Elim kolum bağlı, çaresizlik kötü birşey...

Tv izleyin, netede girin, ama sıf o kişiyi görmek için aramalara girmeyin.
Çekici bir bayan olmadığınıza inanmıyorum, bir silkelenin kendinize gelin,
kendinizle ilgilenin biraz, bakın o zaman nasıl değişecek herşey.
Bir zaman sonrada o kişiyi TV'de gördüğünüzde 'aa ben buna mı aşıktım zamanında' diyip güleceksiniz, unutmayın.

yıllardır derken 23 yaşındasın daha lise aşklarını falan ilişkiden sayıyorsan yanılıyorsun bence daha yeni başlıyorsun bişeylere hem öle çekici bir bayan değilimde ne demek her bayan çekicidir bunu unutma o insan için harcadığın zamanı kendi bakımına harcayıp gayet hoş bir bayan olabilirsin bence :)

Ayrıca şu ünlüyü herkes sordu bir cevap vermediniz,
söylesenizde kimin hakkında konuştuğumuzu bilelim bizde.

Bende 15 - 18 yaşlarındayken kimlere hayran olmadım ki Bende aşk sanıyordum ama değilmiş, zamanla aşkı tanıyınca öğreniyorsun.

şu anki yaşadığın hislerin bir gün geçeceğini hatta kendi kendine güleceğini düşün... ünlüyü bilemem ama hangimiz bir öğretmenine güya aşık olup sonra unutmadık...hepsinin adı sadece hayranlık aşk falan değil...

çok detlenme canım bence gelip geçicidir umarım karşına karşılıklı aşk duyacagın biri çıkar

benim de başıma gelmiştir bu 2 kez. hem de ikisi de gerçekte var olmayan film ve dizi karakteriydi ama 1-2 yıl sürdü benim. baktım bir halt olmuyor kendi kendine geçti işte ikisi de. bi de öyle çok düşünüyordum ki sıkıldım bi süre sonra. sonradan da zaten olgunlaştım ve bir daha öyle bir şey olmadı.

ama seninki 4 yıldır sürüyor herhalde. eğer öyleyse yalnız ve hayalci olabilceğini düşünüyorum. kuzenimden biliyorum çünkü.

önerime gelince bence kaçma onu görmekten. aksine sürekli gör. bay gelsin bi süre sonra aynı resimleri görüp görüp beraber bi halt yaşayamamaktan

4 yıldır sürmüyor kızlar. ilk defa 2007 deki dizisinde görmüştüm. son 6 aydır filan daha bi düşünmeye başladım. acayip acayip rüyalar falan.
söyliyim ama bana "bu mu?" diceksiniz
cem kılıç bilirsiniz belkim
hem yeni dizisi de başlamış fox da
kendimi çok rezil hissediyorum

niye len bence fena bi tipi yok. oha 33 yaşında mıymış o lan jaleee

her neyse, tamam işte yalnızlıktan oluyordur. boşver keyfini çıkart yaa, sevgilin olmadığı için duygusal açlığını tamamlıyorsun böyle. hangimizin başına gelmedi ki :) geçicek nasılsa, koyver gitsin :)

Son düzenleme:
Ben tanımıyorum dediğiniz kişiyi. :44:

Kendinizi rezil hissedecek bir durum yok ki,
normal birşey hepimiz yaşamışızdır, ama bakın birimiz evli, diğerimiz nişanlı, sevgilisi var vs.
O zamanlarda hayran olduğumuz sanatçılar şu an umurlarımızda bile değil,
çünki 'gerçek aşkı' bulanlardanız.
İnşallah en kısa sürede sizde yaşarsınız bunu ve bu takıntıdan kurtulursunuz.

öyle mi dersin :26: ama beni boğmaya artık. olmayacağını bilmek, dibini bildiğim aynı zamanda bilmediğim sulara atlamak gibi...

öyle mi dersin :26: ama beni boğmaya artık. olmayacağını bilmek, dibini bildiğim aynı zamanda bilmediğim sulara atlamak gibi...

ben napsaydım len legolas delisiyken aaah ah deyip duruyordum senle ilgilenen biri çıkınca karşına, geçiyor direkt :)

evet baktım doğruymuş

canım ya üzülme lütfen.tanımadığın insana aşık olunmaz.seninki sadece hayranlık.

çocukken ünlüler tuvaletini yapmazlar sanardım.yaptıklarını öğrenince hiç birinin çekiciliği kalmamıştı gözümde:) seninkide böyle bişey tanımadığın birine hayranlık ama belki tanısan çok itici huyları vardır.tanımadığına şükür edersin:)

ıyh bu adam çok ıtıcı gelıyor bana tv.de goruyordum arada ama adını bılmıyordum sen soyleyınce baktım :)
ya üzülme, aşk de adına sevgi de , takıntı de .. ne dersen de .. zamanla gecıyor . bence keyfını cıkar sevgının..

bende lise 1'e giderken Gökhan Özene aşıktım .. ama adım artık deliye çıkmıştı herkez bılıyordu .. onun için tablolar yapıp kargoyla adresıne postalamıstım ( babamla ) durumum baya vahımdı yanı .. Beni seven büyüklerim konserlerine taşırdı benı yeter ki mutlu olayım dıye cunku adamı gorunce çığlığı basıyordum ayh cok komık gelıyor sımdı ..
Zamanında elini tuttum öptüm sarıldım herseyde bıraz sen varsın dıye parcası vardı onu okuyarak gül vermıstı elıme :)) geberıyordum resmen hapse dustu dıye kahrolmustum ama en son gıttıgım konserınde o kadar kötü bir tutumu vardıki kuliste .. kendinden tiksindirdi .. kendisi ve korumaları iğrençti.
velhasıl : Uzaktan çok cici , muthiş erkek , ideal insan gibi durabılırler ama Değiller .. normal insanlar hatta bıraz fazla egolular ..

Çok istiyorsan git tanış , sosyal ağlardan ulaşabılırsın aartık eskısı gb zor değil ulaşmak ..
sohbet et , anlarsın zaten direk soğursun
Sevıyorum dıyede sıkma kendını , sevmek guzeldır .. ama zamanla geçer ..

Çok istiyorsan git tanış , sosyal ağlardan ulaşabılırsın aartık eskısı gb zor değil ulaşmak ..
sohbet et , anlarsın zaten direk soğursun
Sevıyorum dıyede sıkma kendını , sevmek guzeldır .. ama zamanla geçer ..

neden bumu diyelimki?
gayet yakışıklı ve sempatik biri ben çok seviyorum onu ama aşık olacak şeklde degil tabiki
sendede takıntı olmuş sanırım cnm yaa inş geçer :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…