El opme konusu

Gerçekten iyi bir nişanlın var şanslısın. .
Ailen enteresan. .
Hatta sevgililige karsilar ama ben yonede tanisiyim severler belki seni degil beni dovsunler dedi. Babama tanissin bi gelsin bi gor dedim yine dayak yedim

iyi de başta düğünü sorunca annen tersleyince neden cevap vermedin

madem el öpmeye gidecektin nedne ona söylemedin

nasıl bir iş düğün zamanı bilinmiyor vs vs

Ailen arızalı bacım el ele verin 8 ay daha sularına gidin hır çıkarmaya yer arıyor gibiler çünkü

Kendi kararını kendin verecek yaştasın.
Nişanlına gitmek istiyorsan git bileği erteletebilirsin.
Kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama saygı duymak zorunda. Nişanlınıza saygısızlık yapılmış yüzlerine bakmasa Cidde'n haklı

iyi de başta düğünü sorunca annen tersleyince neden cevap vermedin

madem el öpmeye gidecektin nedne ona söylemedin

nasıl bir iş düğün zamanı bilinmiyor vs vs
Annem el opme isini biliyodu zaten. Dugunu bilmiyorum dedi durdu. Sanirim zorunda kalmami istedi

Ya isin icinde siddet var dugune cidden az kalmisken karsi gelmekte istemiyorum. Insan gibi anlatmaya calisiyorum olmuyo. Ben kendi kararimi veririm gelmiyorum koye desem daha kotu

Arkadaşım trakyanın neresinde nişanlın ?
Bir trakyalı olarak şaşırdım nişanlı kız el öpmeye gitmez bayramda.
Erkek ailesi yada onlar gelemiyosa erkek gelir kızın ailesine giderkende bir tepsi baklavayla gönderilir damat

Sonraki gelişinde de o tepsiye çerez kıyafet altın durumuna göre doldurur getirir .

Ayrıca sabah erkek ailesinde kahvaltı edilir evlenince sonra hop kız tarafına bayram kız tarafında geçer.

Altına gelince nişanda tüm takıları takılır düğünde de 1-2 ekleme yapılır bu takılara evet herkes görsün diye takılır ama bunu köyde yaşayanlar dışında uygulayan kalmadı.

Annene gelince neistiyo nişanlından bilemedim.

İlişkinizi istemiyo mu vazgeçirmeye mi çalışıyo

herkes kendı ailesinden sorumlu, herkes kendı tarafına koymalı tavrını
nişanlın haklı aslında. ailenle mücadele etmesi gereken nişanlın değil sensin

Amac vazgecirmek degil ama istemedigi dogru. Ben adetleri pek bilmem. Ya bizim buyuklerin evi yakin degil birimizinkiler canakkale digeri edirne. Ramazanda geldi canakkaleye adet diyip. Ben annemi ikna etmekte zorlandim ama caktirmadim benimkine. Simdi buyuklerinin elini opmem gerekir bencede. Bende oyle dusunuyorum adet mi bilmiyorum

herkes kendı ailesinden sorumlu, herkes kendı tarafına koymalı tavrını
nişanlın haklı aslında. ailenle mücadele etmesi gereken nişanlın değil sensin
Deniyorum calisiyorum destekte oluyo ama ben hatali degilim bana kizmamali bence

Bide altindan kastim dugunlerde ve bende buna anlayis gosteriyorum ama babam bana demesede anneme soylerken duyuyorum bu konuda yaptigi agir elestiriyi

Yaş kaç inşallah küçük degildir.
Babana da diyecek laf yok. Adamım diye ortalıkta geziyor bir de kaç kez dövdü seni.
Yani dindarlarsa dindarlar sana niye bu baskı var? İster flört edip evlenirsin ister görücü usulü. Herkesin tercihi kendine.

Onlar oyle dusunmuyolar iste. Babam kucukken hic dovmedi annemden yedigim dayagin haddi hesabi yoktu. Konu sevgili olunca 3-5kere yedim dayak

Bide altindan kastim dugunlerde ve bende buna anlayis gosteriyorum ama babam bana demesede anneme soylerken duyuyorum bu konuda yaptigi agir elestiriyi

Yani babanı ilgilendiren bi konu değil bu takan sensin.
Takmazsan yok derler trakyada :)
Ben düğünümden sonra hiç takmadım ananeciğim düğün dernek oldu mu sahte alın bari kızımın bişeyi yok der inandıramıyorum olup takmadığıma

Sende bayramdan sonra git yada önceden komşularını çağırsın kvn oturun sohbet edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…