- 31 Ağustos 2012
- 4.145
- 6.666
- 448
Ben altina hic biseyde yer vermem altin kolyeye isim falan yazilmis kolyeleri bile sevmem. Nefrette edebilirim en dogal hakkim. Ama bu konuda adim atmam gerektigi icin atiyorum. Zorunda degilim ama ailesinin komsulari iyi degil koyde kendim tanik oldum. Yani onun ailesine dil uzatilmasini bana dil uzatilmasini istemem goz yumuyorum problem etmiyorum
Hayir derdim o degil. Ilk yorum yapan arkadas konuyu altina getirdi. Benim anlatmak istedigim farli adetlere saygi duyuyorum ve takiyorum. Benim icin sorun degil ama babamin benim altin takmam uzerine soyledigi laf dogru degilBir mesajinizda altimi seviyorim bir mesajinizda sevmiyorum bir karar verin yahu. Altini ben de sevmem ne kadar irite oldugunuzu anlayabiliyorum. Ama mesele altin takip takmamak degil. Onun derdi ailen beni takmiyorken sizin derdiniz altin sevmiyorum ama zorla taktiriyorlar. Ayni ilismide dertler bile farkli. Neysee.
Mayista dugun biz nikahi erkene almaya calisiyoruz malesef babam polis oldugundan cok seyapamiyorum. Cok tanidigi var. Ve disarida cok farkli gosterir kendini saygi gorur. Nikah erken olsun istiyoruz annem onada karsi. Iste resmi nikah dini nikah yerine gecerse gel dediginde gitmek zorundaymisim olmazmis. Zaten karisi olmus olcam gidiyim yaninda kaliyim diyorum olmaz diyoDevletten yardım almaya başla bence ailen çok sağlıklı düşünemiyor doktora da gitmezler anladığım kadarıyla. En iyisi devlete sığın ya da git bir an önce evlen. O evde tehlikedesin
Onlar hic bi damat adayi istemiyolar. Yani soyle. Sevgililige florte karsiydilar bizde sevgiliydik. Bundan istemedilerNişanlın istenmeyen damat adayı mı
Aileniz nisanliniza yapmadigini birakmamis adama buna ragmen ellerini op ayip olur diyorsun ve adam sesini cikartmiyor ve yapiyor. Ayni sekilde oda senden altin takmani rica ediyor sen ben sevmiyorima getiriyorsun. Aranizdaki fark ne kadarda cok fark ettin mi?
Ayrica sana patlamicakta bana mi patlicak.
Bende Trakyaliyim. Cingenelik kotu birsey degildir. Ama cingene lafini hakaret olarak soyleyen aileniz hangi padisahin torunu? Görgüsüzlük yaka paca ya. Allah nisanliniza sabir versin.
Onlar hic bi damat adayi istemiyolar. Yani soyle. Sevgililige florte karsiydilar bizde sevgiliydik. Bundan istemediler
Nişanlınız çok aklı başında biri belli ki, ailenize karşı tavırları, babanız sizi Yakalayınca nişan yapalım ya da ayrılalım, sana zarar gelmesin demesi... Gerçekten takdir ettim...
Böyle bir insanı da ailesine akrabalarına mahcup etmeniz kötü olacak. Ama ailenizle gitmekten başka çareniz yok gibi görünüyor, yoksa çok tatsızlık çıkacak...
En iyisi nişanlınıza durumu tatlı dille anlatın. Hak verdiğinizi ama elinizden birşey gelmediğini söyleyin. Bir sonraki bayram evli oluruz, rahat rahat gideriz deyin...
Durum oyle ama ben zarar gormiyim diye ayriligi goze aldi agladi karsimda ama ben o mahcup olmasin diye adim atamiyorum. Delirmek uzereyim.Nişanlınız çok aklı başında biri belli ki, ailenize karşı tavırları, babanız sizi Yakalayınca nişan yapalım ya da ayrılalım, sana zarar gelmesin demesi... Gerçekten takdir ettim...
Böyle bir insanı da ailesine akrabalarına mahcup etmeniz kötü olacak. Ama ailenizle gitmekten başka çareniz yok gibi görünüyor, yoksa çok tatsızlık çıkacak...
En iyisi nişanlınıza durumu tatlı dille anlatın. Hak verdiğinizi ama elinizden birşey gelmediğini söyleyin. Bir sonraki bayram evli oluruz, rahat rahat gideriz deyin...
Oyleler yani soylemesi zor ama ailemin varligini hissedemedim hic. kucuklugumde elektrikli supurgeyle dayak yemistim .sHep kayınvalide konusu okuyorduk burda ,
Bu defa kız ailesi enteresan. .
Flort etmeden evlencekmisim yani gorucu usulu demek galiba istedikleri degisik biseydi ben severek evleniyorumTurşunu mu kuracaklar
Allah nişanlının yardımcısı olsun
Bisey yapmadi iste. O sadece beni korudu. Ama ailem sevgililige florte karsiydi bizi onaylamadilar hic bi zaman+1
Hem eve gelen damada kotu davran hem cingenelere hakaret et....yani insan duzgun insan olduktan sonra cingene ya da degil ne fark eder ki , onemli olan adam olmak. Cocuk duzgun bir insan bence. El opturmemek cok buyuk kabalik. Bu cocuk konu sahibesinin ailesine ne yapmis ki bu kadar kotu davranmislar?
Anlattim olanlari. Yukarida. Sirf bi sevgilim oldugu icin odaya kilitlediler beni. Nisanlimin ailesi bana kizim diyo ve hlgayet iyiler. Aileme karsida saygililarAilen nisanlina okadar ters iken, seni nasil vermisler nisanlina? Kactin mi yoksa? Peki nisanlinin ailesine tutumu ne ailenin? Yada esinin ailesinin sana ve ailene karsi tutumu ne?
Adam ermiş degil elbet bir yerden patlayacak. Sen dua et sana patlamis ya ailene patlasa ailene karsi saygisizlik yaosa ne yapacaksin? Ozama daha cok arada kalirdin
ALLAH nisanlinada sanada sabir versin. Ne olursa olsun aileler hep yapici olmalilar. Yoksa cocuklar cok zarar goruyorlar.
Oyleler yani soylemesi zor ama ailemin varligini hissedemedim hic. kucuklugumde elektrikli supurgeyle dayak yemistim .s
Flort etmeden evlencekmisim yani gorucu usulu demek galiba istedikleri degisik biseydi ben severek evleniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?