E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
masumpapatya burnun hic de kötü gözükmüyor ama yaniii olmasan da olur bence ama iste cok kafaya takmıssın sanırım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugün yine bi fırtına koptu çok kötü kavga ettik
ağlamaktan gözlerim şişti. resmen benimle oyun oynuyor bi tamam diyor öbür gün bi bakıyorum lafını bile ettiğimde deli oluyor
ne yapacam ben böyle
tutarsızlığı beni deli ediyor
bugün yine bi fırtına koptu çok kötü kavga ettik
ağlamaktan gözlerim şişti. resmen benimle oyun oynuyor bi tamam diyor öbür gün bi bakıyorum lafını bile ettiğimde deli oluyor
ne yapacam ben böyle
tutarsızlığı beni deli ediyor
canım sen doktoruna karar ver gidip muayanenide ol bence tamam dediği gün hemen olursun ameliyatıını kaydirigubbakcemile3
ay evet zaten ben şuan o durumdayım doktorumu buldum fiyatı belirledik bu ayın sonu diye tarih kararlaştırdık ama bizin beyfendi yok diyor kavga edip duruyoruz bugün beni vaz geçirmek için bi arkadaşıyla tanıltırdı burun estetiği olmuş ve kızın burnu hakkaten çok kötü durumdaydı biraz tırstım ama asla vazgeçmemmmmmmmmmmmmmm
çok sağolun kızlar evet en sonunda bende oluyorum bu hafta salı günü ameliyat
bir an önce ameliyat faslını atlatıp alçılarımdan kurtulmak istiyorum
sonra hemen fotolarımıda eklerim
35pınar nerde ameliyat oldun? Ben de izmirde yaşıyorum ama korkuyorum.
Fotoğraf çektirmekten nefret ediyorum. Sanki herkes burnuma dikkat ediyomuş gibi geliyo. Ama hep psikolojimi düzeltmeye çaışıyorum. Doğal halim bu , kabullenmeliyim diye.eşim de sıcak bakmıyor. Seni böyle sevdim diyor. Hani sonucun iyi olacağını bilsem belki diretirim ama ya kötü olursa. Ben sana demiştimler başlar artık.
pınar tebrikler bende bu hafta oluyorum inşallah
sonunda kociş boyun eğdi
ama pek bi surat asıyo
olsun olsun ne yapalım artık