El opme konusu

Bir mesajinizda altimi seviyorim bir mesajinizda sevmiyorum bir karar verin yahu. Altini ben de sevmem ne kadar irite oldugunuzu anlayabiliyorum. Ama mesele altin takip takmamak degil. Onun derdi ailen beni takmiyorken sizin derdiniz altin sevmiyorum ama zorla taktiriyorlar. Ayni ilismide dertler bile farkli. Neysee.

Devletten yardım almaya başla bence ailen çok sağlıklı düşünemiyor doktora da gitmezler anladığım kadarıyla. En iyisi devlete sığın ya da git bir an önce evlen. O evde tehlikedesin

Hayir derdim o degil. Ilk yorum yapan arkadas konuyu altina getirdi. Benim anlatmak istedigim farli adetlere saygi duyuyorum ve takiyorum. Benim icin sorun degil ama babamin benim altin takmam uzerine soyledigi laf dogru degil

Nişanlın istenmeyen damat adayı mı

Devletten yardım almaya başla bence ailen çok sağlıklı düşünemiyor doktora da gitmezler anladığım kadarıyla. En iyisi devlete sığın ya da git bir an önce evlen. O evde tehlikedesin
Mayista dugun biz nikahi erkene almaya calisiyoruz malesef babam polis oldugundan cok seyapamiyorum. Cok tanidigi var. Ve disarida cok farkli gosterir kendini saygi gorur. Nikah erken olsun istiyoruz annem onada karsi. Iste resmi nikah dini nikah yerine gecerse gel dediginde gitmek zorundaymisim olmazmis. Zaten karisi olmus olcam gidiyim yaninda kaliyim diyorum olmaz diyo

Nişanlınız çok aklı başında biri belli ki, ailenize karşı tavırları, babanız sizi Yakalayınca nişan yapalım ya da ayrılalım, sana zarar gelmesin demesi... Gerçekten takdir ettim...

Böyle bir insanı da ailesine akrabalarına mahcup etmeniz kötü olacak. Ama ailenizle gitmekten başka çareniz yok gibi görünüyor, yoksa çok tatsızlık çıkacak...

En iyisi nişanlınıza durumu tatlı dille anlatın. Hak verdiğinizi ama elinizden birşey gelmediğini söyleyin. Bir sonraki bayram evli oluruz, rahat rahat gideriz deyin...

+1
Hem eve gelen damada kotu davran hem cingenelere hakaret et....yani insan duzgun insan olduktan sonra cingene ya da degil ne fark eder ki , onemli olan adam olmak. Cocuk duzgun bir insan bence. El opturmemek cok buyuk kabalik. Bu cocuk konu sahibesinin ailesine ne yapmis ki bu kadar kotu davranmislar?

+1
Cocuk cok iyi bir insan bence de.

Hep kayınvalide konusu okuyorduk burda ,
Bu defa kız ailesi enteresan. .

Durum oyle ama ben zarar gormiyim diye ayriligi goze aldi agladi karsimda ama ben o mahcup olmasin diye adim atamiyorum. Delirmek uzereyim.

Ailen nisanlina okadar ters iken, seni nasil vermisler nisanlina? Kactin mi yoksa? Peki nisanlinin ailesine tutumu ne ailenin? Yada esinin ailesinin sana ve ailene karsi tutumu ne?

Adam ermiş degil elbet bir yerden patlayacak. Sen dua et sana patlamis ya ailene patlasa ailene karsi saygisizlik yaosa ne yapacaksin? Ozama daha cok arada kalirdin
ALLAH nisanlinada sanada sabir versin. Ne olursa olsun aileler hep yapici olmalilar. Yoksa cocuklar cok zarar goruyorlar.

Bisey yapmadi iste. O sadece beni korudu. Ama ailem sevgililige florte karsiydi bizi onaylamadilar hic bi zaman

Anlattim olanlari. Yukarida. Sirf bi sevgilim oldugu icin odaya kilitlediler beni. Nisanlimin ailesi bana kizim diyo ve hlgayet iyiler. Aileme karsida saygililar

Oyleler yani soylemesi zor ama ailemin varligini hissedemedim hic. kucuklugumde elektrikli supurgeyle dayak yemistim .s

Flort etmeden evlencekmisim yani gorucu usulu demek galiba istedikleri degisik biseydi ben severek evleniyorum

Gerçekten iyi bir nişanlın var şanslısın. .
Ailen enteresan. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…