- 18 Mart 2018
- 31.065
- 124.023
- 598
- 35
Ben heralde söyleyip yoğurtlarımBen yemeğini yapicam akşam sulu sıcak yemek yemeyi seviyorum. Kahvaltı da klasik arada kahve içerim sadece ..Yarın tartılalım eksiye dusecekmiyiz bakalım
kolay gelsin canımTekrar iş başına gezo
Kolay gelsin bana ve iş yapan herkese
teşekkür ederim canımAfiyet olsun şekerim
bende akşama kabak yapacamSıkı tutalım bugunu eksiye düşelimkabak yiyelim bugün beraber
ben hergün tartılıyorumBen yemeğini yapicam akşam sulu sıcak yemek yemeyi seviyorum. Kahvaltı da klasik arada kahve içerim sadece ..Yarın tartılalım eksiye dusecekmiyiz bakalım
ZipzipimYaa aslinda sildim sonra baktim herkes zipzip kalsin deyince geri düzenledim
Aaa şaşırdım açıkçası, akşam aşure ödem yapmış olabilir. Cumaya gider bence canımAh cnm benim pek etmemiş 1oo Gr artı geldim
İnşallah güzel eksiler görürsün canımSagol canim. Merakla bekliyorum, elimden geldigince dikkat ettim sabit olsam da mutlu olcam sali sabahi
Yaa sorma , tadayım dedim, komple götürdüm. Amaaa çok kötü oldum ağlıyacaktam. Mide kabul etmiyor artıkCanim sporun harika. Sadece o cikolatali pasta kotu olmus degilse digerleri en azindan saglikli dogsl gidalar. Cumaya kadar dikkat edersin
Yaa espri yapmıştımİnsaallah
İnsaallah
Tovbe tovbe kız, dua niyetine gecmesin
Eline saglik
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Harika canımBen sabitim kaptanımpastelfit yani 89.3 kğ
Düğünde fit eğlenceler canım
Cumaya kadar fazlalığı atarsın canım
Çok iyi yapmışsıncanım, zipzip sız olmamıştı. Oh beee ne güzel eskisi gibiYaa aslinda sildim sonra baktim herkes zipzip kalsin deyince geri düzenledim
Günaydın pastelfitim güzel eksi tebrik ederimHanımlar günaydın. Bizim buraları yine sel aldı o yüzden anca geldim. Elektrikler de yeni geldi. Bi ara tartıldım ama
Çocukların dersi var, onlarla ilgilenip 30 dk ya geleceğim
Cuma 56,6
Pazartesi 56,3
Fark -300
Fitt_anne
Zipzipimİyi yapmıssın böyle daha anlamlı bizim için
Çok iyi yapmışsıncanım, zipzip sız olmamıştı. Oh beee ne güzel eskisi gibi
Cumaya eksiye düşersin canimpastelfit +200 cıktım aşırı sinir oldum ya ınsallah cumaya durum değişir
Günaydın kaptanımGünaydın kizlar
Canım liste hazırlıyorum. Sabit sayılabilecek kadar yazmışsın , tartılmadın mı. Bana haber verir misin
Kesin aşure , Cumaya geçer canımCuma 78.8
Bugün 78.9
Dünkü yediğim çiko ve aşurenin etkisi diye düşünüyorum ben eksi bekliyordum yoksa
Gider hayatım, kendini strese sokmapastelfit +200 cıktım aşırı sinir oldum ya ınsallah cumaya durum değişir
Teşekkür ederim kaptanımGünaydın pastelfitim güzel eksi tebrik ederim
Cumaya eksiye düşersin canim
|
|
|
|
|
@B O Z A MASTERFİT |
@karamelllim MASTERFİT |
|
|
|
Masterfit 43. Etap | Cuma | Pazartesi |
---|---|---|
| 78,8 | 78,9 |
| 56,6 | 56,3 |
| 89,3 | 89,3 |
| 85,3 | 85,5 |
| 78,3 | |
@B O Z A MASTERFİT | 71,3 | |
@karamelllim MASTERFİT | 77,9 | |
| 60,5 | |
| 72,8 | |
| 78,8 | 79,6 |
Ooo tablo bile yapmışız eline sağlık pastelfitim
Masterfit 43. Etap Cuma Pazartesi Fitt_anne SARI 78,8 78,9 pastelfit MASTERFİT 56,6 56,3 sara_28 MASTERFİT 89,3 89,3 L u c i a MASTERFİT 85,3 85,5 zeyneppk MASTERFİT 78,3 @B O Z A MASTERFİT 71,3 @karamelllim MASTERFİT 77,9 succulentaski MASTERFİT 60,5 DeryaOnDiet MASTERFİT 72,8 gezegenfeza MASTERFİT 78,8 79,6
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?