İnşallah.Ne diyeyim ki çok zor ama Alla bile zinanın ölüm ile cezalandırılmasını emretmiş zamanında ben de hakkımı ahirete bıraktımDiyecek bisey bulamadım içim yandı nedense benim başıma gelmiş gibi umarim en az hasarla atlatırsınız
Cok uzuldum erkekler pis mahluklar malesef yediği bokun bile cezasını eşlerine keserler Napayim sen mecbur ettin diye umarım çocuğun da sen de kurtulursunuzİnşallah.Ne diyeyim ki çok zor ama Alla bile zinanın ölüm ile cezalandırılmasını emretmiş zamanında ben de hakkımı ahirete bıraktım
Evet öyle diyor sen bir kadın olarak tutamdın beni evde ben senelerdir istediğim cinselliği alamadım senden gittim parası ile yaptım diyorCok uzuldum erkekler pis mahluklar malesef yediği bokun bile cezasını eşlerine keserler Napayim sen mecbur ettin diye umarım çocuğun da sen de kurtulursunuz
Basını yesin bacak araları insallah üzme kendini nolurEvet öyle diyor sen bir kadın olarak tutamdın beni evde ben senelerdir istediğim cinselliği alamadım senden gittim parası ile yaptım diyor
Çekecek çilem varmış ne diyeyim ki mahşere bıraktım hesabımı hayırlını versin Allahım banaBasını yesin bacak araları insallah üzme kendini nolur
Evet o da var bebeğimin yaşı küçük adapte olması daha kolay olur inşCanim burda aldatmaktan daha onmli bir konu var.. Sinirlendiginde sana hatta cocuguna zarar vereceginden korktugun bir adamla aldatmasa daha evli kalma zaten lutfen.. Cehennemin dibine kadar yolu var aldatsin ya da aldatmasin cocugun bu adam olmadan daha huzurlu buyur eminim
Doğru söylüyor,evin ortasına çakacaktın kazığı,ök.zü bağlayacaktın boynuzundan,önüne bir küfe saman...Evet öyle diyor sen bir kadın olarak tutamdın beni evde ben senelerdir istediğim cinselliği alamadım senden gittim parası ile yaptım diyor
Evet o da var bebeğimin yaşı küçük adapte olması daha kolay olur inş
Dini kaynagin ne bilmedigin sey hakkinda yorum yapma dini buralarda kullanma zinanin cezasi olum degil bunu bil yeter.İnşallah.Ne diyeyim ki çok zor ama Alla bile zinanın ölüm ile cezalandırılmasını emretmiş zamanında ben de hakkımı ahirete bıraktım
Siz açıp bir bakın okuyun taşlanarak peygarımın emri ile öldürülenleri dinleyinDini kaynagin ne bilmedigin sey hakkinda yorum yapma dini buralarda kullanma zinanin cezasi olum degil bunu bil yeter.
insanlar kimsenin tavuğun kuş demez oldu hatta insanoğlunun geni oyle değişti ki artık bir seyirlik çıksa da izleeek bir dedikodu olsa da dinlesek derdinde herkes boşverin böylece tanımış oldunuz hem söyleseler ne olacaktı ki aklına karpuz kabuğu düşmüş eşseğin gerisi hikaye..Bütün arkadaşlarına ben karımı aldatacagım diye anlatmış şimdi duyuyorum bunları.Kendimi kötü hissediyorum kimse gelip bişey söylemedi yazık
Öyle doğru dediniz.adam kendi ile övünüyor resmen yainsanlar kimsenin tavuğun kuş demez oldu hatta insanoğlunun geni oyle değişti ki artık bir seyirlik çıksa da izleeek bir dedikodu olsa da dinlesek derdinde herkes boşverin böylece tanımış oldunuz hem söyleseler ne olacaktı ki aklına karpuz kabuğu düşmüş eşseğin gerisi hikaye..
karakter meselesi insan uçkurundan üstünlük beklemeyecek dedigim gibi hiç sıkmayın canınızı kurtuldunuz siz bir kahramansiniz hatta oyle düşünün evladinizin geleceğini kurtaran bir kahraman ilk başta dur diyemediniz belki ama burda konuşuyor insanlar çocuğu dövmüş şöyle uapmamissin böyle etmemissin diye bekara karı boşanmak kolay derler bizim oralarda bakmayın siz onlara kötü bir tecrübe ile bitti lakin serde ki hayırlara bakınÖyle doğru dediniz.adam kendi ile övünüyor resmen ya
Aynı şeyi annem ve babamda yaşadık. Kadının nafakası kredi borçlarının önüne geçiyor. Ayrıca aldatma falan olmamasına rağmen, biz istemediğimiz halde hakim anneme babamın maaşının yarısını bağladı . (Annem emekli) Allah ruhunuza güç kuvvet versin, harika bir yol çizin inşallah.o kadar ödeme çıkacagını sanmıyorum aldıgı maaşa çok yakın kredi ödemeleri var sanırım bankaya ödenen borçlar göz önüne alınır
Hangi peygamber kimi oldurtmus kaynak nedir.kulaktan dolma bilgilerle din ogrenilmez anlatilmaz.neyse fazla uzatmiycam.kurallari es gecmiyelim.hakkinizda hayirlisi olsun.Siz açıp bir bakın okuyun taşlanarak peygarımın emri ile öldürülenleri dinleyin
Ahirette mihiri ne yapacakmışsin? Mal mülk bu dünyada lazım.Amiiiiiiinnnnn inş.bu dünyanın ahireti var birde.mihirimi vermedi daha onu istedim ahirete bırak onu dedi onu da ahirete bıraktım
Anlaşmalı falan boşanma tüm gerçekleri dök ortaya çocuğa vurduğunuda ekle ki ilerde evlenip çocuğu elinden almaya kalkmasin birde ne kadar borcu olursa olsun essek gibi nafaka ödemek zorunda birazda o mağdur olsunben yapsaydım sen affederim dersen ve beni affedebilirsen bende affederdim dedim cevap vermedi.anlaşmalı boşanmak istiyor dava dosyasında deliller olmadan
Bilsin çocuğun ne olacak o utansın ilerde neden anlaşmadin anne babamla diyip seni suclayacagina gerçekleri bilsin yani kime ne ama siz tekrar barismayi düşünüyorda kimse bilmeden ört bas edeyim diyorsanız o başkaortada çocugum var ve onun yaptıgı igrencliği bilerek büyüsünde istemiyorum anlaşamadık oldu bitti olsun istiyorum kimseye anlatmadım bu olanları anlaşmalı da benim zararım olur mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?