Popüler Konu Elhan ile MasterFit

İyi akşamlar kızlar İzmir de bildiğiniz şakır şakır yağmur yağıyor. Bir baş ağrısı yaptı bende sabahtan beri 2 lt suyu bitiremedim bile resmen
İyi akşamlar Elifcim. :KK60:Ogleden sonra burası da yağışlıydi ama bizim semte uğramadı . Kapalı havalara bayılıyorum onunla idare ettim. :KK54:
Geçmiş olsun yağmur mu baş ağrısı yaptı 🥺
 
Dün gece seçmeleri yaptık istersen kinoaliyla devam edebilirsin bizim için sorun olmaz kuzum. Korkuyorum gidip kaybolursun diye. :KK61:Sali günü kilo kontrol cumartesi tartı günümüz.
İstemez miyim, çok iyi olur. Ben zaten her halükarda başlayacaktım da, kaptanla daha iyi olur. Kinoalı dediğin bizim Kinoalihatun Kinoalihatun mu?
 
Elhan Elhan A Asya89 26 mayıs menü

Kahvaltı 2 dilim kepekli ekmek arasına çeyrek avokado 1 dilim peynir 1 h.yumurta 3 dilim domates

Ara filtre kahve 1 muz üzerine fıstık ezmesi
Ara Türk kahvesi 1 adet hurma

Akşam saat: 17. 4 yk makarna aslında menüm bu değil kendime yemek hazırlayacaktım ama fırsatım olmadi hiç çocukla uğraşmaktan şimdide saat çok geç olmuş bugünü nasıl sabah edeceğim bilmiyorum 😅

Su 2.100
 
Tekrar merhabalar. ‘Beni eskiler bilir’ demek bana da nasip olacakmış, yeni arkadaşlara kendimi tanıtmak isterim.
Bana Elif diyebilirsiniz,
38 yaşındayım,
1,65 sayılırım,
89 kiloyum,
60 larda olmak istiyorum,
Bekarım ve 1 çocuğum var,
Mühendisim,
Fazlaca sağlık sorunum var ve her geçen gün bir yenisi ekleniyor. Birçoğu kilo ile doğrudan alakalı fiziksel rahatsızlıklar. Kilo vermekteki en büyük isteğim ve desteğim sağlığıma kavuşmak olsun. İşte böyle :KK49:
 
Canım ablam :KK68:
Geldim geldim..
Sizsizlik iyi gelmiyor :işsiz:
Sen nasılsın canım, hiç kızmadan hiç bıkmadan her defasında yeniden bağrına basışın beni çok mahcup ediyor ya. Habersizse çekip gittin de demiyorsun azıcık sitem et be abla:KK43: ama ben biliyorum hatamı biliyorum da işte fütursuzca yedikten sonra buraya gelmeye yüz bulamıyorum.
Aşk olsun hiç öyle der miyim :KK72:
Kendine göre sebeplerin vardır herkesin hayatı çok farklı kuzum benim. :KK68:Hata olarak görme yaşayıp bir şeyler öğreniyorsun. Neyse geçmiş geçti gitti yedik içtik bitti. Bugün ve yarinimiz güzel olsun. :dua:
 
Canım ben menapoz başlangıcındayım da reglim kafasına göre takılıyor şişiriyor şişiriyor olmuyor falan 🤣 100 rakamı bende travma oldu da ondan tekrar görmek gıcık etti 🤣 yoksa listeme uyuyorum hatta bugün pizza vardı listemde yemedim boğazıma kadar tok hissediyorum 🥰
Çok iyi anlıyorum seni canım. Bende de pcos var en son 7 marta adet oldum. Sonrası yok ağrı sızı şişkinlik. Geçen haftada tam sevindim adet oldum derken yine olmadı. Emzirdiğim için ilaçta alamıyorum
 
X