Eleri estetie scak bakmayanlar buraya, ikna turlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
wallahi benim eşile konuştum bu konuyu çünkü psikolojik olarak rahatsızdım bunu tatlı bir dille anlattım oda onayladı tabiki yaptırırız aşkım dedi hatta ben çevreden çekindiğimide söyledim eşimde bana kimseyi ilgilendirmez dedi tam ben dr araştımasına başladım o ay hamile olduğumu öğrendim ve kaldı öyle neyse doğum yaptıktan sonra başlıcam araştırmalara

aşkitomu ikna edene kadar bi 5 ay geçti yanikaydirigubbakcemile ama sonunda o da anladı beni ve 15 mayıs cuma günü yepyeni bi burnum oldusüprizzzzz

bende geçtim aynı yollardan kızlarr.. Birdenbire bir gece yatarken sana bişey söyleyeceğim aşkım diyerek başladım söze ve düşüncelerimi güzel bir dille anlattım kendisine.. Kesinlikle olmaz , ben seni böyle sevmiş beğenmişim her halinle güzelsin sen falan filanla ikna etmeye çalıştı, ama kendisi taa askerdeyken yaptırmayı düşünüyordum ben , evliliğimiz için ertelediğimi , yaptırdığım zaman kendimi daha iyi hissedeceğimi , böyle mutsuz olduğumu falan anlattım.. saolsun kendiside bnm düşüncelerime saygı duydu ameliyattan sonrada başımda deli divane oldu aşkım bnm , çok seviyorum onu çooook...:utangac:

yani arkadaşlar uygun bir dille ne kadar ciddi olduğunuzu ve kararınızdan vazgeçmeyeceğinizi bir şekilde ona empoze edin onlar bizim eşlerimiz bizim iyiliğimizi bizden daha çok isteyen insanlar sonuçta ,kesinlikle sizi anlayacaklarına eminim sevgiler..

ya twettycim bende senin gibi bi gece vakti açmıştım konuyu olmak istiyorum dedim
oda aynen sininkinin söylediklerini söyledi ben seni böyle sevmişim falan neyse sonra anlattım mutsuz olduğumu tamam dedi yaparız sen mutlu olda
başta böle söyledi sonrada vazgeçti
kötü olursa diye korkuyo narkoz olayı falan........
ne yapsam ikna edemiyorum ben izin vermiyorum sen neyaparsan yap diyor çoook mutsuzum

ya twettycim bende senin gibi bi gece vakti açmıştım konuyu olmak istiyorum dedim
oda aynen sininkinin söylediklerini söyledi ben seni böyle sevmişim falan neyse sonra anlattım mutsuz olduğumu tamam dedi yaparız sen mutlu olda
başta böle söyledi sonrada vazgeçti
kötü olursa diye korkuyo narkoz olayı falan........
ne yapsam ikna edemiyorum ben izin vermiyorum sen neyaparsan yap diyor çoook mutsuzum

devam et canım bence ikna olacaktır ama asla sert yapma, tatlılıkla.. :1hug:

valla benim eşim istemese asla yapamam korkardım iyi cesaret sizdeki..

sizi anlıyorum istemediğiniz bişeyle yaşamak çok zor ama allah etmesin her şekilde sonuçlanabilir her ameliyat en basitide..

eşiniz destek olmuyorsa ilerde olacak bişey için ben demiştim der..

yani ben olsam yaptıramazdımda siz bilirsiniz tabi..

valla benim eşim istemese asla yapamam korkardım iyi cesaret sizdeki..

sizi anlıyorum istemediğiniz bişeyle yaşamak çok zor ama allah etmesin her şekilde sonuçlanabilir her ameliyat en basitide..

eşiniz destek olmuyorsa ilerde olacak bişey için ben demiştim der..

yani ben olsam yaptıramazdımda siz bilirsiniz tabi..

eşimi ikna etmeye çok uğraştım ikna edemeseydim kesinlikle gönlüm razı olmazdı benimde, çünkü ameliyattan çıktıktan sonra iyileşme sürecinde herkesten çok onun desteğine ihtiyacınız oluyor kızlar.. :asigim:

valla kızlar bence ikna etmez..

burda kadınlığınızı konuşturun..

