- 20 Eylül 2011
- 227
- 1
- 68
- Konu Sahibi kelebekelf
-
cnm güle güle kullan, çok güzellerrrr
kaç tane oldu ki tatlm?tesekkur ederım canım bencede cook guzeller kac ay oncesınden aklımdaydı bunlar en sonunda aldım rahatladım ohh bebu arada nevresımde bı sure almıyım ben yaa
Allah sevdiğinle ağız tadıyla kullanabilmeyi nasip etsin..
2 tane aldım içerisinde soğan ve limon saklamayı düşünüyorum
Eki Görüntüle 277568
Eki Görüntüle 277569
Eki Görüntüle 277570
Eki Görüntüle 277571 linens indirimden aldığım siyah basic line saten nemresimim
Eki Görüntüle 277572
kaç tane oldu ki tatlm?
ben 5 tane de bıraktm bi tane de ikeada beğendiğim bi tane var onu da alınca bitiriorm,
bu arada safarilerimiz aynı
evet tatlm hatırlıyorum sende gorunce bende bu modelden almak ıstıyorum demıstım ve sarevı her acısımda bu modellern baskasına bakamamıstım her defasında. daha elıme ulasmadı gercegını gorunce dahada bı vurulurum kesın :) Bende 8 9 tane oldu ve hatırladıklarımı koydum buraya canım ıkeadakılerde guzel. sportıfler var hoşuma gıtmıstı
Ben tefal tencere kullanıyorum sadece çok memnunum
eve gelnce daha da çok beğeniosn cnm, kardeşm fln abla çok kokoş işi leopar fln demişti beni çok tereddüttte bıraktı ama gelnce de iyiki beni dinlememişssin harika bişi bu dedi
ikeadakiler de hoş evt pamuk saten alıcam onu da zaten çok kaliteli duruo, cnm bide bu jumbonun tencere takımı büyük ebatlardamı?
ben tencere takımımı hisardan aldm günlk takımımı da karacadan almıstm ama çok olumsuz yorum vardı iade ettm smdi yeni tencere arayışı içindeym
eve gelnce daha da çok beğeniosn cnm, kardeşm fln abla çok kokoş işi leopar fln demişti beni çok tereddüttte bıraktı ama gelnce de iyiki beni dinlememişssin harika bişi bu dedi
ikeadakiler de hoş evt pamuk saten alıcam onu da zaten çok kaliteli duruo, cnm bide bu jumbonun tencere takımı büyük ebatlardamı?
ben tencere takımımı hisardan aldm günlk takımımı da karacadan almıstm ama çok olumsuz yorum vardı iade ettm smdi yeni tencere arayışı içindeym
çok güzelmiş herşeyin güle güle kullan eşinle
sende ben gibi nevresimle doldurmuşsun çeyizini bende 6-7 nevresim oldu halada beğeniyorum annem çıldırıyo nevresim alınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?