Eleri estetie scak bakmayanlar buraya, ikna turlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
masumpapatya burnun hic de kötü gözükmüyor ama yaniii olmasan da olur bence ama iste cok kafaya takmıssın sanırım

bugün yine bi fırtına koptu çok kötü kavga ettik
ağlamaktan gözlerim şişti. resmen benimle oyun oynuyor bi tamam diyor öbür gün bi bakıyorum lafını bile ettiğimde deli oluyor
ne yapacam ben böyle
tutarsızlığı beni deli ediyor

canımbenimm :teselli: sen pes etme eminim eşin sonunda pes edecek yerimseniben inşallah herşey istediğin gibi olur a.s.

bugün yine bi fırtına koptu çok kötü kavga ettik
ağlamaktan gözlerim şişti. resmen benimle oyun oynuyor bi tamam diyor öbür gün bi bakıyorum lafını bile ettiğimde deli oluyor
ne yapacam ben böyle
tutarsızlığı beni deli ediyor

canım sen doktoruna karar ver gidip muayanenide ol bence tamam dediği gün hemen olursun ameliyatıını kaydirigubbakcemile3

ay evet zaten ben şuan o durumdayım doktorumu buldum fiyatı belirledik bu ayın sonu diye tarih kararlaştırdık ama bizin beyfendi yok diyor kavga edip duruyoruz bugün beni vaz geçirmek için bi arkadaşıyla tanıltırdı burun estetiği olmuş ve kızın burnu hakkaten çok kötü durumdaydı biraz tırstım ama asla vazgeçmemmmmmmmmmmmmmm

ay evet zaten ben şuan o durumdayım doktorumu buldum fiyatı belirledik bu ayın sonu diye tarih kararlaştırdık ama bizin beyfendi yok diyor kavga edip duruyoruz bugün beni vaz geçirmek için bi arkadaşıyla tanıltırdı burun estetiği olmuş ve kızın burnu hakkaten çok kötü durumdaydı biraz tırstım ama asla vazgeçmemmmmmmmmmmmmmm

kızın burnuna neolmuş ki canım ?

kızın burnu böle sanki ucuyla üst tarafı ikiye bölünmüş birde sağa doğru yamuk yani estetik olmalı acil
zaten 2 defa olmuş olursa 3.yü olcak
çok kötüydü anlayacağım
ama yinede vazgeçmiceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmm

anladım cnm allah hiçbirimizin başına vermesin..mirmirmirmir

Gerçekten evli bayanların bu konuda işleri çok zor. Kendi kendimizle ilgili kararları veremiyoruz muhakkak eşimizin de onayı almak zorundayız. Aslında burun konusu hiç aklımda değildi ta ki evlendim ve fotoğraf albümü yaptığım zaman iki kere yan dan resmim var birini rütuş yaparak düzeltmişler diğeri ise olduğu gibi duruyordu. Bi de düğün arefesinde çok fazla kilo verince kemerli burnum kendini hemen göstermişti. Bunun yanında eşimi herkes çok beğeniyorlardı. Sonra düğün sonrası videoyu izlediğimde çok üzülmüştüm bu kadarını baklemiyordum bi de ardından eniştem şaka yapayım derken benim fotoğrafımla dalga geçince tamamiyle yapmam gerektiğini anladım. Konuyu eşime açtım anlattım ayrıca burunla ilgili sağlık problemlerimi anlattım ( ağızdan nefes alma, ağzım açık şekilde uyuma vb.) kendisi de biliyodu zaten. Tamam bakarız dedi zaten evlenmeden önce de belli bir miktar param vardı onunla olmak istediğimi söyledim olur dedi bakarız dedi. Zaman ilerledi ben bu arada çalışmaya başladım yine bir gün bu konuyu açınca hayır olmaz böyle güzelsin falan dedi seni kıskanırım olmaz ben senin burnunu çok seviyorum deyip atlatmaya çalışıyordu. O sıralarda bu siteyi buldum hergün açıp ameliyat tecrübelerini okuyup, resimlere bakıyordum ve bu arada da doktor araştırıyordum. Doktorumu buldum, rendevu aldım ve konuyu eşime açtım hayır dedi bende bana söz verdiğinin öncelikle sağlığım için olacağımı ve hazır ameliyat oluncada sadece kemerimi aldıracağımı söyledim ve gün aldım bir hafta içerisnde ameliyat olup oldu bitti ye getirdim. Ameliyat günü bana çok kızdı ne yapıyorsun diye o kadar tartıştık ki parayı ödemeseydim vazgeçecektim. Ameliyat anında değil ama uyanınca yanımdaydı sonra anneme gittim hatasını anlamıştı özür diledi yanımda olmadığı için. Sonra burnumun her kontolünde yanımdaydı. Burnum iyileşip iyi olunca ailemden, çevreden çok güzel tepkiler almaya başladım. Tabi onun da kıskançlık krizleri tutuyo zaman zaman. Yani şunu düşünüyorumda keşke evlenmeden önce olsaydım. Hem düğünümde bazı şeyler içimde kaldı hemde çok istediğin bir şey kocanın iki dudağı arasındaki bir kelimeye bırakıyosun, alttan almaya çalışıyosun. Bu konuda herkese bol şanş diliyorum. Ben oldum , isteyen herkese nasip olur inşallah.:lepi:

