Evet canım netleştiShe-Raa canım bebiş netleşmiş sanırım rabbim hayırlı uğurlu etsin inşallah sağlıcakla gelsin kuzum
@Elhan canım emekliliğin hayırlı olsun darısı bizlere olsun inşallah çok öpüyorum
@Zeynep_Nihal geçmiş olsun tatlım benim
Bugün 12. dersi yaptık. Haftada iki gün. 7 hafta önce başladım. Çok hızlı farketti, hatta son zamanlarda iştahım açık yine de inceliyorumSporuna bayıldım özelliklehedefe ulasınca vücudu toparlamak için bende düşünüyorum reformer pilates.ne zamandır yapıyorsun etkısı nasıl sıkılaşmak için arkadaşım
HelloMerhaba hanımlar
Merhaba canım
Afiyet olsun pastelfitimZipzip- Cordelia HanimKelesimiGetir @minerva1988
22 Haziran çarşamba
Kahvaltı 12.00
4 zeytin
1 d peynir
1 tk fıstık ezmesi
1 tk bal
2 d tambuğday
Ara
4 kare sütlü çikolata
Öğle 15.00
1 tabak tarhana
Akşam 19.30
İzmir köfte (4 köfte-4 d patates)
3 kaşık pilav
1 kase cacık
Su 1,5lt
Adım 2.755
Sagol canım inşallah güzel bı cuma olur...Günaydınlar şimdiden başarılar diliyorum mavi takım kaptanım
Çok aç kalmış olabilir misin...vücut kendini korumaya almış yediklerini depolamis olabilir miÜstelik dikkat ediyorum yeminle bu sabah açlıktan titriyor dum
İnşallah kaptanımSagol canım inşallah güzel bı cuma olur...
Çok aç kalmış olabilir misin...vücut kendini korumaya almış yediklerini depolamis olabilir mi
İyiyiz şeker kız senNasılsıniz ballar
Şifa olsunLeerrr ödem çaylari hazır mi
Aslında almıştım canım ama iş düzeni ile çok zor oluyorKorkma canım sadece şekersiz ve nişastasız unsuz beslenmeye çalış bir müddet yada en iyisi bir diyetisyenden yardım al çabucak düzelirsin
İnşallah canım nasılsınızKolay gelsin kuzum
Müsait olunca bekleriz muhabbete.
Teşekkür ederim canımBenim şekerim yüksekti kiloluyken. Açlık şekerim 140-150 çıkıyordu. Zayıflayınca düzeldi. Kilo vermeye başlayınca sağlıklı yemeye başlayınca düzeldi. Senin de düzelir merak etme. Geçmiş olsun.
Canım tansiyonun da düşmüş olabilirÜstelik dikkat ediyorum yeminle bu sabah açlıktan titriyor dum
Zaten az yemeye dikkat etsem az da spor mükkemmel olacakÇok geçmiş olsun şekerden bir müddet uzak kalman lazım yediklerine filan çok dikakt etmen lazım.
Teşekkürler kaptanımmmmAfiyet olsun canim
Günaydın canim
Kolay gelsin canim iyi nöbetler
Günaydın canim
Baktır baktır canım hem motive olursunuz geçmiş olsun inşallah yükselmezGeçmiş olsun canım. Benim de yaptırmam lazım aslında. Gebelik şekeri çıkmıştı bende, hamileliğin son ayları diyetle geçmiştiAyrıca bu şeker yüzünden sezaryen doğum yapmıştım .
Pasta börek çörek ekmek pirinç makarna patates bunları minimuma indirince düzelmişti canım . Üstüne 3-4 kg vermiştim hamilelikte , iyi olmuştu.
Aynen spor destek veriyor zaten,bende 66 ile başladım 7 ayda 15.5 kilo verdim,zaman zaman çok durdu sonra verdim .Zaten az yemeye dikkat etsem az da spor mükkemmel olacak
Bakalım çabalayacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?