Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

26 kasım cardamba menüm
Oructum
Akşam menüm
6
7 sıkım kadar mercimek köfte, turp,marul maydonuz, turşu, yeşil biber,
80grm ton balığı, 3 ceviz,

22 de Bir mandalina

Gece sahurda bur bardak kefir içtim uyudum
Akşam bir saat yüzme, sabah okul.market 4 bin adım yürüyüş de 6 bin adım toplam 10 bin adim yüzme 300 puan
Boncuk2307 Ellssa Yasminn83

Ben direnç kilosuyla karşı karşı ya kaldım gitmiyor bir türlü bir hafta eksilmedi, dün turşu yedim onun etkisi vardır diyelim yarına umut ediyorum aksama kuru fasulye var ödem yapar mi acaba

Ben direnç kilosuyla karşı karşı ya kaldım gitmiyor bir türlü bir hafta eksilmedi, dün turşu yedim onun etkisi vardır diyelim yarına umut ediyorum aksama kuru fasulye var ödem yapar mi acaba
Bugun tursu yeme canim aksama yulaf meyve yogurt yada kefir yulaf meyve karisimi bisey yaparsan daha faydasini gorursun kuru fasulye tartiya son gun kala uygun olmayabilir bugun suyu fazla icmeye calis limon varsa limonlu icersen biriken odemleri daha cabuk atarsin

Tesekkur ederim tatlim, oruc oldugim icin bakalim tutabilecekmiyim kendimi, tyrsu tuketmem,kur fasulyeden tadimlik almaya calisirim ,kdur ve yogurt da siskinlik yapiyor bildigim kadariyla olmazssa yumurta haslamasi yaparim hafif atlatmaya calisirim ,kefirimi de aksam ogunde tüketirim, yulafim var ama çok tüketmiyorum deneyeyim

24 kasım pazartesi menü
10.30 menemen, yeşillik, 1 dilim peynir, 2 dilim ekmek, çeyrek avakado
13.30 4 kaşık nar üzerine 3 kaşık yoğurt keten tohumu
14.30 3 kuru incir 1 avuç badem
17.00 1 dilim kek
18.30 1 porsiyon fırında hamsi, salata
3 lt su 9.300 adım

25 kasım salı menü
09.30 2 yumurta ile salata, 1 dilim peynir, 5 zeytin, çeyrek avakado, 2 dilim ekmek
12.30 1 kase nohutlu salata, 1 bardak ayran
16.00 2 mandalina 1 avuç badem
18.30 6 kaşık lahana kavurma, 7-8 acı biber turşusu, 3 kaşık yoğurt
3 lt su 10.500 adım

26 kasım çarşamba menü
10.30 1 yumurta, 2 dilim peynir, yeşillik domates salatalık turp, 2 dilim ekmek
12.00 yarım kase çorba
15.00 4-5 tane közlenmiş patates birazcık biber turşusu
18.30 1 kase bamya çorbası, 3 kaşık pilav, 1 kase cacık
21.00 1 kase patlamış mısır
3 lt su 10.600 adım

Ellssa Boncuk2307 tomrs

Menüler harika tatlım afiyet olsun ❤

Hayırlı akşamlar

09.00
7,8 dilim patates kızartması

11.00
1h yumurta
2 küçük dilim kaşar
2 dilim peynir

15.00
Yarım avuç fındık, badem
1 havuç
1 catal, cevizli yesil zeytin

16.00
2 kepçe mercimek çorbası
2 catal spagetti

40 dk yürüyüş 2 lt su
tomrs

Allah kabul etsin canim
yarın belli olmaz bakarsın iyi sonuç gelir bende akşaö hafif bişeyler düşünüyordum senin yazını gördüm bende yumurta salatası yaptım yarın için heyecanlıyım 7 leri görmek istiyorum artık

Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun
Afiyet olsun

Ben biraz abarttım dün. Bugün anca frenleyebildim kendimi. İnşallah tartıya yansımaz. Bu akşam çok soğuk burası yürüyüşe çıkamadım o yüzden. Evde dizi bakıyorum

Akşam menüsü gün boyu Oructum
6 7 arası
1 Kara hurma,10 antep fıstığı 5 fıstık,

Ana yemek, bir kase kuru fasulye,1yk bulgur pilavı, ıspanaklı yumurta 2,
Bir bardak kefir,

Bir mandalina ,3 ceviz ,tadımlık şekerli cevizli sucuk
Gündüz okul market park 6 bin adım olmuş, akşam bir kaçamak yapıp yurudum 5 bin 900 adım toplam 11 bin 900 adım
Boncuk2307 Ellssa Yasminn83

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…