El değmemiş kızlar çok mu değerli olur ?

kız sanki tek başına yapıyor. hep işte erkekleri yetiştirme tarzından kaynaklanıyor.
ben de evlenmeden önce ilişkiye giren erkeklere güvenmiyorum desem
buna ne diyecekler?

Çok güzel yazmışsınız. Ne kadınlar var istemeden yanlış yollara düşen, ağır bedeller ödeyen sonrada sizin gibi düşünen birileriyle karşılaşıp tertemiz hayatlar yaşayan.

Peki bunu zevk için alışkanlık haline getiren birde arsız arsız "namus bacak arasında değildir" diyenler var. Siz ce bu zihniyette ki bir insanın ruhu ne kadar temiz olabilir?

adam aşiksa kaç el degerse degsin umursamaz görmek istemez aşik degilsede aziz bakire oldugunu bilsede buda pek umurunda olmaz, bu isler adamin ne kadar asik olup sevdigiyle ilgilidir bu memlekette genel evden cikardigi kadinla evlenip mutlu mesut yasayanda var el degmemis olarak aldigi karisinı kumar borcu yuzunden erkeklere satanda var..

"Temiz insanlar temiz insanlarla birlikte olmalıdır" derken tam anlamıyla bunu kastediyordum işte. Böyle bir adam elbette bakire bir kızla evlenmemeli...

Neden acizlik olsun ki? Yıllarca nefsine hakim olmak gurur duyulacak bir şey değil mi arkadaşım?

İnsan nefsine, kendisi için Allah rızası için hakim oluyorsa önünde eğilirim yerlere dek, lakin kocama yaranayım, erkekler bana kıymet versin, mübarek kadın sınıfına dahil olayım diye yapıyorsa kadın olarak ben buna kıymet vermiyorum. İnsan bu tip bir kararı kendi için vermeli, el değmemiş değer görüyor diye değil.

Sevgisiyle, saygısıyla her şeyi yaşar insan bu bir kirlilik, değersizlik göstergesi değildir. İsteyen istediği ile de evlenir, aşkta tecrube denkliği de yoktur. İnsan olmaktır önemli olan. El değen ne oluyor, insanlıktan mı çıkıyor ki değer görme hakkını yitirsin, kızıyorum böyle şeylere

Son düzenleme:

Aynen katılıyorum

Bu tarz klişelerle erkeklerin karşısında kendinizi küçük düşürmeyin artık onların da bir tarafını kaldırmayı bırakın. Her haltı yesin sonra bakiresini geçtim sevgilisi bile olmamışını arasın. Ne güzel dünyaları var ya böyle.

Bende İstanbulda ikamet ediyorumve sana başka bir olay anlatayım. Arkadaşlar ile kafe de oturuyoruz iş çıkışı ortam kalabalık yanımızda iki kız oturuyor yaşları 15/16 bir de hararetliler bir ara telefon geldi gerizekalı dedi bağırarak kapattı. Sonra arkadşaına anlatmaya başladı "Uyuz etti beni bende kankasını ayarttım verdim yesinler bir birlerini şimdi" gibi sözler benim ve arkadaşlarımın şokunu görmeniz lazımdı. Aile herşeyden önce aile sonra arkadaş çevresini sıkı takıp etme.

İmam nikahımda var, elimde mesleğimde var, her türlü imkanım da var, aşık olduğum adamla aynı evi paylaşıyorum, benim bu dünyadan gitmem gerek öyle değil mi

Yapmayın Allah aşkına yapmayın ....

böyle bir şeyi savunan kimse yok zaten. biraz açılsa iyi olur aslında zevk ve alışkanlık derken?

Ne kadar çok şey yazmışım öyle

Ben ne olursa olsun evlilik dışı ilişkileri normalleştirmeme taraftarıyım, kişisel görüşümdür. Bu siteyi takip eden bir sürü genç var, buda vebaldir nihayetinde.

