- 20 Eylül 2011
- 227
- 1
- 68
- Konu Sahibi kelebekelf
-
çok zevkli bi çeyiz daha. bi şi sorcam bu tupperları nerden alıyosunuz? mağazası falan var mı ki
Canim banyo setin cok güzel :) Benim ki de buna benziyor ama lila cicekli yani desenli biraz iste :)
Güle güle kullan canim
:)) sağol canım bende beğendim çok şirin ilk başta siyah almış sonra değiştirip mor almış bu arada evdekilerde banyo seti almış beyazlı bir tane onunda ekstra çöp kovası var. yani iki tane takımım oldu inşallah iki banyom olur. yada değişitirp kullanırım. onunda fotosunu koyarım. seninkide çok güzel canım kırmızı kırmızı :)
Sagol canim ama ben lila olanin fotosunu bulamadigim icin kirmizi olani ekledim :) InsaAllah iki banyon olur. Biz basta kirada kalicaz o yüzden sanirim tek banyomuz olur. Ama ilerde kendi evimizi alinca ebeveyin banyosu olmasini cok istiyorum Allah nasip ederse :) Sende tekrar güle güle kullan canim.
MasAllah cok güzeller :)
Güle güle kullan.
ay bu narları nerden aldın sölermisin
ala ala bitiremediğim çeyizime bir kaç parça daha
Eki Görüntüle 321542
Eki Görüntüle 321543
Eki Görüntüle 321544 Eki Görüntüle 321544
Eki Görüntüle 321545
su ortadaki nedir bilemedm elifcm ama çok beğendm güle güle kullannn:))
canım pardon yazmayı unutmusum ilk sıradaki paşabahçe karafım,sonraki cam fanusum içine kurabiye çikolata koyucam dekoratif amaçlı,üçüncü iki adet cam yağlıklarım aslında almıştım önceden ama bunlar cam olduğu için içine yağ koyunca tezgahta çok şirin duracaklar sarı sarı ,son olarakta 6 adet cam bardağım aşkımcım çay aşıgıda illa içini görecek bende kupa olarakta alayım dedim :)))
iyi yapmıssın o halde cnm, çok beğendm o dekoratifinii)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?