Elim kolum bağlı, çaresizlik kötü birşey...

yazel_kara

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2011
26
0
36
Ankara
kızlar size de çok saçma gelecek biliyorum ama artık birilerine anlatmak istiyorum. çünkü bu durum bana fena dert olmuş durumda. Gece gündüz aklımda bu konu var... Derdim büyüdükçe büyüyor.
Direk konuya gireyim..
Sanırım aşık oldum. Hemde benden yaşça büyük ünlü birine...
Hayranlıktır, psikolojik destek alın filan demeyin ne olur

birkaç zamandır var. Ilk 2007 yılında gördüm. Bir dizide
daha sonra dizi çekimlerinde karşılaştım. Bir kaç kez o kadar.
Ne yapıcağımı şaşırmış vaziyetteyim. Kendimi bu düşünceden kurtarmak istiyorum ama dönüp dolaşıp ya tv de yada nette karşılaşıyorum. Düşünüyorum düşünüyorum çıkamıyorum işin içinden. Ben ne yapıyorum diyorum kendime. Bilgisayarımdan resimlerini herşeyini sildim ama ya aklımdan bunu nasıl yapıcam?
Kızlar sadece hayranlık olsa anlıcam geçer dicem ama değil ciddi ciddi seviyorum adamı Hem geçse şimdiye kadar geçerdi, aslında geçsinde istemiyorum sanki
Elimden gelen birşey de muhtemelen yoktur. çaresiz olmak çok kötü birşeymiş anlatıp rahatlamak istedim belki mantıklı yorumlarınıza ihtiyacım vardır

Son düzenleme:
nasıl biri oldugunu bile bilmiyorsun belki tanışma imkanın olsa hadi beeee diceksin adama... kızma ama ulaşılmaz olması çekiyor seni sanki...

bundan 2 sene önceydi sanırım.
bir radyocuya aşık olmuştum bende, daha doğrusu aşk sanıyormuşum.
ama bildiğin takıntı olmuştu bende.
hiç görmeden hayaller kurmaya başlamıştım.
sonra şimdiki sevgilimle tanıştım ve gülüyorum o zamanki halime.
onu unutmak için başka birine aşık olman gerek yoksa kendi kendine hayal ederek unutman zor.

bu arada kim bu ünlü merak ettim ?

bu şahsı tanıyormusun bir diyalogun oldumu kendisiyle ne bilim kahve içmek gibi yemek yemek gibi bunlar olduysa bi nebze yaşadığına aşk denilebilir ama öle tv den yada netten gördüğün resimlerle falansa bu hayranlık sadece başka bişey değil.

aslında normal zamanda görsem belki bu kadar umursamazdım. ona ulaşamayacağımı düşündükçe daha da kötü oluyorum. kendimi çok şanssızmışım gibi hissediyorum. canım ismini duyunca bu muymuş dersin inan bana. benden 10 yaş büyük...

banada garip geliyor ..
hiç tanımadığın huyunu suyunu bilmediğin birine aşık olmak..
nasıl olurki..
bu kadar kolaymı aşık oluyor insanlar..

Yerini dolduracak birisi çıkınca karşına unutursun tatlım..
Bende bir radyocuya fena halde hayrandım sonra kız arkadaşımla facede görüşmüştü
Evine davet edip iğrenç msjlar yazıyordu herkesi çantada keklik sanıyorlar..
Hayran ol ama aşık olma içlerini bilemezsin görselliğe aşık olunmaz sadece canım..

adına aşk demek bile gelmiyor içimden aslında. ilk başta zararsız gibiydi uzaktan birine ilgi duymak ama şimdi ne kadar tehlikeli olduğunu anlıyorum..

banada garip geliyor ..
hiç tanımadığın huyunu suyunu bilmediğin birine aşık olmak..
nasıl olurki..
bu kadar kolaymı aşık oluyor insanlar..

al bendende o kadar bende hayret ediyorum. bende mesela acayip tarkan hastasıyımdır adam çıkınca hayran hayran seyrederim ama aşk mı bu asla sadece beğeni zamanında odamın her tarafına resimlerini asmışlığımda vardır onun sarkılarının sözleri ve resimleriyle yaptığım bir defterde ama hiç ben bu adama aşığım ona ulaşamamak beni mahvediyo gibi düşüncelere kapılmadım.

