Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam fesangimSelamlar canlarım![]()
MerhabalarSelamlar canlarım![]()
Selam fesangim![]()
Burda hava serin ama yoruldum uykum geldiMerhabalarnasıl gidiyor fesangcım
Yanıyor, iş mi yapıyorum ter mi döküyorum![]()
Vallahi gitmiyor ne diyet ne sporMerhabalarnasıl gidiyor fesangcım
Yanıyor, iş mi yapıyorum ter mi döküyorum![]()
Benim de öyle ama sıcaktan gündüz kıpırdanmıyo. Ye iç otur, akşam yürüyorum veya spor yapıyorum . Ben de hız kazanmak için Ağustos’un bitmesini bekliyorum açıkçasıVallahi gitmiyor ne diyet ne spor![]()
Kıpırdamadan oturunca burda da serinBurda hava serin ama yoruldum uykum geldi![]()
Kendime bu video dahilinde beslenme uygulamak istiyorum. Biraz araştırdım bu konularıSaçımdaki egzema beni yıldırdı artık, bıktım uyku uyuyamıyorum
Selam cnm nasılsınSelamlar canlarım![]()
Okadar bunaldım ki kıştan sıcaktan terden keyif alıyorum resmenKıpırdamadan oturunca burda da serinevin içine girip iş yapmayınca çoğzel
valla benim de uykum geldi ama akşam serinliğinde yapmak istediğim işler var
![]()
Aslında sıcakta diyet daha rahat oluyor zaten pek yağlı ağır yenmiyor kışın soğukta insan daha çok hamur yağlı yemek istiyorVallahi gitmiyor ne diyet ne spor![]()
Ben her türlü yiyorumAslında sıcakta diyet daha rahat oluyor zaten pek yağlı ağır yenmiyor kışın soğukta insan daha çok hamur yağlı yemek istiyor![]()
Evet Eylül bana da iyi gelecek umarım, okul açılınca bir tempo kazanırımBenim de öyle ama sıcaktan gündüz kıpırdanmıyo. Ye iç otur, akşam yürüyorum veya spor yapıyorum . Ben de hız kazanmak için Ağustos’un bitmesini bekliyorum açıkçası![]()
Yok bana farketmiyoAslında sıcakta diyet daha rahat oluyor zaten pek yağlı ağır yenmiyor kışın soğukta insan daha çok hamur yağlı yemek istiyor![]()
AynenBen her türlü yiyorum![]()
Senin sırrın okul benceEvet Eylül bana da iyi gelecek umarım, okul açılınca bir tempo kazanırım
Hoşgeldin canım iyiyim sen nasılsın![]()
merhaba kızlarMerhaba Fulyacım nasılsın kilo durumların nasıl başlayacakmısın buraya