öyle bi yapacaksınızki o size ısrar edecek lütfen ol hayatım senin psikolojin herşeyden önemli diye:)

o kadar da değil... delikafadulden

estelcim zatenh bende o ikna olmadan asla yapamamki dediğin gibi bişey olursa ben demiştim der
asla cesaret edemem o tamam demeden
ben nerdeyse bi yıldır uğraşıyorum ama olmaz diyor
konu parasalda değil yani bi arkadaş paradan kaçıyorlar diyor ben öyle düşünmüyorum
hem kendi paramıda topladım ondan tek kuruş gitmiceküstelik çalışan bi bayan değilim zar zor denkleştirdim
buyaz olacam diyorum kalkmış tatil planları yapıyor halbuki kışın tatile çıkamayız paramız yok diyordu
sırf ben yapmayayım diye tatillere götürecek ama ben hayatta mutlu olamamki burnundan getirirm

estelcim zatenh bende o ikna olmadan asla yapamamki dediğin gibi bişey olursa ben demiştim der
asla cesaret edemem o tamam demeden
ben nerdeyse bi yıldır uğraşıyorum ama olmaz diyor
konu parasalda değil yani bi arkadaş paradan kaçıyorlar diyor ben öyle düşünmüyorum
hem kendi paramıda topladım ondan tek kuruş gitmiceküstelik çalışan bi bayan değilim zar zor denkleştirdim
buyaz olacam diyorum kalkmış tatil planları yapıyor halbuki kışın tatile çıkamayız paramız yok diyordu
sırf ben yapmayayım diye tatillere götürecek ama ben hayatta mutlu olamamki burnundan getirirm

ikna olur canım yaa uğraş biraz sen bunu gerçekten istiyorsan vede o bunu biliyorsa senin üzülmene dayanamaz bence :1closedeyes:

offffffffffff yaaaaaaaaaaa benimkide istemiyor tam ikna ettim diyorum sonra bi bakıyorum bi arpa boyu kadar yol almamışız......etraftaki kötü yapılmış burunlara bakıp olmazda olmaz diyor nalettttt olsun ben bu estetiği çok istiyorum hayatımı buna endeksledimmmmm ne yapacam
valla intahar ederim haaaaaaaaa yeter artık dayanamıyorum kendime güvenim sıfırrrr

intahar konusu şakaydı canım o kadar da değil
ben lafın gelişi kullanırım böle
hani eskiden bi dizi vardı ekmek teknesi orada mehpare vardı allah canımı alsada kurtulsam diyordu onun gibi oldum yafdelikafadulden

intahar konusu şakaydı canım o kadar da değil
ben lafın gelişi kullanırım böle
hani eskiden bi dizi vardı ekmek teknesi orada mehpare vardı allah canımı alsada kurtulsam diyordu onun gibi oldum yafdelikafadulden

o kadar ciddi söylemişsin ki tam da psikolojik destek vermeye hazırlanıyordum sırnaşık şey

bugün çok üzgündüm geldi sarıldı e çok istiyorsan yaptır ama ben çok endişeliyim dedi
ağlasam mı gülsem mi bilemedim
bi evet bi hayır afalladım yahu bende
ama çok üzülüyorum benim yüzümden oda acı çekiyor onun rızası yok biliyorum ama sırf ben mutsuzum diye sesini çıkarmıyor ne yapayım ben şimdi allahım sen bana bi yol göster

benimde 1 senemi aldı ikna etmek ... ilk baslarda tatlı talı soyluyordum hayır olmaz deyip kestirip atıyordu...
baktım bi çozum bulmalı ama ne ?
artık tavrımı daha sertleştirdim ...
aglamaya basladım artık
kaydirigubbakcemile3
numaran aglamadım yanlış anlaşılmasın cok istedigim bir seyi yaptırmaması izin vermemesi beni cok vazla geriyor ve uzuyordu
neyse aglama faslı azcık tartışmalı şekilde bi kaç ay surdu...
sonra kabul etti tamam dedi ...
kaydirigubbakcemile
temmuzun sonu adam gibi bi dr bulabilirsem olacam inş ...
ama dr kararı uzun suruyor dr bulmak inanın cok zor ya
:gitme:
kocişi ikna ediyorum doktor bulamıyorum ...ikna etmeden once bi suru dr vardı kafamda arayıp gorustugum...
en sonki dr umda saolsun sag gosterip sol salladı :umursamaz:
ama dr falan bulunurda kocişleri ikna zor inş diger hatunlarda en kısa surede ikna ederler

opuyorumnanaktan

en iyisi evlenmeden önce yaptırmak heralde, ama kızlar esleriniz simdi razı degil de siz yaptırıp güzellesince de iyiki yaptırmıssın olacaklar eminim...

arkadaşlar pes etmeyin olup bittikten sonra onlar sizden daha çok beğeniyor inanın bana kaydirigubbakcemile3

evet bende zaten biliyorum olduktan sonra iyiki olmuşsun dicek çünkü çook güzel oluyo yaa
ufacık bir değişiklik insanı inanılmaz değiştiriyor
ama şimdi bunu bilemiyorlarkiii olmazda olmaz off ya

bugün yine bi fırtına koptu çok kötü kavga ettik
ağlamaktan gözlerim şişti. resmen benimle oyun oynuyor bi tamam diyor öbür gün bi bakıyorum lafını bile ettiğimde deli oluyor
ne yapacam ben böyle
tutarsızlığı beni deli ediyor

Back
X