elifin çeyizleri..;)

kelebekelf

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2011
227
1
68
arkadaslar marka marka aldıklarımı sizle paylaşıyorum
ilk aldıklarım jumbodandı çeyiz paketi olarak aldım

ÇEYİZİMİN TAMAMI 11. VE SONRAKİ SAYFALARDA : ))))

Eklentiler

• $images.webp
    2,3 KB · Görüntüleme: 91
  • $imagesCAEW2J6J.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 93
  • $images.webp
    1,9 KB · Görüntüleme: 116
Son düzenleme:
iyi günlerde eşinle kullanmak nasip olsun inşallah

gelicek gelicek canım.işteyim çaktırmayın hem çalışıyorum hem resim bakıp yüklüyorum ama bunları çok önceden aldım bazılarının yeni modelleri çıktı maalesef

bu doğrayıcıyı evlenen arkadaslarım tavsiye etti hemen aldım.sizede tavsiye ederim baya kullanıslıymıs

kütahya p. baharat takımı ama pek begenmıyorum

aryıldız tencere seti küçük

jumbo kadeh

karaca yemek takımı

karaca günlük çatal kaşık

jumbo su bardağı

karaca kahvaltı takımı

kütahya yemek takımı

cnm güle güle kullan slicer bende de var denedm gerçekten çok kullanıslı, bu arada misafir yemek takımın 2 tane mi bana mı öle geldi:26:

inşallah hepimiz güle güle kullanırız canım aslında misafirler için hangisini kullanacağıma karar veremedim :97: . ne yapsamm acaba en iyisi kütahyayı kullanayım yada hepsini karısık kullanayım ruh halıme göre.sizce...

Güzel bir marka seçmişsin.Jumbo iyidir.40 senelik çay tabakları var kala pırıl pırıl:82:

en önemliside dediğiniz gibi mutlu mesut huzurlu günlerde kullanmak.sizde inşallah.ressimleri yüklerken bir yandanda eşya bakıyorum ev için uzun zamandır begendıgım ve asla vazgecemediğim bir takım var dönüp dolasıp ona gelıyorum:86: sizce nasıl
DOĞTAŞ - Violet Tv Ünitesi
burdan almayı düşündüğüm üçlü köşe,berjer.tv ünitesi ve resimde olmayan ekstra istediğim uclunun aynısından ıkılı bır koltuk daha...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…