Neeeee maşallah maşallah yaşında kilon harika...4 yaşında bir kız torunuım var,bende artık 58 yaş oldum:))
İnşallah canım...cumaya kadar daha fazla dikkat edeceğim artikTeşekkür ederim kaptancıımMenulerin eksi getirecek menulerdi reglin artısı olabılır cnm
Aslında tamda gelmiyor
Şimdi değişiklik yok.mu var mı? Kutunda ne hissediyorsun?Bende sildim zaten onu
Canım Mesela senin takımının kilo vermesi çok daha güzelse kazanan Bir Kaptan olarak neden oyuncu değiştireceksin ki Tabii ki böyle bir hakkım varAslında tamda gelmiyorbir karışıklık yaptım istersem degısıklık yapmak zorunda degılmışım bunu bilmiyordum
Teşekkür ederim kaptancıımO zaman bu hayırlı olsun
Erken yazdım diger mesajı
Değişiklik olmasın herkes otursun oturdugu yerde diye dusundum kaptanımŞimdi değişiklik yok.mu var mı? Kutunda ne hissediyorsun?
Cok iyi düşünmüşsünDeğişiklik olmasın herkes otursun oturdugu yerde diye dusundum kaptanım
Kolay gelsin kaptanimEv işlerine girişiyim akşama başsağlığına gıdıcem yemegın felan da yok anca yetıstırırım gorusuruz hanımlar operım
Teşekkürler canımAfiyet olsun canim
Kalabalık olduk o an herkes yedi ama ne bir çatalı ben 3 dilim yedim kaşla göz arasıKim yedi pastayı eminim sen bir çatal yedin?Eki Görüntüle 3090126
Önemli değil kuzum herkes kilo vermiş sonuçtaTeşekkür ederim ilk gözagrım
Seni vermek istemiyorum biliyorum cumaya eksi geliceksın ama dedıgın gıbi en dogru bu sankı
Güle güle chesli kekim bir gün tekrar aynı takımda yarısma umuduğu ıle gönderiyorum seni
Bu ney kıı bi daha bakayım
Regl mi yaklaştı cnm
Masallah ne guzel genc anneanne4 yaşında bir kız torunuım var,bende artık 58 yaş oldum:))
Teşekkür ederim sağol darısı sanada olsunMasallah ne guzel genc anneanne
Kolay gelsinEv işlerine girişiyim akşama başsağlığına gıdıcem yemegın felan da yok anca yetıstırırım gorusuruz hanımlar operım
Afiyet olsun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?