Eleri estetie scak bakmayanlar buraya, ikna turlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
salı günü ameliyat oldum ama bin pişmanım değer miydi bütün bu sıkıntılaraaa
çok sıkıntılı bir süreç
eşlerinize kıymayın istemiyorlarsa
ben eşim için ağladım durdum kendimi unutmuş ona üzülüyordum o bunların hiç birini yaşamak zorunda değildik
ben bin defa allah belamı versin diyordum eşime bunları yaşttığım için,,,
gözler mosmor şişlik inanılmaz trafik kazası geçirmiş gibiyim
eşim okadar üzüldüki beni böyle görünce o gün 3 paket sigara içmiş normalde tek tük içerdi ve gözşeri hep yaş doluydu

çok sıkıntılı bir süreç
ben eşim için ağladım durdum kendimi unutmuş ona üzülüyordum o bunların hiç birini yaşamak zorunda değildik
eşim okadar üzüldüki beni böyle görünce o gün 3 paket sigara içmiş normalde tek tük içerdi ve gözşeri hep yaş doluydu

Canımm böyle düşünme ben ameliyat olalı 9 gün kadar oldu senin ameliyatın daha çok yeni bende bu kadar yeniyken pişman olur gibi olmuştum..Gerçekten sıkıntılı bir süreç morluk şişlik ağrı nefes alamamak uykusuzluk ve daha birsürü sinir bozucu şey yaşıyoruz..Tabikide kolay bir ameliyat değildi tabikide bnları yaşayacaktık ama zamnla herşey yoluna giriyo ben hala sıkıntı çekiyorum ama inan ki şu önündeki 1-2 günü de atlatırsan çok daha kolay olacak..
Şimdiii moralini yukarı çek..şöyle bi silkin..Yeni güzel burnunu ve çok değil sadece birkaç hafta sonrasını düşün..kulağımızı bile deldirdiğimizde ağrı çekmiyormuyuz bu süreci normal karşıla..Eşin için birşeyler yapmak istiyorsanda bence belanı istemekten çok daha iyi olmaya çalış.zor olduğunu çok çok iyi biliyorum ama mutlu olmaya çalış..
ınanıyorumki 1 hafta sonra bu sitede mutlu yazılarını da okuyacağım..Sadece biraz sabıropuyorumnanaktan

bence 1 hafta sonrada iyiki oldum değdi diye düşüneceksin.daha yeni tabi bikaç gün zorluklar olur.o kadar katlancz artık.eşin normal üzülmesi süreçleri şişeceğini bilmiyo ama sen bilerek ameliyat oldun.bence o bilmiyo sen ona destek çık moralini düzelt doğal şeyler bunlar geçck de.herkes yaşıyo ama bikaç hafta bikaç ay bikaç yıl sonra hep iyiki yaptırdım diyeceksin bence.az sabret kötü zamanları çbck atlatrsn inşş.

ama sanmıyorumki kimse benim kadar korkunç olmamıştır sanki beyzbol sopasıyla yüzümü parçalamışlar

zaman herşeyin ilacııııııııııııııııııııııııııııııı
geçecek inşallah

canım bazı ciltler daha hassas oluyo ama bunun normal bi süreç olduğunu, her geçen gün daha iyi olacağını aklından çıkarma. zaten bu gözle görülür iyileşmeler eşinin ve senin moralini düzeltir:)

masumpapatya hic pisman olma moraracagını sisecegini zaten biliyordun, bilmedigin bir sey degil ama insan kendinde görünce kötü oluyor tabii, zaten morluk olmayacagını düsünmüyordun sanırım, ilk zamanlar pisman olabilme ihtimalini de biliyordun bunların hepsini bilerek ve isteyerek karar verdin bu ameliyata simdi bu ruh haliyle böyle düsünmen normal bir kac hafta sonra hic pisman degilim iyiki oldum yazacaksın buraya emin ol

