evet biliyor kendi kurdu sistemi zaten telimeKeşke eşine hiç sormasaydın tabiki inkar eder bariz yalan söylüyor. Koca 10 saat üstelik evde sende yoksun çalışıyorsun neden otel neden 10 saat neden yalan ? Onu takip ettiğini biliyor mu en önemlisi bu ? Gerçi artık söylemişsin. Ben olsam pusuda bekler bir daha yaptığında gider yakasına yapışırdım. Çünkü bir kere yapan bir daha yapar
ağlıyor diye agzına vurdu.daha önceden de yine ağlıyor diye kolunu sıkmış ve iki koluda mosmor olmuştu anneme göndeririken farketmesinler diye fondoten srdümde gönderdim.sonra pişman oldu geldi ağladı yapmayacagım diye.vurması şimdiye kadar iki oldu ama sürekli bagırıyor.arabada bebek koltuguda oturuken çocuk ayagıyla koltugu itse en basitinden bagırmaya başlıyor normalmi bunlar.daha bebek 2 yaşına bile girmedi o bagırınca benim elimden tutuyor hadi çıkalım der gibi beni götürmeye çalışıyor ordan.
Eski konunu gördüm. 2 yaşındaki çocuğunuza şiddet göstermiş. Kollarındaki morluğu fondoten ile kapatmışsınız çocupun. Bi anne olarak şu duruma düşeceğime öleyim daha iyi. Siz de adamı çok iyi b.kmuş gibi adım adım takip edin aman kaptırmayın elinizden.
Ayyyy pardonnnn anne madem annesın dayak yerken g. Saplak Yerkende kendı pıskolojını burda düşünene kadar çocuğunu dusunseydınbiraz daha usluplu olabilirsiniz neolursa olsun karşınızdaki bir anne
Eski konunu gördüm. 2 yaşındaki çocuğunuza şiddet göstermiş. Kollarındaki morluğu fondoten ile kapatmışsınız çocupun. Bi anne olarak şu duruma düşeceğime öleyim daha iyi. Siz de adamı çok iyi b.kmuş gibi adım adım takip edin aman kaptırmayın elinizden.
El alışkanlığı değildir o , demek kiel alışkanlıgı diyelim şuanda konuşmadıgım için kendisi ile sabah işe gitmişmi diye baktım ve farklı konum görünce iş saatide geçince baktım hali ile.
2 yaşında çocuğunuzun ağlıyor diye ağzına vuran, kolunu morartan adamı aldatıyor mu diye soruyorsunuz, daha büyük sorunlarınız var sizin.
Çok güzel noktayı koydunuz
g.saplak nedir ya nerden çıkaıyorsunuz bunları.lütfen sizz yorum yapmayın.Ayyyy pardonnnn anne madem annesın dayak yerken g. Saplak Yerkende kendı pıskolojını burda düşünene kadar çocuğunu dusunseydın
otel neden uzun süre sessiz kaldı sonra cevap verdi acaba. Muhasebeden olmadığınızı anlayıp bi faciaya sebep olmamak için yalan söylüyorlar ben asla inanmazdım. Belki işkillenip eşinizi arayıp sordular muhasebeden böyle bi şey için arıycaklar mıydı diye. Çünkü kaç kişi kalındı diye sordunuz uyandılar tabi.otel konaklamanın tek kişi oldugunu yazdı
Boynuzlanmıssın faturaları bare dava dosyasına eklet gecmıs olsun
Birde yorumlardan birine , karşınızdakinin anne olduğunu unutmayın demiş konu sahibi, çocuğunun babasından şiddet görmesine müsade ederken anne değil miydi acaba?El alışkanlığı değildir o , demek ki
Asla yapmaz denilen bir insanın neden telefonu takip edilir?asla yapmaz denilen bir insan ve telefonumda sürekli görüyorum nerede oldugunu asla eve saati dışında gelmeyecen bir insan bu neyin nesi bilmiyorum
eşim aradı neden cüzdanımı karıştırdın diye.daha dogrusu başka şey için aradı bunuda sordu.otel neden uzun süre sessiz kaldı sonra cevap verdi acaba. Muhasebeden olmadığınızı anlayıp bi faciaya sebep olmamak için yalan söylüyorlar ben asla inanmazdım. Belki işkillenip eşinizi arayıp sordular muhasebeden böyle bi şey için arıycaklar mıydı diye. Çünkü kaç kişi kalındı diye sordunuz uyandılar tabi.
ben etmiyordum zaten kendisi kurdu sistemiAsla yapmaz denilen bir insanın neden telefonu takip edilir?
yani haberi var aramışlar bakın. Boşayın şu herifi, inanmak için bahane arıyorsunuz resmen.eşim aradı neden cüzdanımı karıştırdın diye.daha dogrusu başka şey için aradı bunuda sordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?