Elim kolum bağlı, çaresizlik kötü birşey...

Canım ya beni anlatmışsın.
Enrique Iglesias ismini lise hazırlıktayken öğrendim.
Şarkıları, klipleri vs. derken adamı dinlemediğim gün, klibini izlemediğim gün geçmezdi.
Klibi çıkacak diye sürekli number 1 açık olurdu, okulda tenefüslerde radyoyu açardık, o çıktı mı sınıfı sustururduk.
Sınıf Rickyciler ve Enriqueciler olmak üzere ikiye ayrılmıştı, bir de kız lisesi düşün
He bir de NYSNC grubumuz vardı, seç beğen al
Ne günlerdi be
Ünv,ye başladım hepsi geçti gitti.
Arkadaşlarla aramızda konuşur kahkahalara boğulurduk
Konu sahibi arkadaşım geçici bir şey bu merak etme.
Gerçek aşkı bulduğunda hiçbirinden eser kalmayacak emin ol

aynı ben deli gibi klip beklerdim çıkacak diye canım ya.dedemde ilin ecnebisini damat diye getirir bu kız diye kızardı bana

:97:ah johnny depp ahhhh

:103::103::103::103::103::103::98::98:

Eki Görüntüle 245687

bende yalın'a aşıktım bir zamanlar kendimi onun sevgilisi sanırdım hep
sonraları karısı olmayı düşündüm ne komikmişim
tabi bunlar ortaokulda kaldı.
bende şimdi birine hayran olacak olsam cem kılıç'a olurdum
ama değilim

Cem Kılıç ın Ekmek Teknesin deki "Lan Jale" diye dolanan gıcık rolünü aklınıza getirin hayranlık mayranlık kalmaz...

Aşk mı ?? Hayranlıktır o canım yaa.
Aşk bu değil bence. Çevrene bak bence eminim kendine göre birini bulursun
O zaman kendinde dersin Cem Kılıç ta kimmiş yaaa diyee

Bunlar geçici şeyler aşk değil sadece hayranlık bi süre sonra etkisi kalmıcak üstünde Bende keremceme aşıktım hayaller kurardım konserlerine giderdim kalbim yerinden cıkcakmış gibi atardı herkesi eze eze en önlere giderdim... Ama hepsi mazi oldu Çok takma kafanaa çocukça şeyler şuan 22 yaşındayım ama hayran olduğum saplantı haline getirdiğim kimse yok cem kılıç ta çok yakışıklı biri ayrıca rezillik değil bu hayran olabilirsin ama büyütme gözünde.. ne de olsa geçici

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…