Böyle düşünmene üzüldüm canım ama zamanla iyi ki diyeceksin ve herşey çok güzel olucak inşallah sabır diyorum geçecek bu günler ;)

aynı şey diil belki ama ben de ameliyat öncesi babamı bi türlü ikna edememiştim. kesinlikle yapma burunları sevmio. etrafında gördüğü insanların çoğu da kalkık burun yaptırınca o da tüm ameliyatların bu şekilde sonuçlandığını düşünüodu. bahanesi hep bırak teknoloji biraz ilerlesin.. ona teknolojinin ilerlediği bu bi kaç seneyi benim mutsuzluğuma değişip değişemiceini sordum. mutlu olmamı elbette istediini söledi. zar zor bi şekilde ikna ettim. ameliyat olduu gün saatlerce bekledi çok üzüldü baktı baktı sürekli. şimdi babam çokk beğenio ve çok destek oluo. siz de yaptırıcaksanz ii bi doktora yaptırın bari sonuç çok ii olunca onların da hoşuna gidicektir. hangi erkek yanında güzel ve özgüveni tam olan bi kadın taşımak istemez ki?

çok sıkıntılı bir süreç

eminim sonucu görünce ii ki yaptırmışım diceksiniz. sonrasındaki o tatlı huzur tüm pişmanlıkları bi anda unutturuo. daha güzel olduunuzu hissediceksiniz ve tüm bunlara değicek.. bana da dediğinde sabırlı olamamıştım ama gerçekten sabır çok önemli.. zaman var buna emin olun.. eşiniz yanında eskiden daha güzel bi bayanı görünce bu mutluluğu yine onunla paylaşıcaksnz. üzüntüleriniz gibi.. böyle durumlar çok normal.

Son düzenleme:
Tabii ki eşlerimiz üzülmesin:teselli: ınsan eşinin yanındayken kendini daha rahat ve güvende hissediyor ama çoğumuz çalışıyoruz veya ögrenciyiz, sosyal ortamlardayız ve sürekli eşimiz yanımızda olamıyor. Eğer insan dışarıda yalnız olduğunda, kalabalık ortamlara tek başına girdiğinde güveni tam değilse ki bu sadece ve sadece çirkin bulduğu belki de yıllardır tanıyan tanımayan herkesin dalga geçtiği bir "burun"dan dolayı ise, o ameliyatı olmalıdır ve tek bir an bile acaba dememelidir. Ben kendi açimdan olaya bakınca böyle görüyorum ve acaba sorusu bile yok artık aklımda. hepinize şimdiden geçmiş olsun kızlar.

evet ama benim burnumun sadece profilden hafif bi kemeri vardı duyanlar çok şaşırıyordu delirdinmi burnunun nesi var diyorlardı ama insan kafaya takınca dağ gibi büyütüyor
ben bunların hepsini geçtim de alçıdan ne çıkacak allah korusun 2. ameliyatını olanlar var

evet ama benim burnumun sadece profilden hafif bi kemeri vardı duyanlar çok şaşırıyordu delirdinmi burnunun nesi var diyorlardı ama insan kafaya takınca dağ gibi büyütüyor
ben bunların hepsini geçtim de alçıdan ne çıkacak allah korusun 2. ameliyatını olanlar var

canım olumsuz düşünme, 2. ameliyatı düşünmek için ohoo geçmesi gereken çok zaman, inmesi gereken çok şişlik var:)

ya masumpapatya sen de yanii, burada esim izin vermiyor asla vazgecmicem cok istiyorum kesin yaptırıcam diyordun sonra esin izin vermedi diye üzülüp duruyordun vazgecmek yok diyordun, simdi ne cabuk pes ediyorsun öyle, bu süreci yasayacagını biliyordun cnm, artık oldu bitti geri dönüsü de yok yanii o nedenle artık keyfini cıkarmaya bak, üzülmek icin cok gecc artık keyfine bak

Kesinlikle aşine pişmanlığını belli etme. Zaten senin bu düşüncende geçici. 1 ay sonra burnun kendini gösterecek ve zamanla oturacak. Hepimiz o aşamalardan geçtik. Ben evlenmeden önce yaptırmadığıma pişmanım mesela...

mesaj sayisini doldurmak icin yüklüyorum :) kusura bakmayin

Back
X