elifin çeyizleri..;)

saol elifcim bende enayi gibi almayı düşünüodum kargo parasıyla bana 40 a gelcekti resmen 30 milyonum çöpe gitcekti ucuz kurtuldum ay

saol elifcim bende enayi gibi almayı düşünüodum kargo parasıyla bana 40 a gelcekti resmen 30 milyonum çöpe gitcekti ucuz kurtuldum ay

bencede selincim o paraya başka ihtiyaçlarını karşılarsın resmen 3 katı. bızım burdakı zuccacıyede fıyatlar cok uygun ıyıkı kesfetmısım bu magazayı :)) hatta bu ara bı kapaklı kahvaltılık almak ıstıyorum nette ındırmlı fıyatları bıle 49 tl falan ama bu magazada aynısı 25 tl

canım çok teşekkür ederim. ee alalım sanada bir tane :) artıkk bu aldıklarımızı bı an once kullanmak ıstıyorum. senınle aynı zamanda evlenıcez nasıpse :))

Yaa ne güzel sen nerde yaşıyorsun? Ben Ankaradayım düğün hem Samsun hem de Mersin de olacak nişanlım İstanbul da çok karışık yani

Yaa ne güzel sen nerde yaşıyorsun? Ben Ankaradayım düğün hem Samsun hem de Mersin de olacak nişanlım İstanbul da çok karışık yani

canım ben ıstanbulda yasıyorum sözlümde aynı şekilde. ama yinede uzağız o çamlıcada ben fatihte seninde baya karışıkmış istanbulda olman lazım :)) zaten evlendıkten sonra burada yaşarsınız büyük ihtimal :101:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…