Popüler Konu Elhan ile MasterFit

Aa işte bu kötü habermiş 😧

Gerçekten buranı desteği apayrı 🙏 verdi bi hap kullanıyorum başta çok işe yaramıştı ama iki gündür ilaç kullanmıyormuşum gibi alerji arttı
Her bünye ayni degil tabi ama benim böyle 🥲 tek eksisi nisan ortasinda baslar mayis sonu gibi son bulurdu bu sene mart başı başladı havalarin dengesizliginden.. reflu ve gastritide tetikliyor🤷🏻‍♀️🥹
 
Gördüm gördüm ama o kadar sağlıksız bir şekilde gördüm ki 24 yaşındaydım ve evlenmek üzereydim ve önemli olan görüntüm diyip günde 3 poğaçayla o hale gelmiştim. Göz altlarım mordu, annem rengimin hep atık olduğunu söyler çok kızardı bana.
Canım sen zaten 2 çocukla baya efor kaybediyorsun ayrıca spor yapıyorsun menülerin güzel tabii ki verebilirsin 😘
Bu sefer doğru yolla zayıflıyorsun canım hem de aç kalmadan. Çok daha güzel bir görüntüye sahip olacaksın.
 
Afiyet olsun canım mis gibi menü olmuş 👏🏻

Pide ve biber dolması arasında seçim yapsaydın canım birde şeker pare ve şeftali suyunu çıkarsaydık harika olurdu bence ☺️☺️
Afiyet olsun tatlım

Afiyet olsun canım, menün güzel. Sen de gofrete yenik düşmüşsün benim gibi :110:

Afiyet olsun canım, menü de spor da güzel.

Evet canım bayağı çok olmuş, afiyet olsun. Bugünü hafif geçirmeye çalış.

Afiyet olsun canım, güzel menü ve güzel adımlar.

Günaydın canım kaptan 🤗

Günaydın canım menün de gayet başarılı olmuş 🥰

Teşekkür ederim canım 🤗

Günaydın ceeeee 🤗

Günaydın canım
Gizem hn da sıklıkla Selahattin Dönmez in videolarını paylaşıyor.

Günaydın 🤗

Günaydın Cordii 😘

Günaydın canım 🤗

Ayy ben de 2.5 saat yol gideceğim diye söyleniyordum anneni tebrik ediyorum.
Birden 2 çocukla tek kalınca zorlanabilirsin ama tabii ki halledersin 😘 Allah kolaylık versin 🙏

Çok teşekkür ediyorum :)
 
Su an cokkk pahaliii ben de baktim almam yaa yulafi kendim pisiririm.dedim 😂 ya da metro marketten tek paket alirim.. 130 tl falan.. tek tercihin olursa eger yaban mersinliyi oneririm🌸🫶🏻
Ben sade yulaf alıyorum, kuruyemişçiden de çiğ badem, kuru üzüm, yaban mersini, mango ve ananas gibi şeyler alıp karıştırıyorum. Kendi zevkime göre oluyor en azından ve daha uyguna da geliyor.
 
Benim cildim çorak arazi gibi, ton eşitleyici güneş kremleri sanki fondoten sürmüşüm gibi pul pul oluyor. Bu iyi gelir mi dersin. Düzgün bir nemlendiricim de yok aslında.
Ben nemlendirici olarak şunu kullanıyorum kocaman bir şey azıcığı yeterli geliyor
 

Eklentiler

  • IMG_0569.jpeg
    IMG_0569.jpeg
    66,2 KB · Görüntüleme: 15
Bir yerden sonra mecbur gidecek ama eğer gitmezse doktor yollarını bile düşünüyorum ben :KK48: :KK48: o bölgenin yağlarını aldırırım diyorum eğer mümkünse.
Çok sakıncalı bagisikligimiz icin bu düşünceyi sildik🤫🤓
Benim cildim çorak arazi gibi, ton eşitleyici güneş kremleri sanki fondoten sürmüşüm gibi pul pul oluyor. Bu iyi gelir mi dersin. Düzgün bir nemlendiricim de yok aslında.
Evet cok iyi gelir 🌸 ustune de note mineralli bb 🫶🏻 ışıl ışıl oluyorsun
Diger gunes kremleri sivasip kaliyor
 
Bir yerden sonra mecbur gidecek ama eğer gitmezse doktor yollarını bile düşünüyorum ben :KK48: :KK48: o bölgenin yağlarını aldırırım diyorum eğer mümkünse.
Bende düşündüm bir ara doktor bi arkadaş var anestezi uzmanı çok zor ve ağrılı bir süreç dedi caydırdı beni ki estetik vs işlerini çok sever ama bundan uzak dur dedi. İdeal kiloda hepsi gitmiş olacak güveniyorum ben
 
Selam güzellikler
Hava muhteşem tam bahar havası 💕
Dün modum çok kötüydü bu hafta iştah açılması oldu bende. Yarından itibaren kaçamak yok diyorum hergün kaçamak yaparken buluyorum kendimi o yüzden dün hem yedim hem ağladım psikolojim kötüydü eminim sizler de bu tarz süreçlerden geçmişsinizdir beni anlayabileceğinizi biliyorum. Hatta buraya yazacaktım bana bi el atın benim yolum yol değil diye sonra dedim neyse ben dibi boyladım kızlara da negatif enerjimi yaymayım.
Geçti gitti yeni gün yeni umutlar yeni başlangıçlar diyorum.. 💕🕊hemen mesajlarınızı okudum sizlerin muhabbetini dinliyor gibi hissettim kendimi çok iyi geldi. Pes etmek yok varmak değil o yolu yürümek asıl mesele. Bugün sabah kütüphaneye gittim biraz ders çalıştım şimdi yürüyüş yapıyorum akşam iftara davetliyiz inşallah akşam irademi korurum.
Bir de Bahar alerjim iyice cozuttu burnum Çeşme gibi sürekli hapşırıyorum falan hastalık modundan çıkmak istiyorum.
Kaçamak yapmak yerine kendine ara öğünlerde küçük atıştırmalık hakkı ver canım. Böylece yemediğin için aklın kalmaz aynı zamanda da yediğin için stres yapmazsın. hepimiz zorlanıyoruz, insanın kendini kısıtlaması kolay değil. Bir de hedefine ulaştığında yaşayacağın mutluluğu düşün sana motivasyon olsun.
 
X