Benim amcamın kızıda mematiye aşık olmuştu
Sonra gerçek aşkı bulunca Mematinin pabucunu dama attı

ne deseniz haklısınız kızlar bende rahatsızım bu durumdan. 23 yasındayım. yani lise çağlarımı aştım. üniversiteyi bitirdim. şuan düşüncelerime ben bile şaşıyorum. lütfen akıl verin napabilirim aklımdan atmak için?

insanın kendi kendine işkence etmesi bu olsa gerek..
adama ulaşamayacaksın hoş ulaşsanda belki zarar göreceksin..
bile bile lades bu..
bilmem belki yaş ilerledikçemi böyle düşünüyorum ama sanki aşk baska bişey
hayran olunur konserine gidilir her neyse ama aşığım
diye kendini üzmek zarardan başka bişey vermez

23 yasındasın çokta cahil değilsin ya..
sendekinin aşk değil sadece sanatçıya hayranlık olduğunu düşünürsen
aklından çıkarırsın bence

17 yaşlarında enrıque iglesias'a aşık olduğumu sanıyordum 20 yaşına kadar sürdü.odamın heryeri poster,gece öpüp uyuyorum falan filan..ölüyordum onun için hala dinlerim müziğini ama sonra gerçek aşkı bulunca unuttum gitti tabi yaşta büyüdü 24 oldum ondanda sanırım:) hayranlık canım geçer zamanla

bak sana kuzenimin durumunu anlatayım.
çok lüks bi mevkide yani ünlülerin oturduğu bir mevkide benzin istasyonunda marketler varya orda kasada çalışıyor benim kuzenim ve inan şu an sayamam tv de şu an en güncel ünlüleri hergün görüyor neredeyse ve o kadar çirkin teklifler alıyor ki bazılarından şok olursun duysan kendilerini birşey sanıyorlar bu sevdadan gel vazgeç ona ulaşmayı başarabilsende ne belli sanada böle bir teklif sunmayacağı çünkü bunların hayatları bu herşeyi elde etmeye alışmış insanlar bizim gibi sıradan normal insanlar onların hayatlarına ayak uyduramayız.

Bu aşk değil, adı üstünde takıntıdır.
Aşk bambaşka bir şeydir, görürsün, hissedersin.
Öyle TV'de görmekle aşık olunmaz, sadece hayranlık ve takıntıdır bu.
Bence kendinize hobiler edinin, başka şeylerle uğraşın ki bu konudan uzaklaşasanız.
Sonuçta yaşınızda küçük değil, her zaman bu düşünceyle yaşarsanız hayatınıza yol veremezseniz.
Hayranlık duyun buna kimse bişey diyemez zaten, ama aşık oldum demek bana biraz tuhaf geliyor.
Aşk bu kadar kolay değildir gerçekten.
Umarım yakın zamanda gerçekten aşık olabileceğiniz biriyle tanışıp gerçek hayatta aşkın güzelliğini tadarsınız.

çok haklısınız kızlar. ne deseniz bana haklısınız. ama bende hoşnut değilim bu durumdan
aslında bir gece rüyamda gördüm onu sonra işler karıştı gitti. şuan ben bu düşüncelere nerede nasıl kapıldım onu bile bilmiyorum. bir süre tv izlemeyeceğim artık. nettede asla bakmayacağım ona. hayatımda biri olsa unutturabilir ama çekici bir bayan değilimdir. yıllardır sevgilim yok

herkesin kendine göre bi havası çekiciliği vardır.delirme bak dövcem seni hee yıllardır sevgilin olmadığı için takmışsın sen bu adama.kimki bu ünlü onuda çok merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…