su spor fotolarinda taytin kenarindan biraz asagi indiriyolar ya hic hos gorunmuyorKızlar günler sonra spor yaptım nabzı çok yüksek belki yapmak isterseniz diye buraya bırakıyorum
20 haziran pazartesi menüsü
8.30.00 1 has yumurta,2 tane zeytin,2 dilim peynir ,salatalik
13.00 1 latte
15.00 1kase bugdayli yogurt corbasi
16.00 1 muz
19.00 4 yk patatesli kofte firinda ,3dilim karpuz 4 yk bugdayli yogurt
22.00 limonlu yesilcay
Su 2lt
spor
Adım ... 9882adım 988 p
ipsiz ip ... 400p 500 puan
toplam 1488 puan
Zipzip-
Cordelia
@Migim
@sulism
21 haziran salı menüsü
7.30. 1 muz 4 yk yogurt 1 tatli kasigi chia
10.00 4 tane badem
16.00 1 elma
19.00 yarim kase yogurtlu bugdag,1 kase yogurtlu chiali kabak 2 yk sebzeli bulgur pilavi
22.00 tarhana cerezi 4 kucuk parcaEki Görüntüle 3087795 Eki Görüntüle 3087796
Su 1.5lt
yesilcayli soda 1lt
spor
Adım ... 7578 adım 757 p. uyuyakaldim
ipsiz ip ... 400p 500 puan
toplam 1257 puan
Aynen öyle canımHer hafta 3kilo verseydik eriyip gitmistik cnm saglik olsun
Afiyet olsun canım@Lavinia_98
18 haziran 23 haziran ipli/ipsiz atlama challenge:) 18.Haz 19.Haz 20.Haz 21.Haz 22.Haz 23.Haz@Migim 100yok 100 ipli /50 ipli yok Tutku44 400 400 400 400Cordelia 150@pastelfit 300
Sınavında başarılar dilerim canımay cok yoruldum walla .ogleden sonra gonullu ise gittim yeni geldim eve ders calismam lazim yarin sınavım var . dekoratif urun aradim cok sukur buldum
Biran önce geçer insallahAbla kolumu incittim gozumde de bir şey çıktı ama anlamadım ne olduğunu.ameliyat olalı bir ay olucak abla
Top oynarken kolumu incittim abla.ic bilek kisiminda ki ince damarlardan güzel bir çatlatma yaptım şişti ve morardı.gozumde bir şey çıktı.rabbim beterinden korusun
Gözümde bulanıklık oluyor arada.bu yazıları bile tek elle yazıyorum.ama çok daha iyiyim.elimi göğüs altına indirince zonklama oluyor geçecek inşallah
Tebrikler canim
Ooo maşallah elhan abla hayırlı olsun gözün aydın darısı biz emekçilerin başınaİyiyim emekliyimsen de iyi misin canım
Ne oldu canım ben çok bakamadım gün içinde sıkıntı yok inşallah kendini ve işlerini ayarladiginda gelirsin nasılsaBen hiç bi zaman doğru düzgün derdimi anlatamayacagim... anlattığımda herşey çorba oluyor...ve karışıyor ortalıkta Boşver
Ooo çok sertBiz bu piyasaya yeni gelmedik bebeğim!!! geri geldik
Gel canım kolay gelsin gün içinde bende çok aktif olamıyorum ise güce çocuğa karışıp.gidoyor vakitSelam kızlar. Ben dün hiç gelemedim buralaraeşim cuma akşam şehir dışına çıkacak yine iş için, bu sefer sizde gelin dedi haftasonuna denk gelince. Anlık karar olunca elim ayağım birbirine girdi. Bir yandan haftasonuna iş bırakmamaya çalışıyorum, bir yandan valiz hazırlıyorum… Gideceğimiz yerde de çok sevdiğimiz dostlarımız var, pandemi nedeniyle evlerine gidememiştik, onlar için de hazırlık yaptım biraz derken geldim şimdi. Birazdan tekrar dışarı çıkacağım, geleceğim demek istedim
Var tabi ki canimİyiyim kaptanimbu cuma listeye girme imkanım varmi
Afiyet olsun kaptanim
Kolay gelsin canimSelam kızlar. Ben dün hiç gelemedim buralaraeşim cuma akşam şehir dışına çıkacak yine iş için, bu sefer sizde gelin dedi haftasonuna denk gelince. Anlık karar olunca elim ayağım birbirine girdi. Bir yandan haftasonuna iş bırakmamaya çalışıyorum, bir yandan valiz hazırlıyorum… Gideceğimiz yerde de çok sevdiğimiz dostlarımız var, pandemi nedeniyle evlerine gidememiştik, onlar için de hazırlık yaptım biraz derken geldim şimdi. Birazdan tekrar dışarı çıkacağım, geleceğim demek istedim
Afiyet olsun canim22.06.2022 Menum
Sabah: 1 haşlama yumurta; 5 zeytin; 1 kk peynir domates salatalık 1 tk böğürtlen receli
Öglen: 2 kabak dolması 4 kaşık yoğurt
Aksam: 1 dilim ekmek, 1 kase mercimek çorba, 3 ızgara köfte, 2 kaşık erişte pilavı ile
Zipzip-
Cordelia Adımlarım 8000 lere geldi şükür bakalım 10 yapacağım inşallah
Karın kası gösteriyorlar cicim bizde yok ondan kat kat saklıyoruzsu spor fotolarinda taytin kenarindan biraz asagi indiriyolar ya hic hos gorunmuyor
bugun denemk istiyorum tesekkur ederimmm
ben de yeşil takımdayım ama hergün 10000 adım ya da yukarısı yaptım. ama yedimYeşil takımdayım diye yürüyüşe önem vermedim. Hantallaştım birkaç gündeBugünden itibaren günde 8000 adım atacağım
ay tesekkur ederimmSınavında başarılar dilerim canım
dogru diyosunKarın kası gösteriyorlar cicim bizde yok ondan kat kat saklıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?