ellerim titriyor

Çocuğun velayeti ile ilgili çekinceniz nedir? Anlaşmalı boşanma için hazırlayacağınız protokolde velayeti de düzenleyebilirsiniz. Hatta düzenlemeniz şart.
Anlaşmalı dava açsam ve çocuğun velayetının tanamı ile annede kalayacıgı maddesini koysam ve çocuğa nafaka

yıkılan guven kaybolan yıllar ortada bir bebek sebep sadece bir anlık zevk için saatlik zevki için yıllarım gitti
Gerçekten şok üstüne şok yaşıyorum yazdıklarınızı okudukça.

Bu adam(!) sizi aldatmasa daha doğrusu siz yakalamasanız hala evli olacaktınız yani öyle mi?

Sizin yaşamınızın önceliği eşinizin hayatınızda olması idi doğru mu anlıyorum?

Daha önce de yazmıştım, kendi evladına psikolojik ve fiziksel şiddet uygulayan insana aldatıldığınızı öğrendiğiniz andaki tepkileri vermediniz farkında mısınız?

Hala anlaşmalı boşanayım da, aldatıldığımı öğrenmesin insanlar, rezil olmayayım modundasınız.

Şimdiye bütün pisliklerini ortaya dökmüş olmalı idiniz oysa.

Gerçekten çok üzücü, çok.

Dayanamadım yorum yapacağım.zorluk çıkarsa yine pislik herif zararlı çıkar çocuğuna şiddet uygulayan baba musvettesine hangi mahkeme çocuğun velayetini verir otelde hayat kadınıyla 10 saat geçiren rezil herife kim verir velayeti ben sizin yerinizde olsam herkese aldatır rezil ederim mahkemede zorluk çıkaran sen olmalısın süründür o pislik herifi.2 yaşındaki çocuğa şiddet uygulamış okurken kanım dondu.allah akıl fikir versin.cocugu dövdü diye attiginin yorumlar ispat niteliği taşır sosyal hizmetlere burada yazan olsa keşke de o çocuğu ikinizdende alsalar yorum yaparken ben sınır oldum burada nasıl dayandın çocuğun şiddet görmesine.büyük konuşmak istemiyorum ama aklım durdu yorumları okurken çocuk ya çocuk bu bildiğin melek nasıl kıydı o pislik herif git sende fontodonle kapat morluklari nasıl insanlarsınız yazıklar olsun

Of şu bayana lütfen yorum yapmayın arkadaşlar akıl da vermeyin günlerdir miğdemi bulandırdı bu muhabbet bayan çocuğuna atılan dayakla ilgili hiçbir yorumun üstünde durmuyor ben bu aldatılmayı nasıl hazmedicem gitti 5 senem diyor ha bu boşanma da adam istiyor diye adam buna 1 saat yalvarsın barışır bu kadın aldatılmayı gizli tutmak istiyor çünkü ailesi kaç kez yalvarmış ayrıl bu adamdan bebekle hor görülmenize dayanamıyorum diye bu hep kocam da kocam demiş şimdi diyemicek ailesine aldatıldım beni de başından attı diye sizin sözünüze geldim ayrılcam dicek size de eşinize de yazıklar olsun eğer ki sizi tanıyor olsaydım bir dakika durdurmazdım o çocuğu elinizde direk sosyal hizmetlere şikayet ederdim kendinize gelin artık

Dilerim evladınız için en hayırlısı ne ise o olsun!

ne sevgisi bu ailene bile acizligini anlatmak istemiyorsun evladinin siddet gormesini sineye cekiyorsun ama ailen hakli oldu her sekilde bu konuda geri adim atmak zoruna gidiyor bence . evladin ne sana nede esine velayeti verilsin bence sosyal hizmetler alsin siz bence ne anne nede baba olabiliyorsunuz mune allahaskina sosyal hizmetlere bu ebebeyin icin n bilgilendirinin yazik yavrucaga

Anlaşmalı dava açsam ve çocuğun velayetının tanamı ile annede kalayacıgı maddesini koysam ve çocuğa nafaka
Burada oyalanmanızın nedeni, boşanmak istemeyişiniz.

Boşanmak isteyen çoktaaan avukat tutup işlemleri başlatmıştı.

Umarım çocuğun velayeti babaya verilir, en azından tekrar döverse devlet korumasına alınır.

Sizde kalsa o çocuğu öldürse boşamayacak kadar hastasınız. Çocuk falan umrunuzda değil. Tek derdiniz erkek.

Kocası 2,5 yaşındaki çocuğa mı şiddet uyguluyormuş?

Yuh ya Büyük konuşmak istemiyorum ama benim çocuğuma bunu babası bile yapamaz. Keşke herkes evlat sahibi olmasa.
Normal şartlarda zaten şiddet göstermesi mümkün değil babanın. hanımefendini eşi normal değil bence.babasi şiddet gösteren çocuk daha kime güvensin kime sığınsın akıl alır gibi değil.benim bildiğim baba kıyamaz asla.

Bunların hepsi eşiniz de kabul ediyorsa protokolde düzenleyebileceğiniz konular. Eşinizle çoçuğun velayetinin sizde kalması ve belirleyeceğiniz bir nafakayı ödemesi konusunda anlaşıp protokole bu maddeleri koyabilirsiniz. Özellikle velayet konusunda anlaşamazsanız, davanız çekişmeli olarak görülür.

Bir avukatla ayrıntılarını gecikmeksizin konuşun derim.

Çoğu gitti azı kaldı bişeyler söyleyin bana.cocuguma artık bağırıp çağırmayacak bana psikolojik şiddet uygulanamayacak

Çoğu gitti azı kaldı bişeyler söyleyin bana.cocuguma artık bağırıp çağırmayacak bana psikolojik şiddet uygulanamayacak
hiç skmayın canınızı kurtuldunuz oyle düşünün her gecenin bir sabahı var çok şükür kendinize güvenin evladiniza sarilin onun kötü bir hayat geçirmesini en azından başında engellediniz şiddet aldatma alkol içinde büyümüş bir insan olarak söylüyorum cesaretli olun dik durun

Bütün arkadaşlarına ben karımı aldatacagım diye anlatmış şimdi duyuyorum bunları.Kendimi kötü hissediyorum kimse gelip bişey söylemedi yazık

Diyecek bisey bulamadım içim yandı nedense benim başıma gelmiş gibi umarim en az hasarla atlatırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…