El değmemiş erkek var mıdır ?

var olmazmi benmki yolda gderken ble ayagna bakar ack br bayan gorse basini cevirir azda olsa var bu devırde haremli sabaligi olan

var kuzum varrrr...nasıl el değmemiş kız varsa erkekte varr..ama o kişileri bulmak söz konusu ben buldum ve bırakmayıda düşünmüyorum

tam düşüncelerimi yazmışsın...evet hiç birşey imkansız değildir.yeter ki çevremizdeki bu kişileri farkına varalım.....herkesin gönlüne göre eşler dileğiyle

vardır ama çok nadir,istisna yani..biz kadınlar hemen her şeye inanırız,aşığız ya..ya da inanmak mı isterizz...??ahh ahh erkekler..

ya neden erkekleri bu kadar kötü düşünüyoruz kızlar..kuşkular ve acabalar insanı hep çıkmaza yanlışa sürükler...inanmak güvenmek en güzeliiii.erkek arkadaşının çevresi kötü olabilir,başkaları nefislerine yenik düştü die sen neden erkek arkadaşınında öle olacağını düşünüyorsun..o kendini bilen,kuralları olan ve bu kuralların dışına çıkmayan kimseye bu konu da taviz vermeyen biri olamaz mı????herkes kötü die o da onlar gibi demek değil ki? erkekleri bu imaja biz kızlar sokuyoruz..yapmıcak olanda artık yapmayan yok,kızlar da bunu kabulleniyo deseler ve devam etseler iyi mi...insan nasıl düşünürse öle olur...çevrenizdeki insanları sevdiklerinizi sandım,acaba.zannettim şeklinde yargılamayalım.burda karşı cinsi saavundum ama kızlar .nasıl bizde el değmemiş kız varsa onlarda da tabiiiiiiiiiiiiii vardır.....sen erkek arkadaşına inan güven karşına her çıkan insan da acabalar yaşayacağına eski defterleri kpa arkana bakarak araba sürdüğü düşün...bi gün o araba duvara toslayabilir.sen hep ileri yarınları olan biri ol..geçmişte gezeyim derken kaybolup gitmeeeeeeeeee......

birileri erkeklerden yara yedi die her insanı aynı kefeye koymak yargısız infaz değil mi?neyse kızlar hepimizin gönlüne göre Allah versin..umarım hiç bir kız üzülmezzzzzzzzzzzzzzz:)

birileri erkeklerden yara yedi die her insanı aynı kefeye koymak yargısız infaz değil mi?neyse kızlar hepimizin gönlüne göre Allah versin..umarım hiç bir kız üzülmezzzzzzzzzzzzzzz:)
burda kimsenin yargisiz infaz yaptigini düsünmüyorum
sonucta bi soru sorulmus, herkeste kendi düsüncelerini yaziyo..
nasilki kendi düsüncelerimize saygi bekliyosak, ayni sekilde farkli görüslerede saygi duymaliyiz

Son düzenleme:
burda kimsenin yargisiz infaz yaptigini düsünmüyorum
sonucta bi soru sorulmus, herkeste kendi düsüncelerini yaziyo..
nasilki kendi düsüncelerimize saygi bekliyosak, ayni sekilde farkli görüslerede saygi duymaliyiz

Tabi dediğin gibi ,,,,, kimse üzülmesin die olumlu düşünelim diorum kızlar...ki ben herkesin düşüncesine saygı duyuyorum.kimileri bi takım üzüntüler yaşamış,kötü izlenimler elde etmiş.tabiki farklı düşenceler olur,benim sölemek istediğim kimse üzülmesin die hep ileri bakmak....sloganım hiç bir bayan üzülmesin :)

var anacım var olmazmı benim yeğen 27 yaşında el değmemiş erkek valla yakında evleniyor çok mutluyuz ailecek onun açısından tabiki allah kıza yardım etsin

birçoğu ister ama korkar bence..
vicdanen evlenmeyi düşünmedikleri biri ile olamazlar..
olsalarda bunu kolay kolay kapatamaz mutlaka açık verir yansıtırlar..
ben inanıyorum vardır ve de olcaktır olmalıdır..
erkek nekadar dikkat ederse muhafaza ederse kendini
eşi de sevdiğide o derece edecektir..
bunu gözünün içine bakarken dahi anlarsınız..
mesela ben sevgilime kendimden bile çok güvenirim..
şuana kadar kendini hep sakınmıstır..duruşu yapısı tavrı bir ortamda bunu çok
belli ediyor..vedahi sonuna kadar da inanıyorum dediği gibi eline değen ilk ve son
elim inşaallah..tıpkı onun bende olduğu gibi..

bazı erkekler allah korkusuyla sakınıyor ama bunlar da genelde genç yaşta evleniyorlar zatn haramdan sakınmak için.onun dışında,illaki vardır,bazı erkekler kız arkadaş sahibi olmasa da geneleve gidiyor ama bunu midesi kaldırmayan erkek de var her erkek hayat kadınlarıyla tecrübe yaşayacak diye bir şey yok.ama kızlarda bekaret sorunu olmasa illaki hayır demezler.

bazıları da yalan konuşur anlaşılan hemen hepiniz eline kız eli değmemiş erkeklerle beraber olmanız tesadüfmü yani bu?benim erkek arkadaşım da bazen abartılı bişekilde üstüne basa basa söylerdi bunu,inanırdım ozaman ama artık inanmıyorum..ya da eline fırsat geçmediği için yapamamıştır karşınızdakinin hal ve hareketlerinden anlıyosunuz zaten bunu.

abim var benden çok yakışıklıdır ama 5 vakit namaz kılar dinine çok bağlıdır kızlara bakmaz asla üniversitede şimdi özledim

hangi anlamda el degmemis ?? :) benimki de yapmamis. .öpmek el tutmak tamam ama daha fazlasi olmamis bende inaniyorum zaten ona. olsa niye söylemesinki hem.. bazilari var gurur duyuyor o yüzden erkekler saklicani düsünmüyorum öyle bir seyi. tiksinir o öyle hayat kadinindan falan

Son düzenleme:
azınlık da olsalar var olduklarını biliyorum.benim erkek arkadaşım da benden önce kmseyle birlikte olmadı.pek çok anlamda ilki olduğumu biliyorum.ztn kendisi dışardan ağırbaşlı,efendi,saygılı dye tabir edilen bir insan.pek çok kez konuştk daha önce , o da ilk birlikteliğini sevdiği aşık olduğu kişiyle yaşamak ,hatta evlendikten sonra yaşamak istemiş hep.neyse ki birbirimizi bulduk ve ilki olucaz =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…