Dikkat ettigin haldemi yoksa deldinmi diyeti sendebende öyle üstüne üstlük bu sabah 1 kilo artı çıktım moralim çok bozuk
bende seni seviyorum cordeliamHellooooooooofesang @60kiloyum @kackaloribu @B O Z A @_ASTRAL_ Fitt_anne @Elhan @LimonluAyran @busra ytez @askrhpozitif @North River @aypare ackerman @Zeynep_Nihal @Kahve __Kokusu She-Raa @erenmothers @minerva1988 @DombiliKus @Tutku44 @DeryaOnDiet @sandriyon @Lavinia_98 @Kinoalihatun @Aomine Daiki @L u c i a @Beth18
@Baklavali_Cheesecake @pastelfit @HanimKelesimiGetirFitt_anne gezegenfeza @Bal0ncuk sara_28
@Zipzip-
Kızlar unuttuğum olduysa kusura bakmayın
Hepinizi seviyorum her zaman görüşürüz inşallah ben de geleceğim sizinle kilo vermeye cuma katılayim aranıza alırsanız.
akşama kadar dikkat ettim ama gece moralimi bozan bişey oldu gittim turunç reçelinin sadece bir yaprak turunçundan yedim bi kaç tanede fındık yedimDikkat ettigin haldemi yoksa deldinmi diyeti sende
O bı kilo yapmaz ödem vardır regl yaklastiysaakşama kadar dikkat ettim ama gece moralimi bozan bişey oldu gittim turunç reçelinin sadece bir yaprak turunçundan yedim bi kaç tanede fındık yedim
hayırlı olsun canımEvin yarıdan fazlasını topladık abla. Eşim haftasonu Hatay a gidecek, evin ufak tefek tadilat işleri var, onları yapacak. Kaba temizliğini de yapıp gelecek. Dün başladı benim tercihler. Haftaya salı akşam da sonuçlar açıklanacak. Biz de haftaya hafta sonu taşınırız inşallah
regl bi kaç gündür geçiyor canım onun gerginliğide var üzerimdeO bı kilo yapmaz ödem vardır regl yaklastiysa
keyifli yürümeler ve alışverişler canımYürüyüşe cikiyorum arkadaşın annesine ev görmeye gidicez bı hediye bakıyım ilk fırsatta gelıcem öpüldünüz
Biz de seni seviyoruz cordiş.Hellooooooooofesang @60kiloyum @kackaloribu @B O Z A @_ASTRAL_ Fitt_anne @Elhan @LimonluAyran @busra ytez @askrhpozitif @North River @aypare ackerman @Zeynep_Nihal @Kahve __Kokusu She-Raa @erenmothers @minerva1988 @DombiliKus @Tutku44 @DeryaOnDiet @sandriyon @Lavinia_98 @Kinoalihatun @Aomine Daiki @L u c i a @Beth18
@Baklavali_Cheesecake @pastelfit @HanimKelesimiGetirFitt_anne gezegenfeza @Bal0ncuk sara_28
@Zipzip-
Kızlar unuttuğum olduysa kusura bakmayın
Hepinizi seviyorum her zaman görüşürüz inşallah ben de geleceğim sizinle kilo vermeye cuma katılayim aranıza alırsanız.
bende seni seviyorum canım benim gel artık birbirimizi motive edelim hepimizin buna ihtiyacı varKuzum geri sayım yapmış.
Canımsın. Çok teşekkür ederim
Sağol canım benim. Hep beraber inşaallah.
Bal 10 um. Canım bebeğim sağol bitanem.
Teşekkürler bitanem seviyorum seni.
Çok teşekkür ederim fit pastelim. Cansın.
bı gelsem çok istiyorum beni motive edin.
ohh ellerine sağlık canım güle güle otur mis gibi evindeTeşekkür ederim, yukarıyı tertemiz ettim, camlarıda sildim. Aşağı indim yemek yapıyordum, sağanak yağmur başladı. Olsun, yağmur berekettir
Kolay gelsin canım, hakkında hayırlısı olsunEvin yarıdan fazlasını topladık abla. Eşim haftasonu Hatay a gidecek, evin ufak tefek tadilat işleri var, onları yapacak. Kaba temizliğini de yapıp gelecek. Dün başladı benim tercihler. Haftaya salı akşam da sonuçlar açıklanacak. Biz de haftaya hafta sonu taşınırız inşallah
2 ıleri bir geribende öyle üstüne üstlük bu sabah 1 kilo artı çıktım moralim çok bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?