Yerinde olsam düğüne giderdim,ailenin huyunu biliyo çocuk, 8 ay daha dayanıversin ama evlendikten sonra üzme bu adamı, güzel adam
Hatta sevgililige karsilar ama ben yonede tanisiyim severler belki seni degil beni dovsunler dedi. Babama tanissin bi gelsin bi gor dedim yine dayak yedimGerçekten iyi bir nişanlın var şanslısın. .
Ailen enteresan. .
Bisey yapmadi iste. O sadece beni korudu. Ama ailem sevgililige florte karsiydi bizi onaylamadilar hic bi zaman
Annem el opme isini biliyodu zaten. Dugunu bilmiyorum dedi durdu. Sanirim zorunda kalmami istediiyi de başta düğünü sorunca annen tersleyince neden cevap vermedin
madem el öpmeye gidecektin nedne ona söylemedin
nasıl bir iş düğün zamanı bilinmiyor vs vs
Hatta sevgililige karsilar ama ben yonede tanisiyim severler belki seni degil beni dovsunler dedi. Babama tanissin bi gelsin bi gor dedim yine dayak yedim
Gorucu usulu tatzuli bisey istiyolardi galiba bilmiyorum hani flort dinde yokmusAllah Allaaaaaaaahh , peki tursunu mu kuracaklar :)
Ya isin icinde siddet var dugune cidden az kalmisken karsi gelmekte istemiyorum. Insan gibi anlatmaya calisiyorum olmuyo. Ben kendi kararimi veririm gelmiyorum koye desem daha kotuKendi kararını kendin verecek yaştasın.
Nişanlına gitmek istiyorsan git bileği erteletebilirsin.
Kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama saygı duymak zorunda. Nişanlınıza saygısızlık yapılmış yüzlerine bakmasa Cidde'n haklı
Aynen oyle yapmak lazim. Sinirlendi haklida aslinda ama ben bisey yapamiyorum napiyimAilen arızalı bacım el ele verin 8 ay daha sularına gidin hır çıkarmaya yer arıyor gibiler çünkü
Amac vazgecirmek degil ama istemedigi dogru. Ben adetleri pek bilmem. Ya bizim buyuklerin evi yakin degil birimizinkiler canakkale digeri edirne. Ramazanda geldi canakkaleye adet diyip. Ben annemi ikna etmekte zorlandim ama caktirmadim benimkine. Simdi buyuklerinin elini opmem gerekir bencede. Bende oyle dusunuyorum adet mi bilmiyorumArkadaşım trakyanın neresinde nişanlın ?
Bir trakyalı olarak şaşırdım nişanlı kız el öpmeye gitmez bayramda.
Erkek ailesi yada onlar gelemiyosa erkek gelir kızın ailesine giderkende bir tepsi baklavayla gönderilir damat
Sonraki gelişinde de o tepsiye çerez kıyafet altın durumuna göre doldurur getirir .
Ayrıca sabah erkek ailesinde kahvaltı edilir evlenince sonra hop kız tarafına bayram kız tarafında geçer.
Altına gelince nişanda tüm takıları takılır düğünde de 1-2 ekleme yapılır bu takılara evet herkes görsün diye takılır ama bunu köyde yaşayanlar dışında uygulayan kalmadı.
Annene gelince neistiyo nişanlından bilemedim.
İlişkinizi istemiyo mu vazgeçirmeye mi çalışıyo
Deniyorum calisiyorum destekte oluyo ama ben hatali degilim bana kizmamali benceherkes kendı ailesinden sorumlu, herkes kendı tarafına koymalı tavrını
nişanlın haklı aslında. ailenle mücadele etmesi gereken nişanlın değil sensin
Bide altindan kastim dugunlerde ve bende buna anlayis gosteriyorum ama babam bana demesede anneme soylerken duyuyorum bu konuda yaptigi agir elestiriyiArkadaşım trakyanın neresinde nişanlın ?
Bir trakyalı olarak şaşırdım nişanlı kız el öpmeye gitmez bayramda.
Erkek ailesi yada onlar gelemiyosa erkek gelir kızın ailesine giderkende bir tepsi baklavayla gönderilir damat
Sonraki gelişinde de o tepsiye çerez kıyafet altın durumuna göre doldurur getirir .
Ayrıca sabah erkek ailesinde kahvaltı edilir evlenince sonra hop kız tarafına bayram kız tarafında geçer.
Altına gelince nişanda tüm takıları takılır düğünde de 1-2 ekleme yapılır bu takılara evet herkes görsün diye takılır ama bunu köyde yaşayanlar dışında uygulayan kalmadı.
Annene gelince neistiyo nişanlından bilemedim.
İlişkinizi istemiyo mu vazgeçirmeye mi çalışıyo
aynı şekilde nişanlının ailesi yapsa, sen mi muhatap olursun kendısı mı? içinde tutmazsın heraldeDeniyorum calisiyorum destekte oluyo ama ben hatali degilim bana kizmamali bence
Onlar oyle dusunmuyolar iste. Babam kucukken hic dovmedi annemden yedigim dayagin haddi hesabi yoktu. Konu sevgili olunca 3-5kere yedim dayakYaş kaç inşallah küçük degildir.
Babana da diyecek laf yok. Adamım diye ortalıkta geziyor bir de kaç kez dövdü seni.
Yani dindarlarsa dindarlar sana niye bu baskı var? İster flört edip evlenirsin ister görücü usulü. Herkesin tercihi kendine.
Bide altindan kastim dugunlerde ve bende buna anlayis gosteriyorum ama babam bana demesede anneme soylerken duyuyorum bu konuda yaptigi agir elestiriyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?