic dökeceğim.Benim tüplerim kapalı. Yani doğal yolla hic bir zaman çocuk sahibi olamayacagim.bugun arkadaslarlaydik aramizda bir hamile...allahim affet ben neden bu duyguyu tasiyamiyorum.cirkin yada guzel dogurgan her kadini deli gibi kiskaniyorum....allahim neden ben? Bu mucizeden yoksun?? Kendi ayaklari uzerinde durabilen guclu bir kadinim calisiyorum.ama hep kendimi eksik yarim hissediyorumm.nedensizce hep bunu kapatmak istercesine esimi memnun etmeye calisiyorum...? Ona karsi hep bi borçluyum hissi
.. Bana cocuk olmasin sadece sen iyi ol demesine ragmen... bu asagilik psikolojisi degil mi? Onun baba olma hakkini elinden aliyorum..boyle guzel boyle iyi bir kocanin...boyle cocuklari seven bir adama haksizlik degilmi? Ben kendimden nefret ediyorum,,kendimden kaciyorum....allahim bu vicdan azabini kimseye vermesin...yorumlarinizi merak ediyorum.
Sansim cok az...
Kusura bakmayin gercekten bir daha okuyunca yanlis anladigimi farkettim..Herkes isin reklamindada o yuzden artik
tesekurlerKendinizi bu kadar yıpratmak için çok erken.
Allah saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
Bizler için neyin hayırlı olup olmadığını biz bilemeyiz . Geçmişte olanlar geçmişte kalmış . Bunun için kendinizi suçlamak yerine , yapmAnız gereken tek şey , tıbbi yoldan yapılacakları yapıp , gerisinide Allah’a bırakmak . Bunu sizin için bir sınav olarak görüp , sabırla dua ile beklemek çok daha güzel bir yol olacaktır . Takdir sizin . Allah nasip etmişse olacaktır . Geçmişi sorgulamayın boşunaKizlar simdiden imla hatalarim icin af diliyorum sizden,affola belki size göre ters ama iki üç kadeh şarap içtim ve duygularım depreşti..Şimdi tek ricam bana ayıp günah vs gelmeyin zira herkesin inancı kendine ve ben böyle rahatlıyorum.Baştan bilin uzun uzun ic dökeceğim.Benim tüplerim kapalı. Yani doğal yolla hic bir zaman çocuk sahibi olamayacagim.bugun arkadaslarlaydik aramizda bir hamile...allahim affet ben neden bu duyguyu tasiyamiyorum.cirkin yada guzel dogurgan her kadini deli gibi kiskaniyorum....allahim neden ben? Bu mucizeden yoksun?? Kendi ayaklari uzerinde durabilen guclu bir kadinim calisiyorum.ama hep kendimi eksik yarim hissediyorumm.nedensizce hep bunu kapatmak istercesine esimi memnun etmeye calisiyorum...? Ona karsi hep bi borçluyum hissi
Sansim cok az...
biraz kindar biriyim sanirsamBizler için neyin hayırlı olup olmadığını biz bilemeyiz . Geçmişte olanlar geçmişte kalmış . Bunun için kendinizi suçlamak yerine , yapmAnız gereken tek şey , tıbbi yoldan yapılacakları yapıp , gerisinide Allah’a bırakmak . Bunu sizin için bir sınav olarak görüp , sabırla dua ile beklemek çok daha güzel bir yol olacaktır . Takdir sizin . Allah nasip etmişse olacaktır . Geçmişi sorgulamayın boşuna
Tesekkur ediyorum fakat artik icmiyorum:) baktimki ictikce daha derin dusunmeye basladim..Koyverdim gitti aslinda..Yorumunuz icin tesekkurler:)Hiç sıkmayın güzel canınızı. Allah dermansız dert vermesin. Diğer her şeyin bir çaresi bulunur.
Tıp ilerledi artık.
Ne mutlu size ki sizi yargılamayan aksine her daim yanınızda olan bir eşiniz var ve inanıyorum ki "zamanı" gelince anne-baba olacaksınız. Hayırlı olan o ise.. Ben olaylara hep öyle bakarım ve hep öyle ederim duamı. Hayırlısı ise olsun!
Not: antibiyotik kullanıyorum o yüzden bir kadeh de benim için içiverin. Şimdiden afiyet olsun
Tekrar ozur dilerimHerkes isin reklamindada o yuzden artik
Anlamadımbiraz kindar biriyim sanirsam
Yanlış konuya yazıyorsunuz sanırımbiraz kindar biriyim sanirsam
yeni uye oldum kusura bakmayin daha cozemedimYanlış konuya yazıyorsunuz sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?