CanımHellooooooooo @fesang @60kiloyum @kackaloribu @B O Z A @_ASTRAL_Fitt_anne Elhan @LimonluAyran Amine Busra @askrhpozitif @North River aypare ackerman @Zeynep_Nihal @Kahve __Kokusu @She-Raa @erenmothers @minerva1988 @DombiliKus @Tutku44 @DeryaOnDiet @sandriyon @Lavinia_98 @Kinoalihatun @Aomine Daiki @L u c i a @Beth18
Hedef60kgolmak pastelfit @HanimKelesimiGetir Fitt_anne gezegenfeza Bal0ncuk @sara_28
Zipzip-
Kızlar unuttuğum olduysa kusura bakmayın
Hepinizi seviyorum her zaman görüşürüz inşallah ben de geleceğim sizinle kilo vermeye cuma katılayim aranıza alırsanız.
Cnm cordişim bu gün aldığım en güzel haberHellooooooooo @fesang @60kiloyum @kackaloribu @B O Z A @_ASTRAL_Fitt_anne Elhan @LimonluAyran Amine Busra @askrhpozitif @North River aypare ackerman @Zeynep_Nihal @Kahve __Kokusu @She-Raa @erenmothers @minerva1988 @DombiliKus @Tutku44 @DeryaOnDiet @sandriyon @Lavinia_98 @Kinoalihatun @Aomine Daiki @L u c i a @Beth18
Hedef60kgolmak pastelfit @HanimKelesimiGetir Fitt_anne gezegenfeza Bal0ncuk @sara_28
Zipzip-
Hepinizi seviyorum her zaman görüşürüz inşallah ben de geleceğim sizinle kilo vermeye cuma katılayim aranıza alırsanız.
Ya cnm arkadaşım sana çok mahcubumBen heralde söyleyip yoğurtlarım
Malûm, arkadaşın çocuklar bana emanet, çeşit olur.
Yarın tekrar tartılalım, iyi olur
Bizde seni seviyoruz canimHellooooooooo @fesang @60kiloyum @kackaloribu @B O Z A @_ASTRAL_Fitt_anne Elhan @LimonluAyran Amine Busra @askrhpozitif @North River aypare ackerman @Zeynep_Nihal @Kahve __Kokusu @She-Raa @erenmothers @minerva1988 @DombiliKus @Tutku44 @DeryaOnDiet @sandriyon @Lavinia_98 @Kinoalihatun @Aomine Daiki @L u c i a @Beth18
Zipzip-
Hocanın söylediğini yap yaptığı yapma demişler
Sen bizim başımızın tacıHellooooooooo @fesang @60kiloyum @kackaloribu @B O Z A @_ASTRAL_Fitt_anne Elhan @LimonluAyran Amine Busra @askrhpozitif @North River aypare ackerman @Zeynep_Nihal @Kahve __Kokusu @She-Raa @erenmothers @minerva1988 @DombiliKus @Tutku44 @DeryaOnDiet @sandriyon @Lavinia_98 @Kinoalihatun @Aomine Daiki @L u c i a @Beth18
Zipzip-
Teşekkür ederim, yukarıyı tertemiz ettim, camlarıda sildim. Aşağı indim yemek yapıyordum, sağanak yağmur başladı. Olsun, yağmur berekettirkolay gelsin canım
Ben deben hergün tartılıyorum
Teşekkürler canlarım.
Kuzum geri sayım yapmış.
Canımsın. Çok teşekkür ederim
Sağol canım benim. Hep beraber inşaallah.
Bal 10 um. Canım bebeğim sağol bitanem.
Teşekkürler bitanem seviyorum seni.
Çok teşekkür ederim fit pastelim. Cansın.
bı gelsem çok istiyorum beni motive edin.
AyyyyGel kaptanim gel yeniden bende gelecegim sınavdan sonra
Canım elinden geldiğince erken kapat ve yarın devam etŞimdi benim pis bı huyum var adet dönemim gelince müthiş iştahlı oluyorum canım müthiş hamur tatlı ister.. şayet tartıda hayal kırıklığı yaşatırsa ogun iştah patlaması yasarimmisal bugün gibi
Elhosummm kac gundur aklimdasin hatta etiket yapacaktim bugun
Canın sağolsun canım, mahçup olacak bişey yok.Ya cnm arkadaşım sana çok mahcubumben kabak değil diyet bile yapamadım
Ahahah çok güldürdün beni. Arada olur oyle ama cumaya kadar toparlarsin senHocanın söylediğini yap yaptığı yapma demişleraman ha bugün bırakma kendini bana sakın
Gel gel bende geldimHellooooooooo @fesang @60kiloyum @kackaloribu @B O Z A @_ASTRAL_Fitt_anne Elhan @LimonluAyran Amine Busra @askrhpozitif @North River aypare ackerman @Zeynep_Nihal @Kahve __Kokusu @She-Raa @erenmothers @minerva1988 @DombiliKus @Tutku44 @DeryaOnDiet @sandriyon @Lavinia_98 @Kinoalihatun @Aomine Daiki @L u c i a @Beth18
Zipzip-
Toz toprak içindeyim tatlimmmmElhosummm kac gundur aklimdasin hatta etiket yapacaktim bugun
Kolay gelsin ElhoşummToz toprak içindeyim tatlimmmm
Bitmedi ustalar salladikca sallıyor ölezem
Bende buraya özledim sende seviliyorsun cordeliamHellooooooooo @fesang @60kiloyum @kackaloribu @B O Z A @_ASTRAL_Fitt_anne Elhan @LimonluAyran Amine Busra @askrhpozitif @North River aypare ackerman @Zeynep_Nihal @Kahve __Kokusu @She-Raa @erenmothers @minerva1988 @DombiliKus @Tutku44 @DeryaOnDiet @sandriyon @Lavinia_98 @Kinoalihatun @Aomine Daiki @L u c i a @Beth18
Zipzip-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?