ya neden erkekleri bu kadar kötü düşünüyoruz kızlar..kuşkular ve acabalar insanı hep çıkmaza yanlışa sürükler...inanmak güvenmek en güzeliiii.erkek arkadaşının çevresi kötü olabilir,başkaları nefislerine yenik düştü die sen neden erkek arkadaşınında öle olacağını düşünüyorsun..o kendini bilen,kuralları olan ve bu kuralların dışına çıkmayan kimseye bu konu da taviz vermeyen biri olamaz mı????herkes kötü die o da onlar gibi demek değil ki? erkekleri bu imaja biz kızlar sokuyoruz..yapmıcak olanda artık yapmayan yok,kızlar da bunu kabulleniyo deseler ve devam etseler iyi mi...insan nasıl düşünürse öle olur...çevrenizdeki insanları sevdiklerinizi sandım,acaba.zannettim şeklinde yargılamayalım.burda karşı cinsi saavundum ama kızlar .nasıl bizde el değmemiş kız varsa onlarda da tabiiiiiiiiiiiiii vardır.....sen erkek arkadaşına inan güven karşına her çıkan insan da acabalar yaşayacağına eski defterleri kpa arkana bakarak araba sürdüğü düşün...bi gün o araba duvara toslayabilir.sen hep ileri yarınları olan biri ol..geçmişte gezeyim derken kaybolup gitmeeeeeeeeee......