- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Nadiren yiyorsan cok sorun yok canim, hergun yedigimden aldim bu kilolariİnşallah güzel eksiler görürsün canım
Yaa sorma , tadayım dedim, komple götürdüm. Amaaa çok kötü oldum ağlıyacaktam. Mide kabul etmiyor artıkÇok pişman oldum
Yaa espri yapmıştımöyle bi video vardı neyse
Harika canım
Düğünde fit eğlenceler canım
Cumaya kadar fazlalığı atarsın canım
Selam canim. Wuuwuu super haber, sporlari arttiririz yine senleHellooooooooofesang @60kiloyum @kackaloribu @B O Z A @_ASTRAL_ Fitt_anne @Elhan @LimonluAyran Amine Busra @askrhpozitif @North River @aypare ackerman @Zeynep_Nihal @Kahve __Kokusu @She-Raa @erenmothers @minerva1988 @DombiliKus @Tutku44 DeryaOnDiet @sandriyon @Lavinia_98 @Kinoalihatun @Aomine Daiki L u c i a @Beth18
@Baklavali_Cheesecakepastelfit @HanimKelesimiGetir Fitt_anne gezegenfeza Bal0ncuk @sara_28
Zipzip-
Kızlar unuttuğum olduysa kusura bakmayın
Hepinizi seviyorum her zaman görüşürüz inşallah ben de geleceğim sizinle kilo vermeye cuma katılayim aranıza alırsanız.
Canim ahh o pis huylar hangimuzde yok ki. Ne yazik ki. Canin tatli isteyince gelip yazsan buraya bi durduran bulunur elbetŞimdi benim pis bı huyum var adet dönemim gelince müthiş iştahlı oluyorum canım müthiş hamur tatlı ister.. şayet tartıda hayal kırıklığı yaşatırsa ogun iştah patlaması yasarimmisal bugün gibi
Tabi normalde yemiyorum. Bir de almamak lazımNadiren yiyorsan cok sorun yok canim, hergun yedigimden aldim bu kilolari
Afiyet olsun canım
Harikasın canım iyi geceler
Harika gözüküyor teşekkürler canım. Çok naziksin. Bayıldım.
Çok yorucu bi gündü , işim geç bitti. Koltukta uyukladım azcık. Şimdi yatacaktım ama bi gayret görev aşkıyla buraya geldim
Olsun canım, her zaman çok gitmeyebilir
Tamam canım
Gayet güzel teşekkür ederim canım
Fit kaptanımbugün düzenli ev sporuna döndüm hadi gel
Cuma’yı iple çekiyorum
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Selam canim. Wuuwuu super haber, sporlari arttiririz yine senle
Çok şükürDolunay ve mars retrosu olmasa ne yapardık
Hellooooooooofesang @60kiloyum @kackaloribu @B O Z A @_ASTRAL_ Fitt_anne @Elhan @LimonluAyran Amine Busra @askrhpozitif @North River @aypare ackerman @Zeynep_Nihal @Kahve __Kokusu @She-Raa @erenmothers @minerva1988 @DombiliKus @Tutku44 DeryaOnDiet @sandriyon @Lavinia_98 @Kinoalihatun @Aomine Daiki L u c i a @Beth18
@Baklavali_Cheesecakepastelfit @HanimKelesimiGetir Fitt_anne gezegenfeza Bal0ncuk @sara_28
Zipzip-
Kızlar unuttuğum olduysa kusura bakmayın
Hepinizi seviyorum her zaman görüşürüz inşallah ben de geleceğim sizinle kilo vermeye cuma katılayim aranıza alırsanız.
Öyle valla. Bugün akşam döneceğiz ama oradan da annemlere sonra deniz tatili derken baya uzun süreç var önümde.eylülün ilk haftası gibi düzene ancak girerimEyvah durumlar iyi değil desene,dönüş ne zaman bellimi.
Günayd saracım
Ben geldim ama erken olur baya şimdi :)İyi geceler
Sabah ilk gelen çay koysun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?