Anlaşmalı dava açsam ve çocuğun velayetının tanamı ile annede kalayacıgı maddesini koysam ve çocuğa nafakaÇocuğun velayeti ile ilgili çekinceniz nedir? Anlaşmalı boşanma için hazırlayacağınız protokolde velayeti de düzenleyebilirsiniz. Hatta düzenlemeniz şart.
yıkılan guven kaybolan yıllar ortada bir bebek sebep sadece bir anlık zevk için saatlik zevki için yıllarım gitti
Gerçekten şok üstüne şok yaşıyorum yazdıklarınızı okudukça.yıkılan guven kaybolan yıllar ortada bir bebek sebep sadece bir anlık zevk için saatlik zevki için yıllarım gitti
Dayanamadım yorum yapacağım.zorluk çıkarsa yine pislik herif zararlı çıkar çocuğuna şiddet uygulayan baba musvettesine hangi mahkeme çocuğun velayetini verir otelde hayat kadınıyla 10 saat geçiren rezil herife kim verir velayeti ben sizin yerinizde olsam herkese aldatır rezil ederim mahkemede zorluk çıkaran sen olmalısın süründür o pislik herifi.2 yaşındaki çocuğa şiddet uygulamış okurken kanım dondu.allah akıl fikir versin.cocugu dövdü diye attiginin yorumlar ispat niteliği taşır sosyal hizmetlere burada yazan olsa keşke de o çocuğu ikinizdende alsalar yorum yaparken ben sınır oldum burada nasıl dayandın çocuğun şiddet görmesine.büyük konuşmak istemiyorum ama aklım durdu yorumları okurken çocuk ya çocuk bu bildiğin melek nasıl kıydı o pislik herif git sende fontodonle kapat morluklari nasıl insanlarsınız yazıklar olsunevet aklıma o geldi benimde anlaşmalı boşanalım tamam dedim ama çocuk büyüdügünde dava açabilir almak için ve dediğiniz gibi tehlikiye düşer aldatma varsa 5 sene de davası düşüyormuş çocugu 7 yaşında almak isteyebilir benden.peki ya gizlilik kararı aldırsam dosya için ve sadece o ve ben girsek duruşmaya olur mu?bana anlaşmalı boşan delillerle gidersen sana zorluk çıkartırım zorlama diyor.
Burada oyalanmanızın nedeni, boşanmak istemeyişiniz.Anlaşmalı dava açsam ve çocuğun velayetının tanamı ile annede kalayacıgı maddesini koysam ve çocuğa nafaka
Evet 2 yaşındaki çocuğun kollarını morartmis anneside fondotenle kapatmış.birde babası çocuğun ağzına vurmuş.Kocası 2,5 yaşındaki çocuğa mı şiddet uyguluyormuş?
Yuh yaEvet 2 yaşındaki çocuğun kollarını morartmis anneside fondotenle kapatmış.birde babası çocuğun ağzına vurmuş.
Normal şartlarda zaten şiddet göstermesi mümkün değil babanın. hanımefendini eşi normal değil bence.babasi şiddet gösteren çocuk daha kime güvensin kime sığınsın akıl alır gibi değil.benim bildiğim baba kıyamaz asla.Yuh yaBüyük konuşmak istemiyorum ama benim çocuğuma bunu babası bile yapamaz. Keşke herkes evlat sahibi olmasa.
Anlaşmalı dava açsam ve çocuğun velayetının tanamı ile annede kalayacıgı maddesini koysam ve çocuğa nafaka
hiç skmayın canınızı kurtuldunuz oyle düşünün her gecenin bir sabahı var çok şükür kendinize güvenin evladiniza sarilin onun kötü bir hayat geçirmesini en azından başında engellediniz şiddet aldatma alkol içinde büyümüş bir insan olarak söylüyorum cesaretli olun dik durunÇoğu gitti azı kaldı bişeyler söyleyin bana.cocuguma artık bağırıp çağırmayacak bana psikolojik şiddet uygulanamayacak
Bütün arkadaşlarına ben karımı aldatacagım diye anlatmış şimdi duyuyorum bunları.Kendimi kötü hissediyorum kimse gelip bişey söylemedi yazıkhiç skmayın canınızı kurtuldunuz oyle düşünün her gecenin bir sabahı var çok şükür kendinize güvenin evladiniza sarilin onun kötü bir hayat geçirmesini en azından başında engellediniz şiddet aldatma alkol içinde büyümüş bir insan olarak söylüyorum cesaretli olun dik durun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?