ellerim titriyor

Meraktan bastan sona usenmeden butun sayfalari okudum asla kinamiyorum seni ama azicik aklin varsa anlasmali bosanma zinasini siddetini tum kanitlariyla sun mahkemeye baskada birsey demem sonrasindada butun onceligini evladina ver hangi devirde yasiyoruz yapmayin allah askina evladini korumayan anami olur once cocugum diyin herzaman

GELDİ saatlerce af diledi olmayacagını söyledim ağladı nasıl istersen öyle dedi ama beni aldatan bir insan ile ömür boyu şüphe ile yaşayamam dedim anlaşmalı dava açacagım

Sonuna kadar okumadim ama adim kadar eminim siz bosanmazsiniz.... Evladinin morluklarino fondetenle kapatan biri 'sirf' bi hayat kadini ile birlikte oldu diye kociskosunu birakmaz

Amin inş

Bilsin çocuğun ne olacak o utansın ilerde neden anlaşmadin anne babamla diyip seni suclayacagina gerçekleri bilsin yani kime ne ama siz tekrar barismayi düşünüyorda kimse bilmeden ört bas edeyim diyorsanız o başka
Avukata verdim

Allah yardımcın olsun inşallah tez zamanda atlatıp güzel günler yaşarsın .

Ben erkek olsam tartistigimda gittigim yerin neresi oldugunu esimin bilmesini istemezdim. Bence gidecek yeri olmadigi icin otele gitmistir. Akraba falan bile olsa adam esimle kavga ettim sizde kalayim diye gitmez gururluysa. Ayrica otelleri de tobe tobe kerhane sanmak gibi bir huyu var bizim milletin. Ben otelde calisiyorum hic te oyle degil. Sakin ol ve esine saril op ve barisin lutfen. Yuva kolay kurulmuyor. Sevgiler.

Hepsini okumaya calistim ve gordum ki bebeginize siddet uygulayan bir yaratikmis! Bebeginize siddet uyguladiginda bosamadiniz ama hayat kadini ile birlikte oldugu icin bosuyorsaniz ya o ufacik bebegin sizin ustunuzde de ahi var! Yazik...

bastan okumus olsaniz konu sahibi ailesinden aldatildigini gizliyor. cocugu neymis efendim babasini ilerde kotu hatirlamasinmis eski konularini okuyan konu sahibine hak vermiyecek evladina siddeti normal kabul edip kendine yapilani sir olarak sakliyor. aileside esinin nasil biri oldugunu bildikleri icin cok uyarmislar kizlarini sadece kk daki bayanlara sormakla yetiniyor ailede kimki dis kapinin dis mandali uzerinde hic haklari yok. birde kendi mihirinden bahsediyor konu sahibi

Adam kabul etti

Evet bahsediyoum çünkü ben bebeğim ile yeni bi hayat kuracağım ve sıfırım şu an.

büyük saçmalamışsınız, besbelli ortada her şey aldatmış..

Bu takip sistemi varsa ülke batar. Ikincisi hiç bir otel özel bilgiyi ve belgeyi vermez, veren işinden olur kurum da adliyelik olur.
Siz trolmüsünüz acaba?

Bilmediğiniz şey hakkında yorum yapmayın öyleyse ıphone telefonda var bu uygulama otelde dandik bi yer olduğu için çalışan kişinin aptallıgı işte zaten sonra gidip korkutmuşlar muhtemelen ki bilgiyi paylaştılar diye tüm kamera kayıtlarını almışlar ellerinden. Davam 1 hafta sonra

Keske bebeginizi de devlet korumasina alsalardi yarin obur gun bir evlilik daha yapsaniz o cocuvu koruyabileceginizi hic ddusunmuyorum yine fondotenleyip kapatirsiniz olayin ustunu yazik keske anne baba olmadan oncede bir ehliyet sistemi olabilse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…