ellerim titriyor

evet biliyor kendi kurdu sistemi zaten telime

Gündüz vakti 10 saat otelde kalmış, tak diye çıkarmışlar faturayı. Üzgünüm ama bariz aldatılıyorsunuz.
Yukarıdaki mesaja bakılırsa "Çocuğum çok küçük, babasından ayrı büyümesin" denilecek bir baba da değil. Aldatılmanın hesabını sormak için bile arkadaşlarınızı çağırmayı düşünüyorsunuz. Sebep de "çocuğa" ve size zarar verme ihtimali.
İşiniz var, aileniz de destek oluyor. Neden çekiyorsunuz bu adamı anlamadım.
Çocuğumun kolunu morartacak adamı parçalarım ben. Ama siz buna rağmen boşanmadıysanız şimdi de boşanmazsınız bence.

çok mantıklı bı hareket yapmışsın fatura istemekle.valla yardımcı olunacak taraf bakmaya çalıştım ama bulamadım bacım

İnşallah düşündüğünüz gibi değildir.
Ama yapsada yaptım evet diyecek babayiğit nerede..
Bir de bu takip olayı hiç hoş birşey değil biri beni öyle takip etse çok rahatsız olurum açıkçası.
Ama tabi birseylerden şüphelenip yükledi iseniz ispatlamak için birşey diyemem.
Hoş ondada inkar eder otelin yaninda isim vardı ,o barın önünden geçtim orda kaldı bahane çok.
Umarım eşiniz sizi üzecek birşey yapmamıştır.

Ama sistemi kendi kurmuş. Yakalanacağı bariz ortada niye yalan söyler ki ? Aklından çıkmış herhalde. Ama hayatta hiçbirşey tesadüf değildir bu işin üstüne düş düşündüğümüz gibiyse zaten yapacağını yaparsın delil toplamaya bak. Bu erkek milletine pabuç bırakmaya gelmiyor. Sonra sana hiçbirşey kalmasın diye dört dönüyorlar işleri gizliden yürüt. Donuna kadar al hiç acıma

2 yaşında çocuğunuzun ağlıyor diye ağzına vuran, kolunu morartan adamı aldatıyor mu diye soruyorsunuz, daha büyük sorunlarınız var sizin.
Çok güzel noktayı koydunuz

Bütün yorumları okudum. Yardımcı olabilmek adına cevap yazacaktım. Ta ki sizin yorumunuzu görene kadar. DEHŞETE DÜŞTÜM!!!
2 yaşındaki çocuğuma şiddet uygulayacak adamı adam yerine koyup ciddiye dahi almayın!

Yapmayın nolur! Çocuğum yok henüz ama, günahsız yavruma şiddet uygulayacak kocayı kapının önüne koyarım. Gitsin kimle nerde ne yapıyorsa yapsın. Hem kendinizi hem de çocuğunuzu düşünün yazık..

el alışkanlıgı diyelim şuanda konuşmadıgım için kendisi ile sabah işe gitmişmi diye baktım ve farklı konum görünce iş saatide geçince baktım hali ile.
El alışkanlığı değildir o , demek ki
2 yaşında çocuğunuzun ağlıyor diye ağzına vuran, kolunu morartan adamı aldatıyor mu diye soruyorsunuz, daha büyük sorunlarınız var sizin.

Çok güzel noktayı koydunuz

otel konaklamanın tek kişi oldugunu yazdı
otel neden uzun süre sessiz kaldı sonra cevap verdi acaba. Muhasebeden olmadığınızı anlayıp bi faciaya sebep olmamak için yalan söylüyorlar ben asla inanmazdım. Belki işkillenip eşinizi arayıp sordular muhasebeden böyle bi şey için arıycaklar mıydı diye. Çünkü kaç kişi kalındı diye sordunuz uyandılar tabi.

eşim aradı neden cüzdanımı karıştırdın diye.daha dogrusu başka şey için aradı bunuda sordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…