Günaydın kaptanimgünaydın herkesee
Dün yogun bir gündü bakamadım çok buraya bugun burdayım kahvaltı bir yapayım
Uykulu yazmıştım eksik yazın olmus2 aralık menü
Sahur 2 buçuk da
Bir bardak kefir,yarim avakado ,bir c3viz
Akşam 5 buç
yesilmercimekli pazi sarma 3 tane, 3 tane sinirsel,iki imm barbunyeli salata,bir iki yeşil biber, bir mandalina,bir kara hurma
Yüzmeden sonra ,bir kuru incir,6 badem
Gece 12 de oruç için
Birvceviz,yarim avakado,bir mandalina
Akşam bir saat yüzme 300 puan
Boncuk2307 , Ellssa Tutku44
Afiyet olsun
Ay canım çok tatlısın bu ara aılevı mevzular var can sıkıcı ınsallah geldim kusura bakma gıremedım buralaraI Incekaktus tatlımmm nerdesinnnnnnncumadan beri yoksunmenü yok spor yok kilo bildirme süresi çok az kaldı yetisssss
Sana bir sürprüz hazırladımmm kaynar kazanlarda kilomuzu eritecez başka çare yok bak bende 9 lardayım sende 8 lere az kaldı beraber inecez ama yoksunnnn
Eki Görüntüle 3680424
Afiyet olsun canım bu aralar hep börek yiyorsunSalı menüm
15:15
kahve yanı birkaçtane kuru üzüm
16:00
2 lorlu semizotlu börek
1 minnak kurabiye
19:00
1 tavuk but tandır
2 kasık bulgur
fırında pişmiş karışık sebze (patates havuç sogan sarımsak)
3 kaşık brokoli salata
Spor
40 dk yürüyüş
Boncuk2307 @sibel_84
Afiyet olsun tatlım2 aralık menü
Sahur 2 buçuk da
Bir bardak kefir,yarim avakado ,bir c3viz
Akşam 5 buç
yesilmercimekli pazi sarma 3 tane, 3 tane sinirsel,iki imm barbunyeli salata,bir iki yeşil biber, bir mandalina,bir kara hurma
Yüzmeden sonra ,bir kuru incir,6 badem
Gece 12 de oruç için
Birvceviz,yarim avakado,bir mandalina
Akşam bir saat yüzme 300 puan
Boncuk2307 , Ellssa Tutku44
Hırslı başlanan yarış çabuk bittiBuralar bugün çok sessiz yine
Ay bugün ben hep yanlış yazmışım 1 dertlenmek tam buğday neAfiyet olsun tatlım, ❤boncuğu tekrar etiketle
Bende de oluyor öyle seylerAy bugün ben hep yanlış yazmışım 1 dertlenmek tam buğday neotomatik yazıyı iptal edeyim sağol tatlım
Afiyet olsun tatlım kendime oruç tutan birini buldum ama b3n yarın tutamam, cuma günüm Var ve hazırlık yapacağım, temizlik yapacağım o yüzden tutmicem ,Allahım kabil etsin❤Hayırlı geceler
Niyetliydim bugün
18.00
5 yk bulgur pilavı
1 kase tavuklu mantar sote
2,3 yk çorba
El kadar lavaş kendim yapmıştım
19.00
2 mandalina
4 kurabiye
Yarında niyet edicem inşallah.
Tutku44
Evet canım ya kazalarım var onları tutmam gerekiyor.Afiyet olsun tatlım kendime oruç tutan birini buldum ama b3n yarın tutamam, cuma günüm Var ve hazırlık yapacağım, temizlik yapacağım o yüzden tutmicem ,Allahım kabil etsin❤
Ben bugun tatlı aşerdim resmen öldüm yani böyle bişey yokOruç tuttuğum da tatlı şeyler canım çekiyor neden acaba, ben de kuru incirle devam ediyorum
Sen tatlı şeyleri seviyon sanki kek felanBen bugun tatlı aşerdim resmen öldüm yani böyle bişey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?