Sizlerle paylaşımda bulunmayı çok seviyorum. Sevgiler

Evet haklısınız.Belkide bu duyduklarım şimdiki gençlerin yaşadığı ahlaksızlığı bana farkettirdi evlat sahibi olduğumuzda çok dikkatli olmamız lazım bizim iyi eğitim ve ahlaklı büyütmemizle tek başına olacak birşey de değil herhalde.Arkadaş burada çok önemli bir faktör.

Ee o adamdan ne farkı kaldı ki kızın ? Ne olur ise olsun kimse yalanı hak etmez bana göre herkes ile birlikte oluyorsan arkasında duracaksın severek yada zevk için artık kişinin tercihi o ama evlenince gidip diktirmek en büyük onursuzluk değil mi? Seni sen olduğün için kabul etmeyecek adam ile neden evlenmek isteyesin ki?

Ee adam peki eşi olacak kadının bu işlere ters olduğunu öğrenip, bakir diye tanıtması bu da mı ilahi adalet oluyor acaba ? Bence kandırmacadır ve kendini et parçası görmektir o adama kendini yamamaktır sahte karakterle ve ruhu temiz olan insan bunu yapmaz.

Erkeklere bu özgürlüğü rahatlığı zaten biz veriyoruz...

Arkadaş en önemli faktör aile ne kadar iyi eğitir ise eğitsin arkadaş çevresi çok kötü sürükleyebiliyor insanı. Şimdiki nesil kime ne yalan söyleyeceğini çok çok iyi biliyor maalesef. Çocuğu sıkmayacaksın ama serbest de bırakmayacaksın o ince dengeyi yakalamak şart.

böyle bir şeyi savunan kimse yok zaten. biraz açılsa iyi olur aslında zevk ve alışkanlık derken?

sanırım kendi isteği ile sevgilileri ile birlikte olup sonrada namusu zarda aramayın diyen hemcinslerimzden bahsedilmiş ben öyle anladım.

peki onların ruhunun temiz ya da kirli olmasından bize ne? ben de bu kısma takıldım.niye bu kadar müdahiliz herşeye,niye insanların ruh ya da beden temizliği bizi bu kadar çok ilgilendiiyor da yargılama yaftalama yolunu seçiyoruz..ben de evlilik dışı birlikteliğe(cinselliğe) karşıyım çünkü erkeklere güvenmiyorum bir de toplumumuz malum kızlar hemen namussuz iilan ediliyor bu yüzden karşıyım aslında.

başta herkesin namusu kendine denilmişti,aynen öyle.

Müdahil olmak gibi bir durum yok ki konu açılmış yorum yapılıyor. Ben bu konularda çok saygılı bir insanımdır sadece dürüst olmayan hemcinslerim rahatsız ediyor beni o kadar...

ben aslında daha farklı anladım:26: ''zevk ve arsızlık'' deniliyor
sevgilisiyle birlikte olan arsız olmuyor bana göre
ben başka anladım
çünkü burada anlatılan kişi yada kişiler normal olmayan şeyleri yapıyormuş gibi söylenmiş.
meslek haline getırmıs veya sadece zevk uğrana yapıyormus gibi.

Bak şimdi böyle mi söyledim ben?

Sizin tercihiniz olabilir saygı duyarım ama ben tasvip etmiyorum. Peki siz nikahsız yaşamayı doğru buluyor musunuz gerçekten?

Son düzenleme:
Müdahil olmak gibi bir durum yok ki konu açılmış yorum yapılıyor. Ben bu konularda çok saygılı bir insanımdır sadece dürüst olmayan hemcinslerim rahatsız ediyor beni o kadar...

dürst olmayan derken? biraz daha açsanız bu kavramları,gerçekten ben anlayamıyorum sizi? kimlerden bahsediyorsunuz? kirli olan dediğiniz kesim kimler?

mesek haline getirmiş kesim belli,ona bişey diyemem.zevk kısmını anlayamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…