- 20 Eylül 2011
- 227
- 1
- 68
- Konu Sahibi kelebekelf
-
bu arada sitesnde göremedm cnm kavanozları sen tanesini mi 16dan aldn 3ü deil heralde dimi?
acaba dier puantiyelilerle mi karıştırıorm ben yaa:S yemek takımı da vardı benm baktıklarımın
inşaAllah canım sağol :)) bu arada InşaAllah yazman cok hosuma gıttı çok çok içten söylüyorsun
Hayirli olsun canim ve kolay gelsin :) Nisan bohcani paylasirsin insaAllah
cnm çok sevndm hayırlısı olsn
güle güle kullan yeni cicilerinide, çok ara verme ama senin çeyizlerine bakmak güzel oluodu böle
öpüorm çok
aman tanrım nerden aldn bunu çok minnoş elifcm:)))
aman tanrım nerden aldn bunu çok minnoş elifcm:)))
güle güle kullan
:)) teşekkürler tatlım beğendiğine sevindim çeyizcimden aldım hatta orda denedimmarkası soft cotton resimde pek belli olmuyor yaka kısmı aşağıya kadar dantelli kemeride aynı şekilde....cicili bicili çok güzel sanada bu tarz öneririm cnm.artık sevgılımde özdilekten aldığımı begenmezse onada buna uygun ekru renginde düz bir bornoz alırız.
bende aynen böle yapıcam cnm takım olanlar hiç hoşuma gitmio ve beden olarak da çok büyük bence smallu bile
kendiminkini buluym da ona bulmak kolaydır erkek için çok sorun deil, fiyatı ne kdrdı tatlm? bunun banyo havlusu ve diğer küçük havlusu da var mı tek mi satılıo yoksa, o dantel ayrıntısını ayrı bi sevdm zaten
yok cnm zaten ben özdilek taç fln onlardaki bornozları biliorm standartlar o kdr büyükki benden 2 tane girer içine, biraz pahalıya almıssın ama gerçekten çok güzel, çoğu zamn nette bazı markaların kenarları gupürlü havluları oluo cnm olmadı onlardan alırsın ekru renklerde takım olur, güle güle gerçekten çok hoş benmde aklımda bulunsnfiyat konusunu hiç sorma canım :) 135 tl idi 120 ye aldım banyo havlusu ve küçük havlusu yok maalesefama olsun onuda düz bişey alırım bunu görünce diğer ayrıntılara takılmadan aldım çünkü çok hoş mini mini böyle. bende s beden aldım. özdilekten aldığım standart bedendi çok geniş oldu niye aldım bilmiyorum boşuna para vermişim.oyüzden sakın standart beden alma nilcim:112:
çok zevkli bi çeyiz daha. bi şi sorcam bu tupperları nerden alıyosunuz? mağazası falan var mı ki
yok cnm zaten ben özdilek taç fln onlardaki bornozları biliorm standartlar o kdr büyükki benden 2 tane girer içine, biraz pahalıya almıssın ama gerçekten çok güzel, çoğu zamn nette bazı markaların kenarları gupürlü havluları oluo cnm olmadı onlardan alırsın ekru renklerde takım olur, güle güle gerçekten çok hoş benmde aklımda bulunsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?