Yok daha karar vermedik . İstemediğimi söyledim, artık gerisi ona kalmışTadilat olmadan olmuyor zaten,inşllah güzel bir okul olur senin içinde.
Dolabı ne ettiniz attın mı ne yaptın aklıa o geldi şimdi.
Olmazsa gider ayak hafif çaplı zarar versen dolabaYok daha karar vermedik . İstemediğimi söyledim, artık gerisi ona kalmış
Teşekkür ederim Feza ablacımKolay gelsin canım, hakkında hayırlısı olsun
Yanlışlıkla elimdeki sopa ile camını falan kırsam meselaOlmazsa gider ayak hafif çaplı zarar versen dolaba
Günaydınnnnnnn dınnn dınnnnn dınnnnngünaydınnnnnnnnnnnnnn
Tahta aralarını aç bence esnesin azcık vidalarıda sök atYanlışlıkla elimdeki sopa ile camını falan kırsam mesela
Yapar onu hemen . Bizim eve usta girmez hiç ablaTahta aralarını aç bence esnesin azcık vidalarıda sök at
Eyvah eyvah çare kalmadı artıkınYapar onu hemen . Bizim eve usta girmez hiç abla
Günaydın canimgünaydınnnnnnnnnnnnnn
oldu kaptancim, gozlerime inanamadimTebrik ederim canim tatilden eksi ile gelmissin
Gel beraber dönelim seninleHellooooooooofesang @60kiloyum @kackaloribu @B O Z A @_ASTRAL_ @Ayyulduz @Elhan @LimonluAyran @busra ytez askrhpozitif @North River @aypare ackerman @Zeynep_Nihal @Kahve __Kokusu She-Raa @erenmothers @minerva1988 @DombiliKus @Tutku44 DeryaOnDiet @sandriyon @Lavinia_98 @Kinoalihatun @Aomine Daiki @L u c i a @Beth18
@Baklavali_Cheesecakepastelfit HanimKelesimiGetir @Ayyulduz @gezegenfeza Bal0ncuk @sara_28
Zipzip-
Kızlar unuttuğum olduysa kusura bakmayın
Hepinizi seviyorum her zaman görüşürüz inşallah ben de geleceğim sizinle kilo vermeye cuma katılayim aranıza alırsanız.
Afiyet olsun canım
Harikasın canım
Bu saatte 7.000 şahanesin canım. Ben 6727bin adım. Şimdi kahvaltı hazırlayacağım öpüyorum
Tünaydın pastelfitimTünaydın hanımlar. Geç kalktım, halbuki erken yatmıştımKahvaltı ettim, çay kahve içip doğru spor hareket artık ne varsa
sagol canimAfiyet olsun canım
Harikasın canımtebrik ederim
Bu saatte 7.000 şahanesin canım. Ben 672
Olsun güzelce dinlenmişsin işte ne güzelTünaydın hanımlar. Geç kalktım, halbuki erken yatmıştımKahvaltı ettim, çay kahve içip doğru spor hareket artık ne varsa
Bebiş doğsun sağlıkla inşallah birlikte veririz kilolarıGel beraber dönelim seninleben çok özledim sizleri
Tünaydın hanımlar. Geç kalktım, halbuki erken yatmıştımKahvaltı ettim, çay kahve içip doğru spor hareket artık ne varsa
5 günlük olduk bile teyzesiBebiş doğsun sağlıkla inşallah birlikte veririz kiloları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?