35pınar nerde ameliyat oldun? ben de izmirde yaşıyorum ama korkuyorum.
fotoğraf çektirmekten nefret ediyorum. sanki herkes burnuma dikkat ediyomuş gibi geliyo. ama hep psikolojimi düzeltmeye çaışıyorum. doğal halim bu , kabullenmeliyim diye.eşim de sıcak bakmıyor. seni böyle sevdim diyor. hani sonucun iyi olacağını bilsem belki diretirim ama ya kötü olursa. ben sana demiştimler başlar artık.

pınar tebrikler bende bu hafta oluyorum inşallah
sonunda kociş boyun eğdi
ama pek bi surat asıyo
olsun olsun ne yapalım artık

benim eşim karşı çıksa boşarım direkşakkıdı

masumpapatya sonunda ameliyat oluyorsun demek, cok sevindim senin adına hadi hayırlısı

çok sağolun kızlar evet en sonunda bende oluyorum bu hafta salı günü ameliyat
bir an önce ameliyat faslını atlatıp alçılarımdan kurtulmak istiyorum
sonra hemen fotolarımıda eklerim

çok sağolun kızlar evet en sonunda bende oluyorum bu hafta salı günü ameliyat
bir an önce ameliyat faslını atlatıp alçılarımdan kurtulmak istiyorum
sonra hemen fotolarımıda eklerim

ekle canım ekle senin ameliyatında benim alçılarım alınıyor olucak inş bende resimlerimi eklicem şimdiki halini nasıl eklicem bilmem ucubenin elbise giymiş haliyim kaydirigubbakcemile3 ama güzel olursa koyucam bakın buydum bu oldum diye :Saruboceq: :dance:

35pınar nerde ameliyat oldun? Ben de izmirde yaşıyorum ama korkuyorum.
Fotoğraf çektirmekten nefret ediyorum. Sanki herkes burnuma dikkat ediyomuş gibi geliyo. Ama hep psikolojimi düzeltmeye çaışıyorum. Doğal halim bu , kabullenmeliyim diye.eşim de sıcak bakmıyor. Seni böyle sevdim diyor. Hani sonucun iyi olacağını bilsem belki diretirim ama ya kötü olursa. Ben sana demiştimler başlar artık.

selam-
ben ekol kbb cem karas'a ameliyat oldum. Aynı durumları yaşadım kesinlikle öneririm. şu an çok rahatım. Aynalar , fotoğraflar bana hep gülümsüyo. Darısı senin başına.

pınar tebrikler bende bu hafta oluyorum inşallah
sonunda kociş boyun eğdi
ama pek bi surat asıyo
olsun olsun ne yapalım artık

ÇOK SEVİNDİM. KOCANIN SURATINI PEK TAKMA SEN OLDUKTAN SONRA PEŞİNDEN HİÇ AYRILMAYACAK. İNŞALLAH HERŞEY İSTEDİĞİN GİBİ OLUR. GELİŞMELERDEN HABERDAR ET BİZİ. BOL ŞANSLAR.:sm_cool:

allahım allahım kızlar valla bende aynı dertten yanayım...benim aeşimde yok diyo napcam ki yaaa ama ben istiyorum..yalvara yakara ikna etmeye çalışcam inşallah ta olur yaaaa..zaten burnum kocaman değil öyle sadece ucunu biraz daha kaldırmak istiyorum okadar..bi arkadaşın yazdığı gibi daha çok kıskanıcak ondan yaptırmıyorr..

Kızlar benim burnumda nefes sorunu var. Bir de septumda kayma var, dışarıdan da belli oluyor. Bir de burnum çok aşağı doğru, sanki yıllar geçtikçe daha da iniyor aşağı ve beni yaşlı gösteriyor. Kısacası benim burnum kötü burunlar listesinde 1 numara olabilir. Tutulur bir yanı yok. Tüm parçalar kaymış gibi gözüküyor:1shok:Hani bazı burunlar vardır ufacık bir kemiği olur yaa öyle değil yani. Öyle olsa hayatta elletmezdim. Neyse, eşim burnumu çok sevdiğini söylüyor:kızgın: Nasıl yani demek istiyorum.. Ben bundan bir yıl önce ameliyatın a'sını bile konuşamazdım evde. Müthiş karşı eşim bu ameliyatlara. Maddi yüzden de değil üstelik, parasını ben yıllarca biriktirdim mesela. Ben ikna ederken hem nefesim düzelicek hem de o eğiklik te düzeltilecek dedim. Tabii ikna olayı bir yıl kadar sürdü. Yavaş yavaş alıştırdım. Ne kadar iyi doktorlar olduğunu, ne kadar çok insanın bu ameliyatı olduğunu anlattım. Çok sıkmadan azar azar her gün biraz bahsede bahsede. Bu arada her gün ufak ufak ne kadar zor nefes aldığınızı(biraz abartmaktan zarar gelmez), koku duyamadığınızı falan da söyleyip durursanız iyi oluyor. sengözlerimebaksanab pes ediyorlar birgün fenalık geliyor aynı şeyleri duymaktan çünkü:lepi:

Back
X