- 20 Mart 2008
- 141.908
- 213.807
- 1.423
- 60
Dün tatlı yapmıştım ondan yedim minik 1 kase onu yazmamışım düzenlemeyi kaçırdım.23 Haziran.
Sabah.
1 yumurta,domates peynir,1 wasa,çay.
Ara
1 yeşil çay.
Öğlen.
1kupa çay,5 form kraker.
Akşam.
Yemek yemedim,minik ekmek kıyısına 2 zeytin,minnak peynir.
Ara
1 kayısı form çay.
Su 1.8 lt.
Zipzip-
Tebrik ederim eksin çok güzel.gecen hafta 83.8
bu hafta 83.3
-0.5kg
%0.596
Eki Görüntüle 3088641
masterfite devam etmek istiyorum
Cordelia
Zipzip-
Lavinia_98
galiba kendime yeni tarti alacagim sabah tartim 82.8 de gosterdi 2 kez
5 kezde 83.3 gosterdi defalarca in cik in cik dedim atacam bunu yeter ..
pes etmeyeceğim kaptanimEksin cok guzel tebrik ederim canim
Bencede bir sorun olabilir tartida surekli seni sabit gosteriyordu
evet zeminde cok onemli o banyoda sekilden sekile giriyorum resmenTebrik ederim eksin çok güzel.
Tartının pil bitme dönemindede yapıyor,çok üst üstte çıkıp tartılırsan sabit oluyor biraz bekle öyle tartıl,birde yrde zeminde çok etkiliyor.
Tadi nasildiDün tatlı yapmıştım ondan yedim minik 1 kase onu yazmamışım düzenlemeyi kaçırdım.
Olmazsa başka yere al tartıl öyle dene olmazsa,pil etkiliyor bunu.evet zeminde cok onemli o banyoda sekilden sekile giriyorum resmenbekle tartil bekle ...
neyse pilinide bir degistirip sans verecegim
Gunaydin gecmis olsun pastelfitimGünaydın hanımlarBirkaç gündür keyifsiz dim, rahatsız hissediyodum kendimi. Meğerse idrar yolu enfeksiyonu olmuşum Sabah 5’ten beri acildeydim ve sürekli su içtim . Beklemeden de tartılmak zorunda kaldım, kahvaltı edip ilaçları içmem gerekiyodu.
Geçen Cuma 57,1
Bu cuma 57,6
Fark +500
Günaydın pastelcim,çok geçmişler olsun dikkat et kendine canımcımGünaydın hanımlarBirkaç gündür keyifsiz dim, rahatsız hissediyodum kendimi. Meğerse idrar yolu enfeksiyonu olmuşum Sabah 5’ten beri acildeydim ve sürekli su içtim . Beklemeden de tartılmak zorunda kaldım, kahvaltı edip ilaçları içmem gerekiyodu.
Geçen Cuma 57,1
Bu cuma 57,6
Fark +500
Güzeldi su muhallebisi varya onandı,içine kakao ve madlen kattım şekeri az koydum biraz daha olsaymış iyi olacakmış pratik oldu yani,Tadi nasildi
Aaaa çok geçmiş olsun minnoşumGünaydın hanımlarBirkaç gündür keyifsiz dim, rahatsız hissediyodum kendimi. Meğerse idrar yolu enfeksiyonu olmuşum Sabah 5’ten beri acildeydim ve sürekli su içtim . Beklemeden de tartılmak zorunda kaldım, kahvaltı edip ilaçları içmem gerekiyodu.
Geçen Cuma 57,1
Bu cuma 57,6
Fark +500
Afiyet olsun pastelcimZipzip- Cordelia HanimKelesimiGetir minerva1988
08.20
1 salatalık
Küçük çay
Kahvaltı 11.00
Domates biber beyaz peynir ile tambuğday tost
Öğle 15.00
1 porsiyon işkembe
1 porsiyon döner
Akşam 20.00
1 kase mercimek yemeği
1 kase zeytinyağlı enginar
Teşekkür ederimAaaa çok geçmiş olsun minnoşum
Teşekkür ederimAfiyet olsun pastelcim
Teşekkür ederimGunaydin gecmis olsun pastelfitim
Teşekkür ederimGünaydın pastelcim,çok geçmişler olsun dikkat et kendine canımcım
Güzeldi su muhallebisi varya onandı,içine kakao ve madlen kattım şekeri az koydum biraz daha olsaymış iyi olacakmış pratik oldu yani,
Rica ederim canısı,antibiyotik verdi demi onlar iyi geliyor sen bugün dinlen yorma kendiniTeşekkür ederim
Teşekkür ederimyarına toparlarım inşallah, bugün yatayım biraz, ilaçlar iyi gelir
Eline saglik. Masterfit gunaydin, hayirli cumalarGünaydın Hayırlı Cumalar
Hangi takımda olmak istediğimizi belirtelim lütfen. Teşekkürler.
Ben Sarı takımdayım bu hafta KaptanımZipzip-
Fitt_anne
Tebrik ederim eksin harikaGeçen hafta 58.2
Cuma 56.4
Fark 1.8
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?